Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפוקת מזגן 205 97 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

כאשר אני לוחץ על כפתור הסירקולציה של המזגן נשמע רעש מיכיון תא הכפפות של ממסר.

אבל לצערי אין שום השפעה על עוצמת הקור ולא על עוצמת האויר.

לכן פירקתי את הפלסטיק ( גריל) שנמצא ממש ליד השמשה הקידמית מתחת לוישרים, ושם ראיתי את פתח מפוח המזגן.

מצידו הפנימי של המפוח ישנו תריס אשר אמור להיסגר כאשר עוברים למצב סירקולציה, אבל הוא לא זז.

האם יש למישהוא מושג כיצד התריס נסגר ( מכנית, חשמלית?).

כאשר הרמתי את התריס בצורה ידנית יצא אוויר מהפתחים בצורה יותר משמעותית, והמזגן קירר בצורה מדהימה.

( ד"א תודה לצביקה שרמז לי על פתרון הבעיה).

תודה לעוזרים.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

זוהי בעיה ידועה ברכבים הצרפתיים.

התריס נשלט ע"י מנוע חשמלי שעם הזמן, המנגנון שלו נשבר. בד"כ, מה שקורה הוא שפשוט תשמע אותו מסתובב כל הזמן והרעש ישגע אותך. במקרה שלך, תגיד תודה שהוא פשוט לא עובד :|

2 אפשרויות בפניך:

1. להשאיר את התריס סגור בכדי להביא לקירור יותר טוב ובחורף, לפתוח אותו ידנית.

2. להשקיע כמה מאות שקלים ולתקן את התקלה.

פורסם

מאחורי מנגון 3 כפתורי המזגן יש גלגלי שיניים, האמצעי מזיז כבל שאחראי על סגירת התריס, יתכן שהוא השתחרר.

אתה יכול לנסות להחזיר אותו למסילה, או פשוט למשוך אותו עם פלייר כמו שעופר אמר ולסגור ולפתוח אותו רק לעתים רחוקות אם המנגנון הרוס.

בצע חיפוש דיברנו על הפלסטיק הדרעק הזה הרבה פעמים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הייתה לי בדיוק את אותה בעיה רק שהפיז'ו שלי היתה שנת 94 אז יכול להיות שהמכלולים השתנו עד 97, אני ארשום את כל הפירוט של התקלה למקרה שהמכלולים זהים או למי שזה מתאים לו לרכב.

אצלי מה שהזיז את התריס לא היה מנוע חשמלי או הידית מהלוח בקרה, אלא מנוף שמופעל בוואקום מהסעפת יניקה.

המנוף היה מחובר למעיין בלון גומי קטן שישב בתוך מיכל פלסטיק והיה מחובר עם צינורית דקה לצינור שבין סעפת היניקה לבוסטר של הבלמים.

כשהייתי לוחץ על הכפתור שמעביר את התריס לסירקולציה פנימית, הוא היה מפעיל סולונואיד שמחבר את הבלון לצינור וואקום שהגיע אליו, הבלון היה מתכווץ ומושך את התריס.

התקלה אצלי הייתה שהיה חור בבלון ולא היה מתכווץ (כמובן שהתקלה קרתה בקיץ).

עד שמצאתי את החלק הזה תפסתי את התריס סגור עם אזיקון.

אם המערכת אצלך זהה, דבר ראשון תבדוק אם יש לך פיצול לצינורית דקה שיוצאת מהצינור וואקום של הבוסטר (קרה לי פעם שאחרי טיפול במוסך לא חיברו אותה בחזרה).

אם לא זאת הבעיה אתה יכול להגיע לתריס מלמטה ע"י פירוק של התא כפפות ויש מין מגן על המפוח עצמו ולנסות לבדוק שם.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
הייתה לי בדיוק את אותה בעיה רק שהפיז'ו שלי היתה שנת 94 אז יכול להיות שהמכלולים השתנו עד 97, אני ארשום את כל הפירוט של התקלה למקרה שהמכלולים זהים או למי שזה מתאים לו לרכב.

אצלי מה שהזיז את התריס לא היה מנוע חשמלי או הידית מהלוח בקרה, אלא מנוף שמופעל בוואקום מהסעפת יניקה.

המנוף היה מחובר למעיין בלון גומי קטן שישב בתוך מיכל פלסטיק והיה מחובר עם צינורית דקה לצינור שבין סעפת היניקה לבוסטר של הבלמים.

כשהייתי לוחץ על הכפתור שמעביר את התריס לסירקולציה פנימית, הוא היה מפעיל סולונואיד שמחבר את הבלון לצינור וואקום שהגיע אליו, הבלון היה מתכווץ ומושך את התריס.

התקלה אצלי הייתה שהיה חור בבלון ולא היה מתכווץ (כמובן שהתקלה קרתה בקיץ).

עד שמצאתי את החלק הזה תפסתי את התריס סגור עם אזיקון.

אם המערכת אצלך זהה, דבר ראשון תבדוק אם יש לך פיצול לצינורית דקה שיוצאת מהצינור וואקום של הבוסטר (קרה לי פעם שאחרי טיפול במוסך לא חיברו אותה בחזרה).

אם לא זאת הבעיה אתה יכול להגיע לתריס מלמטה ע"י פירוק של התא כפפות ויש מין מגן על המפוח עצמו ולנסות לבדוק שם.

בדגם 97 שפועל בדיוק כמו שאתה מתאר.

• תוכן חדש...