Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב ללכת עם כפכפים ומן הסתם יוצא שאני נוהג איתם בנסיעה לאילת הייתי עם כפכפים ובאמצע הדרך היו קטעים שנהגתי יחף.

בלי חולצה אני נוהג חזרה מהים זאת אומרת מהרצליה לבת-ים ועצרו אותי כבר ואפילו לא העירו לי על החולצה...

פעם גם הייתי עם תחתונים אבל זה סיפור אחר ומי רואה את זה בכלל???

haters will hate

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביום שבוא תאלצו לבלום בלימה חירום בכל הכח ובפתאומיות, וכתוצאה מכך תכאב לכם כף הרגל, התוצאות יהיו עצובות מאד !!!

הכאב בכף הרגל ימנע מכם לבלום בעוצמה ואף עלול לגרום לכם להחליש את עוצמת הלחיצה על הדוושה, אשר תביא לבלימה שאינה מספקת, ולא תאפשר לכם למנוע תאונה.

דני G.

פורסם

אני גם לא מבין איך אתם מסוגלים לנהוג עם כפכפים, או יחפים.

זה מציק מפריע, ובאמת ברגע חרום, תחשבו איך הכפכפים מסתבכים בדוושות, או שהרגליים מחליקות על הדוושה.יכול להיות לא נעים...

אותו הדבר לגבי נהיגה בלי חולצה. מעבר לכך שזה גורם לכם להראות ערסים,

תחשבו על בלימת חירום או חו"ח תאונה, מה יקרה לכם מהחגורה.

בקיצור, שימו חולצה, נעליים/סנדלים, נראה לי הרבה יותר טוב !

פורסם

את האמת לפני יותר משנתיים נסעתי בכפכפים (להסיע את אחותי לבית ספר ) כך על הבוקר...

וביציאה מבין הספר ... לא ממש הייתי שולט בדוושות , בגלל הכפכפים החליקה לי הרגל ופגעתי במדרכה מהצד .....

רק אל תגידו לאף אחד :roll:

אבל נראה לי שהם צודקים בזה .. במיוחד בעניין הנעליים ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל אני זוכר בבירור איסור על נסיעה ללא חולצה...

אם אני לא טועה, הסיבה העיקרית הייתה הסכנה מכוויות מאביזרים מתכתיים ברכב (כגון האבזם בחגורת הבטיחות) וכמו כן מניעה של פגיעה בגוף או בעור בגלל חגורת הבטיחות (שפשוף וכדומה)...

מקווה שאני צודק...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
ביום שבוא תאלצו לבלום בלימה חירום בכל הכח ובפתאומיות, וכתוצאה מכך תכאב לכם כף הרגל, התוצאות יהיו עצובות מאד !!!

הכאב בכף הרגל ימנע מכם לבלום בעוצמה ואף עלול לגרום לכם להחליש את עוצמת הלחיצה על הדוושה, אשר תביא לבלימה שאינה מספקת, ולא תאפשר לכם למנוע תאונה.

דני G.

אני לא מצדיק את הנגיה ללא נעלים אבל יצא לי כבר פעמים בלימת חירום והפתרון הפשוט הוא קרסול.. לחיצה חזקה עם הקרסול ולא מרגישים כלום.

אגב הכאבים האלה אני כבר מאוד התרגלתי לנהיגה יחף פעם היה כואב קצת ברגליים אבל שמתרגלם אין זה פשוט יותר מדוייק יותר תחושה עד שאני אקנה לי איזה נעלי נהיגה :wink:

פורסם
גם אני נוהג יחף...

זאת אומרת עולה לאוטו עם נעליים או כפכפים ומוריד אותם.

לפי שלוש ימים עצר אותי שוטר לבדוק רישיונות ואפילו יצאתי מהרכב עם כפכפים והוא לא אמר מילה.

להוריד נעליים באוטו זה ממש לא מומלץ. במהלך הנסיעה הנעליים עלולים לזוז בתוך הרכב ומין הסתם להיכנס מתחת לדוושת הברייקס שהיא מורמת טיפה ויש רווח די גדול בינה לבין הרצפה. תחשוב מה יכול לקרות לך בעת בלימת חירום (לא קרסול ולא נעליים! :p ) - תלחץ על הדוושה כמה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה - לא תוכל לבלום במלוא היכולת.

לגבי השוטר... קורה... ניצלת מדו"ח על כפכפים, אבל לך תידע במה הסתכנת... :cry:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
האם קיים חוק שאוסר נסיעה ללא חולצה או נעליים? (מה לגבי כפכפים?)

לפי מה שכתב עו"ד בעיתון אוטו אין שום הוראה או חוק האוסרת נסיעה בלי חולצה ,אלא בצבא יש הוראת מטכ"ל . לגבי נסיעה בלי נעליים יש חוק שאוסר!

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

לאחר בירור עם מומחה לדיני תעבורה: אין כל חוק או תקנה שמתייחסים באופן ישיר לנהיגה

עם או בלי חלקי לבוש כלשהם. יחד עם זאת יש תקנה המחייבת את הנהג לנהוג כשהוא נמצא

במצבו המיטבי לתפעול תקין של הרכב. חוק זה יכול להתייחס לנהיגה בעירום וגם

בחרמונית... מה שחשוב זה שתוכל לתפעל את הרכב היטב. לדוגמא: עדיף לנהוג יחף מאשר

עם עקבים של 15 סנטימטר.

למי שקיבל דו"ח כזה מומלץ לערער ולציין כי תפעול הרכב לא ניפגע עקב היעדר לבוש.

פורסם

דני G.

אני לא מצדיק את הנגיה ללא נעלים אבל יצא לי כבר פעמים בלימת חירום והפתרון הפשוט הוא קרסול.. לחיצה חזקה עם הקרסול ולא מרגישים כלום.

אגב הכאבים האלה אני כבר מאוד התרגלתי לנהיגה יחף פעם היה כואב קצת ברגליים אבל שמתרגלם אין זה פשוט יותר מדוייק יותר תחושה עד שאני אקנה לי איזה נעלי נהיגה :wink:

לבלום עם הקרסול ????????

איך אפשר ?

אין בזה שום רגש !

ובכלל, אי אפשר לבצע טכניקת עקב-בוהן בצורה כזו ... :p

דני G.

פורסם

התענוג הכי גדול זה לנהוג כפכפים וזה נוח מאוד מאוד למרות שכולם פה צודקים הרגש הוא פחות טוב ופחות בטוחים בעצמכן כי האחיזה פחות טובה בדוושה.

אני יכול לנהוג נהיגה "קרבית" רק עם נעלים נורמליות כי ככה אני פשוט מעדיף לא להסתכן.

תענוג אדיר הוא להפעיל את המזגן ולכוון את היציאה שלו למטה לכיוון הרגליים וכשזה עם כפכפים אין יותר נעים...

פורסם
לאחר בירור עם מומחה לדיני תעבורה: אין כל חוק או תקנה שמתייחסים באופן ישיר לנהיגה

עם או בלי חלקי לבוש כלשהם. יחד עם זאת יש תקנה המחייבת את הנהג לנהוג כשהוא נמצא

במצבו המיטבי לתפעול תקין של הרכב. חוק זה יכול להתייחס לנהיגה בעירום וגם

בחרמונית... מה שחשוב זה שתוכל לתפעל את הרכב היטב. לדוגמא: עדיף לנהוג יחף מאשר

עם עקבים של 15 סנטימטר.

למי שקיבל דו"ח כזה מומלץ לערער ולציין כי תפעול הרכב לא ניפגע עקב היעדר לבוש.

אני חושב שזה קשור איכשהו (בכל אופן איך שאני קיבלתי) בנהיגה ברשלנות...

פורסם
אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל אני זוכר בבירור איסור על נסיעה ללא חולצה...

אם אני לא טועה, הסיבה העיקרית הייתה הסכנה מכוויות מאביזרים מתכתיים ברכב (כגון האבזם בחגורת הבטיחות) וכמו כן מניעה של פגיעה בגוף או בעור בגלל חגורת הבטיחות (שפשוף וכדומה)...

מקווה שאני צודק...

צודק בהחלט,

אסור לנהוג ללא חולצה וללא נעליים (כפכפים אפשר)

אבי

מיני ואין שני לה!

• תוכן חדש...