Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי, מישהו יכול לתת לי המלצה לעורך דין שיעזור לנו במקרה?

עורך דין שמישהו מהפורום התנסה איתו ובוטח וסומך עליו ויודע שהוא יוכל לעזור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אע"פ שאתה כותב שאתה מבין (וכנראה שבתוך תוכך אכן הבנת), לפחות כלפי חוץ אתה מסרב להבין.

אני אסביר לך עוד פעם, יותר לאט:

גם אם הסוכנת שלך שגתה במעשיה, עדיין זה לא פוטר אותך מאחריות. זה כמו שתקח את הרכב של חברך כי הוא ביקש ממך טובה שתעביר אותו למקום כלשהו, תעשה חלילה בדרך תאונה ותגלה אגב אורחא שלרכב אין ביטוח. אז כן, חברך אשם בכך שנתן לכך לנהוג ברכבו למרות שלא היה מבוטח כחוק. האם אתה כנהג פטור גם כן מהאחריות?

תחשוב על זה לפני שאתה עושה מעצמך צחוק בפני ביהמ"ש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בנוסף , אם היא דאגה לך לטיסה חלופית , מה תתבע ? עוגמת נפש?

זה יהיה קשה למדי להוכיח וסתם יגרר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אלעד

כפי שאמרתי, לפני הנהלים והתקנות קודם כל זו האחריות האישית של כל אחד כלפי עצמו.

יש את התקנות והן ברורות ביותר ועל הסוכן לפעול על פי הן.

מאז שניתן לרכוש מוצרי מדף בתיירות באמצעות האינטרנט, אין בם (בסוכני הנסיעות)לכאורה צורך אלא אם כן מדובר בתיירות מחוייטת (על פי דרישת הלקוח), ולכן על מנת לא לגרום לעוגמת נפש ונזק ללקוח, ופגיעה ביוקרתו של הסוכן והמשרד שהוא מועסק על ידו, על הסוכן לוודא ולידע את הלקוח בכל עניין שיש לו השפעה על העיסקה, בדיוק כמו שהוא לא שוכח לעדכן את הלקוח שמחיר כרטיס הטיסה נתון לשינויים בהתאם למחירי הדלק ושער החליפין.

טעות נוספת היא למשל כאשר מדובר בכניסה כפולה למדינה שיש צורך באשרה כניסה אליה, יש לוודא במקרה כזה שללקוח יש אשרת כניסה רב פעמית, מאד לא נעים להתקע בגבול בדרך חזרה, באותו היום יש לך טיסת חזור ובנוסף לכל הצרות זה יום ראשון.

אירית

פורסם
אני הוצאתי ויזה בגיל 17 והיא ניתנה לי ל 10 שנים, הייתי ליפני הצבא.

אני הוצאתי ויזה לארה"ב במאי 04 עם תאריך גיוס של שלושה חודשים אחרי - וקיבלתי אותה ל10 שנים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני הוצאתי לפני שנה בידיוק (יולי 2006), הפקיד הודיע לי שבעקבות הגיוס אני מקבל ויזה עד ליום הולדת 21 בלבד (תאריך לידה ב2010)

שאר המשפחה קיבלה ל10 שנים, הוא הסביר שזה נעשה על מנת שחיילים משוחררים לא יסעו לארה"ב בשביל לעבוד בעבודות לא חוקיות וכו'..

פורסם

אז הנה בשורה טובה:

" ישראל תיכלל ברשימת המדינות שתושביהן רשאים להיכנס לארצות הברית למשך שלושה חודשים בלא צורך לקבל אשרת כניסה (ויזה) - זאת אם יעבור "חוק ביטחון" חדש בשני בתי הקונגרס, ויאושר על ידי הנשיא"

השאר פה

ערב נפלא

אירית

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3264115,00.html

הזוג קיבל 8000 אלף ש"ח, אך הכרטיסים עלו הרבה יותר מהסכום פיצוי.

שתיי כרטיסים שלנו עלו 11,463 אלף ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שים לב, הפיסקה הבאה הובאה מתוך הכתבה שאתה עצמך נתת קישור אליה

השופט דניאל גיל שדן בתביעה, ציין כי חתימתה של התובעת על הטופס מלמדת כי עיקר האחריות לתקלה רובצת על כתפי התובעת. עם זאת, קבע השופט כי גם הנתבעת נושאת באחריות מסוימת לנזקי התובעת. "המדובר", כתב בהחלטתו, "בעניין בעל חשיבות רבה, ולפיכך היה על הנתבעת לציין פרט זה גם בעל-פה באוזניה של התובעת ולהסב את תשומת לבה לחשיבות הנושא. היה בכך לתרום למניעת התרחשות האירוע".

מה שמחזק את הטענה שלי ממקודם.

זה שהסוכנת שלך התרשלה אינו מוריד במאומה מהרשלנות התורמת שלך בעניין.

חוץ מזה, טעית באפס אחד: הפיצוי שנפסק לטובת התובעת היה 800 ש"ח בלבד ולא 8,000 כפי שציינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני יכול לספר לך מקרה שקרה לנו בסופ"ש (26-29 ביולי).

ירדנו לאילת, בקיצור, הסתבר לנו שלחדר אין סוויטה, אלא חדר רגיל בשבילנו. 3 אנשים.

זה לא התאים לנו. חיכינו שבמלון יבדקו, אולי בכ"ז יש איזה חדר (שינינו את המועד של ההזמנה המקורית ולכן היתה כנראה הבעיה הזאת עם החדר. אני לא מדבר על זה שהיה חם בטירוף, הרבה ילדים קטנים, ומלון שנראה כאילו ראה ימים טובים יותר..וגם בגלל זה יחסית "שמחנו" שלא נמצא עבורנו חדר).

באמת, עבר לנו החשק, ולא התאים לנו, אז פשוט נסענו בחזרה הביתה (אילת-ב"ש בערך שעתיים וחצי, אולי טיפה יותר). בדקנו וראינו שאחרי ששינינו את ההזמנה (פשוט לא הסתכלנו בזמן אמת, כשהוצאנו את הפקס) היה רשום "חדר רגיל" (כשבהזמנה הראשונה, היה כתוב "סוויטה"). לקצר סיפור ארוך, קצת עוגמת נפש ובאסה (לא חוייבנו בכלום, אבל דלק וזמן עלה לנו...מן הסתם) אבל אנחנו לא כמו הישראלים הטיפוסיים שבמקום לקחת אחריות ולראות איפה הם טעו, מחפשים לתבוע!.

וזאת בעצם הנקודה שלי. הרבה חברים שאלו אותי "אתם מתכוונים לתבוע אותם?" - אז התשובה, לא, פשוט כי לא שמנו לב שהיתה טעות בהזמנה אחרי ששונתה. נכון, זה כולה סופ"ש אבל במלון הכל כלול, ללא הנחת איזה וועד עובדים או משהו, לשלושה אנשים, זה בטח כמה אלפים טובים (5K נניח).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הזמנו את הכרטיסים דרך סוכן נסיעות דרך הטל'. הוא ביקש לוודא שהדרכון תקף עד חצי שנה קדימה. לא ניפגשתי איתו והוא לא בדק את הדרכונים בעצמו.

הטעות היא שלך ועכשיו אחרי שכבר נכוותה הרי ברור שתנסה להפיל את האשמה על מישהו אחר.

בהצלחה בתביעה!

• תוכן חדש...