Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

שללו לי את הרשיון לפני שבוע בערך מכיוון שהעליתי נוסע נוסף מעבר למותר (אני נהג חדש ומותר לי להעלות רק שני נוסעים). המשפט אמור להתקיים ב 1.9, הבעיה היא שה- 1.9 יוצא יום שבת וכידוע בתי המשפט לא פועלים ביום שבת.

השאלות שלי הן:

1)מה כדאי לי להגיד במשפט כדי למזער כמה יותר את העונש?(אני לא חושב שיש לי תקציב לעורך דין )

2)מה עושים לגבי המשפט למתי הוא ידחה? האם אני צריך לברר למתי הוא נדחה או שאני יכול לשמור על "ראש קטן ולחכות שהם ידברו איתי ?

3)האם קרה לכם מקרה דומה ואתם יכולים ספר מה קרה במשפט?(משפט ראשון שלי מקווה שגם אחרון)

תודה לעוזרים!

פורסם

קודם כל, תנסה למצוא תקציב לעורך דין, הוא יוכל להחזיר לך את הרישיון עד המשפט,

תבדוק את התאריך למשפט,

במשפט, הבע חרטה עמוקה עד מאוד "זה לא יקרה עוד פעם בלה בלה בלה", תכין נאום שירגש את כל האולם ותודה באשמה,

אם אשתו של השופט חייכה באותו בוקר, תקבל שלילה ל-89 יום וזהו,

אם הם הלכו כסח אחד עם השני, צפה לשלילה ארוכה מ-90 יום וטסט/תיאוריה/מלווה/נהג חדש.

בכל מקרה, אם יש לך אפשרות לנסות ל ממן עורך דין, תתחיל לעבוד.

----

פורסם

אם אין לך עבירות קודמות רוב הסיכויים שזה יסגר בשלילה לעוד חודש (כך שיצא לך שלילה של חודשיים בסך הכל),קנס של איזה 500 ש"ח ושלילה על תנאי של 3 חודש למשך שנתיים (לפי כמה מקרים שראיתי, זה נסגר כך רוב הפעמים), אם אין לך כסף לעו"ד תגיד במשפט שאתה מצטער, למדת את הלקח שלך וזה לא יקרה שוב לעולם ותקווה לרחמים מהשופט.

לא הייתי מציע לך לשחק אותה "ראש קטן", אם איך שהוא ישפטו אותך מבלי נוכחותך השופט יראה את זה כזלזול ורוב הסיכויים שיתן לך את העונש המקסימלי (5 שנים שלילה) - ואתה ממש לא רוצה שזה יקרה.

הכי טוב שתשלח מכתב לבית המשפט שבו אמור להיות לך הדיון ותציין בפניהם שאותו תאריך יוצא ביום שבת ואתה מבקש שיקבעו לך תאריך חדש למשפט.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תבדוק במתנסים של מועצות ועיריות, ישנם עורכי דין המגיעים למקום ומעניקים שירות וייעוץ משפטי חינם אין כסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תחשוב על זה כך:

2500 לעו"ד - תצא עם שלילה לחודש גג , ואולי אולי תאוריה. - סה"כ 2616 ש"ח

0 ש"ח לעו"ד - תצא עם חודשיים וחצי שלילה ,קנס כספי של 500 עד 1000 ש"ח תאוריה, טסט, ומלווה שוב - סה"כ 116 אגרה לתאוריה, 116 אגרה לטסט, 200 ש"ח למורה נהיגה, מלווה שלושה חודשים, 500 ש"ח קנס - סה"כ במידה ועברת טסט ראשון וחיכית חצי שנה (שלילה חודש + חודשיים וחצי + מלווה 3 חודש) בלי לנהוג 932 ש"ח - וזה במידה ועברת טסט ראשון.

בהצלחה.

פורסם

שניר הבאת דעה מעניינת מאוד.

השאלה היא מה המינימום שעורך דין יכול להוציא לי אם זה לא משמעותי כל כך אז אני מעדיך ללכת לבד.

תגידו אם אני יגיד לשופט שאני ממשיך ללמוד ויביא לו טפסים שאני צריך לשלם כסף רב כדי ללמוד י"ג י"ד והכל אני משלם ועובד ומתפרנס בעזרת האוטו זה ישפיע או שאין הקלות בדברים האלה.

זאת עבירה ראשונה שלי (אני נהג חדש אם זאת לא היתה עבירה ראשונה שלי זה היה חמור מאוד ) מה "הורג" אותי זה שלא סיכנתי חיי אדם ולא כלום לדעתיע הדין חמור מידי אנשים שתופסים אותם במהיריות מטורפות לא עושים להם מה שעושים לנהג שהעלה נוסע מיותר.

מקווה שיהיה טוב מחכה להצעות נוספות ולאנשים בעלי ניסיון קודם בעבירה הזאת שיכולים להאיר את עיניי

תודה

פורסם

עשית טעות, תשלם,שלושה חודשים + קנס בקטנה,עם או בלי ע"וד,תתארגן על "ניד פור ספיד" ותעביר את הזמן שיהיה לך בהצלחה במשפט

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם
מה "הורג" אותי זה שלא סיכנתי חיי אדם ולא כלום לדעתיע הדין חמור מידי אנשים שתופסים אותם במהיריות מטורפות לא עושים להם מה שעושים לנהג שהעלה נוסע מיותר.

תודה

תגיע למשפט, אין שום צורך בעו"ד.. תגיד את זה לשופט שאתה מודע לעובדה שביצעת עבירה, שאתה מצטער עליה אבל שלא סיכנת חיי אדם ולא כלום ולדעתך הדין חמור מידי לעבירה שטותית שכזו.

מומלץ להכין כרטיס חופשי-חודשי מראש.

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ללכת בלי עו"ד = להתאבד.

הריי בצעת עבירה, לדעת לבצע אותה ידעת טוב מאוד, עכשיו אתה בא עם סיפורים על המשך לימודים ? אתה יכול להמשיך ללמוד באוטובוס בדרך למכללה.

בקיצור, שיהיה בהצלחה - ספר לנו מה היה

פורסם

תודה רבה לעוזרים נקווה שיהיה טוב.

יש מצב ידחו תמשפט לעוד הרבה זמן ?

המשפט אמור ליהיות ב1 לתשיעי שזה יוצא יום שבת, מה אתם אומרים?

פורסם
שאתה מצטער עליה אבל שלא סיכנת חיי אדם ולא כלום ולדעתך הדין חמור מידי לעבירה שטותית שכזו.

עצתי - את זה אל תגיד.

תגיד לשופט את מה שהוא מצפה לשמוע שאתה מצטער, למדת את הלקח, שאתה מבטיח לנהוג להבא לפי חוקי התנועה ולהקפיד על החוקים - קלה כחמורה. אל תשכח לבקש את רחמי בית המשפט.

אם הוא ישמע בקולך אפילו צליל של זילזול בחוק - אכלת אותה בגדול.

פורסם
עצתי - את זה אל תגיד.

תגיד לשופט את מה שהוא מצפה לשמוע שאתה מצטער, למדת את הלקח, שאתה מבטיח לנהוג להבא לפי חוקי התנועה ולהקפיד על החוקים - קלה כחמורה. אל תשכח לבקש את רחמי בית המשפט.

אם הוא ישמע בקולך אפילו צליל של זילזול בחוק - אכלת אותה בגדול.

לשם שינוי אני מצטרף וגם כן חולק על דברי דיסקאברי.

פורסם

הייתי בטוח ששורת ה"תכין כרטיס חופשי-חודש מראש" תהיה הרמז לכך שתגובתי נרשמה בציניות כתגובה להודעה מעל בא ציין פותח השרשור כי

מה "הורג" אותי זה שלא סיכנתי חיי אדם ולא כלום לדעתיע הדין חמור מידי אנשים שתופסים אותם במהיריות מטורפות לא עושים להם מה שעושים לנהג שהעלה נוסע מיותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הייתי בטוח ששורת ה"תכין כרטיס חופשי-חודש מראש" תהיה הרמז לכך שתגובתי נרשמה בציניות כתגובה להודעה מעל בא ציין פותח השרשור כי

:oops:

פורסם

חבר שלי ניתקל באותה בעיה אבל עם 4 נוסעים (מותר לו 2) .. היה לו משפט והוא קיבל : 3 חודשים שלילה ו1000 שקל קנס . מכיוון שהוא חייל חילקו לו את זה ל- 7 תשלומים . וחוץ מזה רצו לקחת לו את הרכב ל-30 יום . אבל באותו לילה שתפסו אותו כבר היה זיכרון דברים על הרכב שהוא נימכר בבוקר אז ויתרו לו .

מקווה שעזרתי .

• תוכן חדש...