Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי רדיו דיסק של פיוניר DEH-P3950MP והתקנתי אותו לבד לאחר שנעזרתי במידע מהפורום כאן(פעם ראשונה שלי - וכן כן, קראתי את כל ההמלצות להעזר באיש מקצוע ושזה זול :) ).

לאחר שסיימתי להתקין ובדקתי שהכל עובד כמו שצריך יש לי בעיה קטנה ומציקה.

לאחר שאני מסובב את המפתח בסוויטץ' בשביל לכבות, אז כל הזכרונות של תחנות הרדיו ששמתי, מתאפסים.

החיבורים שעשיתי הם האדום+הצהוב שיוצאים מהרדיו מלופפים ביחד ומחוברים לאדום שברכב.(יונדאי גטס 2005).

בנוסף, בעיה נוספת שצצה לי (אני מניח שזה קשור) מפורסמת בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" בפוסט הבא.

תודה.

פיג'ו 308, Comfort plus, 2010

פורסם

העניין הוא כזה, כאשר חיברתי בהתחלה את הרדיו, הוא לא עבד לי - כי הכבלים הבאים היו מחוברים:

שחור(ברדיו) לשחור(ברכב) - הארקה

צהוב(ברדיו) לצהוב-כתום(ברכב) - שבכבל של הרדיו כתוב BATTERY ובכל של הרכב כתוב MEMORY(ועכשיו שאני חושב על זה זה כביכול הכבל ששומר את הזכרון?).

אדום(ברדיו) לאדום(ברכב).

אבל בשיטה זו כשכולם היו מחוברים, הרדיו לא עבד.

הוא התחיל לעבוד אחרי שניתקתי את הכבל הצהוב מהצהוב-כתום וחיברתי את הצהוב ביחד עם האדום.(כאשר הצהוב כתום שברכב לא מחובר לכלום)

האם אני צריך לחבר את ה"צהוב-כתום(שברכב) ביחד עם האדום(שמחובר אליו כבר הצהוב של הרדיו?)

תודה.

פורסם

בד"כ אדום זה פלוס אחרי הסוויץ' כלומר שהוא מעביר חשמל רק שהסוויץ' פתוח.

והצהוב הוא פלוס קבוע זאת אומרת שגם כאשר הסוייץ' סגור הוא מעביר חשמל.

הדרישות בין מערכת למערכת משתנות לפעמים הצהוב של המערכת מתחבר לאחר הסוייץ' ואילו האדם לקבוע.

קודם כל תמצא את 2 הפלוסים הנ"ל חבר אותם כוון לך תחנה ברדיו וכבה את הסווץ' הדלק ותראה אם נשמר.

אם נשמר תשאיר ככה אם לא פשוט תהפוך בניהם.

נ.ב

יכול להיות החוט הצהוב כתום שלך הוא מה שאתה צריך ואולי הוא לא מעביר זרם כי נשרף פיוז לכן אמליץ גם לבדוק את הפיוזים.

בהצלחה.

פורסם

חבר את הצהוב והאדום של הרדיו דיסק ביחד לחוט הצהוב של הרכב כך יהיה לך גם פלוס קבוע והמערכת תוכל לעבוד גם ללא סוויץ

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

את זה לא ניסיתי, אני אנסה את זה מחר.

תודה X-ENT ותודה לכולם :)

במידה וזה לא יעבוד אני מניח שבאמת הפיוז שרוף(וזה יכול להסביר את הבעיה של השעון ברכב שפרסמתי בפוסט השני).

שוב תודה :)

פורסם

טוב, דבר ראשון, גיליתי שכנראה החיבור הראשון שעשיתי(שחור לשחור, אדום לאדום וצהוב לצהוב\כתום שרף לי את הפיוז 15A של הכוח.

לאחר שהחלפתי את הפיוז, ניסיתי שוב.

אני חושב שכל חיבור שאני עושה ל"צהוב-כתום" שברכב משום מה שורף לי את הפיוז.(אני מפחד לנסות כרגע שוב כי אין לי עוד פיוזים להחלפה).

מה שמוזר, שהחזרתי את זה לחיבור כמו שעבד לי קודם, פעם הוא שומר לי את התחנה ופעם לא.

האם יש מצב שזה קשור לאימובילייזר שיש לי ברכב? נראה לי שכאשר אני מכניס קוד באימובילייזר זה שומר את זה, אך נראה לי שלאחר שעוברת דקה(הזמן שהאימובילייזר מאפשר התנעה), הרדיו שוב מתאפס.

למישהו יש רעיון אולי?

תודה. :)

פורסם

לפני שתשרוף את כל האוטו והמערכת קומפלט תחדול את הניסויים בשקל תישעים

אין לי עיניין לפגוע בך באמת שלא אבל אין לך הידע - לא נורא, לא קרה כלום תעזר בחבר שיש לו הידע, צריך בעזרת מנורת ביקורת לוודא מה הוא ה+ קבוע אצלך, מה הוא ה+ אחרי סוויץ', ומה הוא המינוס, אחרי זה להתאים את החיבור לתרשים שבמנואל של הרדיו דיסק, כי בצורה הזאת אתה תעשה קצר במערכת החשמל שישרוף לך במיקרה הטוב עוד פיוזים במיקרה הרע מחשב רכב או משהו כזה (נזק של בין 9 ל20 אלף שקל)

פורסם

+1 גדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את עתיד

תקבע מה הזרם לאחר סוויץ רק בעזרת נורת ביקורת ולא בעזרת משחקי ניחושים כי אחרי זה אתה תצטער על הנזק שיגרם

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
באיזה רכב מדובר יש רכבים אם תקע אירופאי שהמתכים בהם הפוחים אולי אוכל לעזור לך.

בגלל שהנושא עיניני לגבי הקפצתי במקום לפתוח נושא חדש.

הרכב שלי אירופאי- שברולט קוואליר 96

התקנתי רדיו דיסק עפ מדריך .

הכל פועל בצורה שרציתי.

זאת אומרת שכאשר הסוויץ פתוח המערכת פועלת, וכאשר הסוויץ סגור המערכת כבויה על מנת לא לשכוח.

הבעיה שהרדיו דיסק "שוכח" את התחנות שאני שומר.

אני שומר תחנה × לוחץ לחיצה ארוכה והוא מראה שהתחנה נשמרה.

אני מכבה את הרכב ומיידית מניע שוב על מנת לבדוק שהוא אכן שמר והוא מראה לי שהוא שמר.

אממה שלאחר 2 דקות שאני מניע את הרכב המצב חוזר לקדמותו.

עזרה בבקשה מהמומחים

פורסם

שברולט בפעם האחרונה שבדקתי היא חברה אמריקאית.

איזה ר"ד?

במוצרים נורמלים יש 2 חוטי מתח. צהוב ואדום.

אחד מיועד לפלוס אחרי סוויץ' והאחר מתח קבוע ממצבר לטובת שמירת הגדרות.

הייעוד שלהם עשוי להיות לעיתים הפוך, ובמוצרים סינים עלומים לעיתים יש רק אחד.

פורסם

הרדיו דיסק שלי הוא clarion db286usb

כמו בלינק http://www.caradio-manual.com/clarion-db286usb.html

החיבורים שאני עשיתי הם רגילים

כאשר הסוויץ פתוח יש חשמל ברדיו.

כאשר הסוויץ סגור הרדיו דיסק מכובה על מנת לא לשכוח אותו דולק ואז יגמר מצבר וכו.

מה עשיתי לא נכון שהוא לא שומר תחנות ?

• תוכן חדש...