Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי אברהם ואני עומד לרכוש רכב בצבע שחור שהצבע שרוף יש לי בעיה אישית עם שחור ואני מוכרח לשנות את הצבע ללבן אני מעונין לעשות זאת בעצמי כדי לחסוך רציתי לשאול ולקבל הדרכה מפורטת איך עושים את זה מה הדרך המומלצת ובאיזה חומרים להשתמשץ מה שהציעו לי בינתיים זה לשפשפ אתהצבע הקיים עם נייר ליטוש ופשוט לצבוע עם ספריי לבן שקונים בעיקר לתיקונים אשמח לקבל כל ידע בנושא וכל שביבמידע בנושא בתודה מראש

ברור לי שזה לא יצא כמו צביעה מקצועית אך זה לא חשוב לי כ"כ הרכב די ישן וזול העיקר מבחינתי שלא יהיה שחור אלא לבן גם אם יראה לא משהו ואפילו מצחיק זה מגניב

פורסם

אל תעשה את זה! מה שתקבל זה גרוטאה חלודה ספריי צבע לא מכיל חומרים נגד חלודה שיגנו על הפח של האוטו.

אם אין לך כסף לצביעה מקצועית חפש אוטו בצבע שאתה רוצה או שתשאר עם הצבע הקיים.

פורסם

מחזק את KITT.

אם יש לך סיכוי כלשהו למכור את הבונבוניירה בתום השימוש, אז הצביעה הזו תוריד את הסיכוי לאפס.

בקיצור העניין הזה יעלה לך הרבה יותר ממה שאתה חושב.

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה לחסוך בעלות יש לי רק רעיון אחד (נורמאלי)

ללכת לכפר קאסם

או

לטירה וכ'ו

שם הפחחות וצבע מתחיל ב1500 2000 ש"ח

זה היה לך מאוד שווה מאשר ספריי צבע .

פורסם
לדעתי אם אתה רוצה לחסוך בעלות יש לי רק רעיון אחד (נורמאלי)

ללכת לכפר קאסם

או

לטירה וכ'ו

שם הפחחות וצבע מתחיל ב1500 2000 ש"ח

זה היה לך מאוד שווה מאשר ספריי צבע .

צודק , השקעה שווה

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

• תוכן חדש...