Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שחשוב זה שהצלחת לפתור את הבעיה, וגם לחסוך סכום די רציני בדרך.

הקטע עם ההלחמות יכל באותה מידה לקרות גם במוסך מורשה. אין סיבה

להתרגש מזה, זה פשוט חוסר מזל, ויכול לקרות לכל אחד.

לגבי קרסו, כואב לי לשמוע את מה שאתה מספר. נראה שלא התקדמנו הרבה

למרות הכל, וחבל שכך. נקווה שהמצב ישתפר בהמשך. :?

סופ"ש נעים ושקט לכולם.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, סורי על התגובה המאוחרת, אבל אני מניח שאתה כבר גילית בעצמך - שלמפתחות של רנו מהדגמים הראשונים, פשוט אין דרך ליצור שכפול.

בוא אני אספר לך כמה דברים שאולי כבר גילית על האוטו שיש לשנינו ואולי עוד תגלה בהמשך (אני אהרוס לך את ההפתעה):

א. כמו שכבר גילית, אין אחד שיכול לשכפל את המפתח הזה חוץ מבחברה (למיטב ידיעתי), ובמקום אחד שבדקתי בו, הבחור אמר שזה יעלה לי סביב ה700 שקל (לא יודע איך הוא תיכנן לשכפל אותו, אבל בכל מקרה זה היה אותו מחיר כמו במוסך המורשה בזמנו).

ב. בתור אחד שניסה לנטרל את האימובילייזר המקורי של האוטו (מסיבות שונות שאפרט בהמשך), נאמר לי חד וחלק שהוא מהווה חלק אינטגראלי ממחשב הרכב ואיאפשר "לנטרל" אותו באמצעים קונבנציונאליים. זו הסיבה אגב, שעל הרכב הזה לא מחייבים לשים קודן aftermarket.

ג. מעבר לבעיית האימובילייזר הלא ניתן לביטול, בעתיד, אם תיתקע עם מצבר מת, תגלה שזה שיש לך גיר ידני זה נורא נחמד, אבל זה לא יציל אותך באוטו הזה. וזאת משום שמערכת האימובילייזר נדרכת אוטומאטית עם קבלת טיפה של מתח, וישר מכבה את המנוע. לכן אתה יכול לשכוח מלדרדר אותה בירידה או דחיפה. (כבר יצא לי 3 פעמים להיתקע איתה ככה, ולכן תמיד יש לי כבלים באוטו).

בקיצור, דפקו לרכב הזה מערכת הגנה של מרצדס, עם ביצוע צרפתי... על כל המשתמע מכך!

עצה שלי - אל תאבד מפתחות. ;)

בברכה!

יונתן.

פורסם

בקיצור, דפקו לרכב הזה מערכת הגנה של מרצדס, עם ביצוע צרפתי... על כל המשתמע מכך!

:-D :-D :-D

יונתן, תודה על האזהרה...

לגבי "ביצוע צרפתי" (לא קשור לעניין המפתחות):

היום בבוקר הייתי אצל יצחק וייס בפ"ת בנוגע לבעיית המפוח הידועה של המגאן.

לכאורה, התיקון היה פשוט - מנתקים את הפלאג הרלוונטי ונוסעים לשלום.

בפועל - חצי שעת עבודה, וגישה בעייתית עד זוב דם (ברצינות :shock:).

למהנדסי רנו - דוז פואה!

פורסם
:-D :-D :-D

יונתן, תודה על האזהרה...

לגבי "ביצוע צרפתי" (לא קשור לעניין המפתחות):

היום בבוקר הייתי אצל יצחק וייס בפ"ת בנוגע לבעיית המפוח הידועה של המגאן.

קודם כל, בכיף!

ודבר שני - זו בעיה ידועה של מזגנים - נקודה. לאו דווקא של מגאנים, לפי שאלות שלי בעבר, ומספר שיחות עם בעלי מוסכים, הבעיה של התריס קיימת בהרבה מאוד רכבים, ואפילו לא בהכרח צרפתיים.

ואכן - הגישה לכל מה שקשור למפוח/רדיאטור מזגן/ומנוע התריס - זה עבודה סיזיפית מטורפת, ראיתי במו עיניי איך פירקו לי חצי אוטו בשביל להגיע למנוע הקטן והמסריח הזה! (לא יכלו לשים גלגל שיניים ממתכת??).

למהנדסי רנו - דוז פואה!

אני לא חזק בצרפתית, אבל אני אניח שמדובר במשפט ציני, או כועס, או שניהם ביחד. :) (תקן אותי אם אני טועה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

דוז פואה = 12 נקודות, הציון המקסימלי בתחרות האירוויזיון.

במקרה שלי, המונח הזה אכן מובא בהקשר סרקסטי.

אבל זה כבר שייך לאוף-טופיק... :wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים אבל אצלי ברנו מגאן 96 שוכפל מפתח בעלות של 120 שקל. עם אמבולייזר שהועתק איך שהו דרך מחשב, בקיצור איזה שהיא דרך מאפשרת לשכפל.

לגבי המצבר גילגלתי את האוטו שלי 20 פעם והוא תמיד הניע.

:-) just smile
פורסם
מה עם שיכפול בפתח של קליאו 2003? (ברישיון רכב לא כתוב קליאו B- כתוב קליאו צורה חדשה)

גם כזה בלגאן?

מציע שתחזור להודעה של קספר, גם לו יש רנו קליאו B (ספורט, אבל עדיין).

מעבר לכך, תעשה סבב טלפונים, תקבל את כל התשובות. אין טעם לנחש מעל דפי הפורום.

בהצלחה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

AIG נותנים כחלק מהפוליסה שיכפול מפתח עם תקרת כיסוי של עד 1160 ש"ח

אני מאמין שעוד חברות ביטוח נותנות את הכיסוי הזה שווה לבדוק אולי בכלל יש לך כיסוי כזה

פורסם
AIG נותנים כחלק מהפוליסה שיכפול מפתח עם תקרת כיסוי של עד 1160 ש"ח

אני מאמין שעוד חברות ביטוח נותנות את הכיסוי הזה שווה לבדוק אולי בכלל יש לך כיסוי כזה

תודה ג'ורג'. לצערי אין לי כיסוי לזה בביטוח שלי. אבל אני אדע להבא (במידה ואני עדיין לא אמכור את הרכב) לבחור בפוליסה שכן מכסה מפתח. גם אם היא תעלה בכמה שקלים יותר, זה שווה!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קידוד אימובילייזר רנו מגאן לאחר החלפת סוללה במפתח

הפיתרון תורגם מהאתר:

http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=Test_for_Renault_Key_Immobiliser_failures_emergency_recode

1.בתוך המפתח יש מדבקה לבנה עם קוד בן 4 ספרות יש להעתיק אותו על דף

2.להכניס מפתח לסוויץ' ולהדליק (לסובב שני שלבים כמו במצב של אורות)

3.לחיצה ארוכה על הכפתור של הנעילה מרכזית, בהתחלה נדלק אור רצף במנורה של האמבולייזר ולאחר מיכן הוא מתחיל להבהב באיטיות, לספור מספר הבהובים בהתאם לסיפרה הראשונה בקוד, ולעזוב

4.באותו אופן להכניס את שאר הספרות.

לדוגמא: אם הקוד 4567 בפעם הראשונה 4 הבהובים אח"כ 5 הבהובים וכן הלאה.

5.לאחר הכנסת 4 הספרות של הקוד לכבות את הסוויץ' להוציא את המפתח ולכוון אותו לעינית שמעל המראה הפנימית וללחוץ עליו לחיצה קצרה, בשלב זה הנורית של האימובילייזר אמורה להבהב ואז לחיצה ארוכה על הכפתור של הנעילה מרכזית עד שהנורית דולקת קבוע. (השלב הזה יכול לקחת מספר נסיונות עד שזה מצליח)

6.בהצלחה!!! אופיר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אופירו, לדעתי יש לך טעות קטנה - מנסיון אישי על המדבקה הלבנה בתוך המפתח (או צרוב בלייזר על הפלסטיק בפנים) לא כתוב הקוד הסודי לנטרול האימובלייזר (4 ספרות) אלא קוד בן 5 אותיות וספרות שמתחיל ב-S שבעזרתו רנו יכולים להזמין לך מפתח חדש מותאם לאימובלייזר שלך או לתת לך את הקוד הסודי לנטרול זמני של האימובלייזר במקרה תקלה (אבל בד"כ הם לא יעשו זאת כנראה...למרבה המזל יש דרך לחשב את קוד הנטרול מהמדבקה אבל רק ליודעי סוד...:lol: או מקורבים)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קבלו עדכון - מצאתי מנעולן בראשל"צ שתיקן לי מפתח אימובילייזר/שלט אינפרא מקורי של מגאן (דור ראשון) תוך יום וב-250 שקל במקום לחכות שבועיים ולשלם מחיר של לפחות פי שלוש בחברה...

• תוכן חדש...