Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קיבלתי מחשב עם מעבד פנטיום 3 833 MHZ , הוא היה נתקע עוד לפני שהיתי רואה את שולחן העבודה בהפעלת המחשב.

מאחר ואני יודע שזה יכול להגרם כתוצאה מהתחממות המעבד, פירקתי את גוף הקירור, ניקיתי אותו ואת הליבה עם אלכוהול.

ומרחתי משחה טרמית, רק מעל הריבוע של הליבה ועל הליבה עצמה.

בעוד ששאריות המשחה הישנה, נפרשו בצורה סימטרית וריבועית על שטח מרובע שבערך כפול ממה שאני מרחתי(ניקיתי לגמרי את השאריות).

הצמדתי, ופתאום המחשב כן עבד, כבר חשבתי שפתרתי את הבעיה, אבל בהפעלת אקספלורר או מעט פעולות ביחד, אני מקבל מסך כחול, והמחשב קורס מייד, כמו שקרה לי עם הלפטופ- כאן , אבל את הלפטופ הצלחתי לסדר בעזרת המשחה.

האם יש חשיבות לכך שתהיה מרוחה משחה גם מסביב לשטח המגע של גוף הקירור עם הליבה?

האם הייתי צריך לחכות יותר מ 20 דקות שהמשחה תתייבש ואז להפעיל את המחשב?

עשיתי בדיוק את אותו התהליך כמו עם הלפטופ, רק שבלפטופ לא גירדתי את שאריות המשחה מסביב לשטח המגע עם הליבה.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי נשארו שם כיסי אוויר?

המסך הכחול אופייני לעוד חלקים שמתחממים?

פורסם

חשוב שהמשחה תהיה מרוחה בכל חלקי המעבד וחשוב להוריד שאריות של המשחה הישנה

מכיוון שהיא מונעת מהחדשה לעבוד ביעילות ומורידה את שטח הפנים בין המעבד לקירור

אם עדיין יש מסכים כחולים ואתה חושד בטמפרטורה תוריד תוכנת מוניטור שתוכל להראות לך

את טמפרטורת המעבד ובעוד כמה מקומות בלוח

פורסם

ממש מוזר המחשב עדיין קורס.

אחרי קריסה הוא מכניס אותי להגדרות הביוס, ורושם שם משהו על הקריסה ועל כך שייתכן ועלי להגדיר מחדש את מהירות המעבד.

הורדתי אותה להכי נמוכה, ועדיין קורס.

הורדתי SPEEDFAN EVEREST והן מראות לי טמפ מעבד תקינה על 43 בערך, שניה לפני קריסה.

מה זה יכול להיות?

כרטיס מסך?

זיכרונות?

HD?

תודה

פורסם
ומה קורה אם מורידים את הגוף קירור לניקוי ולא מורחים משחה אח"כ?

תמרח לפחות משחת שיניים. זה עוזר(מניסיון) זה עשה הבדל של 10 מעלות צלזיוס בין עם משחה ובלי כלום.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חייבים לשים משחה !

ללא המשחה העברת החום לא תהיה אופטימלית ויכולה להוביל להתחממות המעבד והפרש טמפרטורה

גדול בין גוף המעבד לHEATSINK

לפי דעתי תתחיל עם הזיכרון

ד"א איזה מערכת הפעלה מותקנת על המחשב?

פורסם

XP והוא עובד זריז יחסית עד שהוא נתקע.

הסרתי את הזיכרונות והתקנתי חדשים במקומם, ופתאום המחשב הפסיק לקרוס אבל!! הפעלתי אותו כשהמארז שוכב על הצד לצורך הוצאת הזיכרונות, לכן חשבתי שיש קשר בין השכיבה לאי קריסתו.

והתברר שצדקתי, החזרתי את הזיכרונות הישנים כשהמחשב עדיין בפוזת שכיבה- והוא לא נתקע, משמע זה לא זיכרונות.

האם הוא כל כך זקן ותשוש שרק במצב שכיבה הוא לא קורס?

הפעלתי עליו משחק כבד (במסגרת מה שפועל עליו) GENERALS בשכיבה- לא נתקע ופעל יותר טוב מהפנטיום 4 שהיה לי עליו השלום.

החזרתי לפוזה של עמידה ושניה אחרי פתיחת המשחק הוא קרס.

מה נסגר ?

תודה.

נ.ב , התאהבתי ב GENERALS מחדש, מישהו מוכן לדו קרב נגדי ברשת?

• תוכן חדש...