Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שצצות כמו פטריות על עמודי תאורה בכבישים הראשיים - אני ראיתי בכבישים 1,2,4?

האם מדובר בורסיה חדשה של המולטנובה? האם זה עובד גם ביום וגם בלילה? מישהו כבר קיבל דו"ח שהופק ממצלמה כזו?

תודה, יאיר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי לפחות זה נראה כמו מצלמות דיגיטליות, וברוב המקרים יש שלט מאיר עיניים "להזכירך 100" ק"מ אחד או שניים לפני.

כביש מס' 2 ממש טיפה צפונה ממחלף שמריהו, כמו כן טיפה דרומית ליקום ולמחלף נתניה דרום וצפון, וגם טיפה צפונית למחלף ינאי.

כביש מס' 1 בסוף יישורת לטרון בנתיב מי"ם.

כביש מס' 4 טיפה צפונית למחלף גהה.

מה כל אלו :?:

פורסם

זה מתקן שפולט תדרי רדיו כדי לשגע אנשים עם גלאי מכמונות למיניהם.

אני לא יודע אם זה עדיין פעיל כיום.

*את ההודעה הזאת כתב המשתמש mat@n תחת היוזר של אחיו.*

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

זה דחליל, תריץ חיפוש.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מעניין לדעת כמה תאונות כבר נגרמו בגלל השטות הזו שגורמת לנהגים תמימים (כמוני) לנסוע עם המבט מופנה למעלה :x:mad:

פורסם

הגלאי שלי עוד לא התריעה אף פעם על מכמונת מהירות אוטומטית (מצלמה) פעילה בכביש החוף, איילון, כביש מס' 1, כביש 443 וכביש 5 שדרכם אני עובר כמעט כל שבוע. הגלאי אמין וכבר כמה וכמה פעמים היזהיר אותי בזמן על מכמונות מהירות פעילות, למשל בכביש 4 (אגב, רוב המצלמות שם לא פעילות, אבל יש כמה שכן).

יש פה ושם הפרעות משנאים של חב'חשמל, עמודי אנטנות של חברות טלפונים סלולרים, באיילון יש המון "פולז-אלארמים" מהמיכשור של תחנות רכבת שגלאי ממש משתגע ממנו וכו' וכו'. בד"כ כאשר אתה יודע איך נשמעת/נראית התרעת הגלאי האמיתית, אזי קל לסנן את התרעות סרק.

ברשת רצים פה ושם פרסומים של אנשים שצולמו כביכול ע"י מצלמה שמותקנת על עמוד תאורה. בין המקומות הוזכרו כביש החוף (נבמה לי דיברו על שפיים), כביש מס' 1. אולי הם כאן. אולי הם לא, אלא צולמו ע"י ניידת מאחור. מה שבטוח, שהגלאי שאמור לגלות את כל סוגי המכמונות בסביבתו - לא מגלה את מכמונות שכביכול מקננות על עמודי התאורה. אולי זה פרי פיתוח ישראלי חדיש זעיר וחמקמק? או שאולי (וזה יותר הגיוני!) שאין מצלמות על עמודי תאורה. מישהו ראה פעם שוטרים (כי רק להם מותר לאסיף ראיות) מטפלים במצלמות על עמודי תאורה? :wink:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

לחבר שלי יש גלאי COBRA ESD9000 והוא מצפצף על כל שטות :-)

יש לו כל מיני סימנים והוא מצפצף לו בכייף :-)

נסעתי איתו כמה וכמה פעמים ואף פעם לא נתקלתי במשטרה...אבל לצפצף הוא מצפצף בכייף

פורסם
מעניין לדעת כמה תאונות כבר נגרמו בגלל השטות הזו שגורמת לנהגים תמימים (כמוני) לנסוע עם המבט מופנה למעלה :x:mad:

הכביש הישן (מס' 4). תנועה ערה, נוסעים 80 קמ"ש (מותר 90). האהבל שלפניי דופק ברייקס על-יד כל דחליל, למרות שמימלא נוסע מתחת למותר - ליתר בטחון. לשמור מרחק, אמרנו? יופי של אמצעי לייצור פקקים.

יצא שכרו בהפסדו...

ט.ל.ח.

פורסם

אשמח לבשר לך כי באיילון, בכביש 5 וגם בכביש החוף אין מצלמות אוטומטיות, ולכן מן הסתם הגלאי שלך לא מגלה אותן.

בכביש 5 על גשר מורשה יש מתקן שכבר כמה שנים נמצא בשלבי ניסוי, ולעיתים הוא פולט לייזר, וכבר ראיתי אותו בעצמי מצלם פעם, אך אין ספק שהוא לא מופעל בופן קבוע ומבצעי.

לייזר?? :shock: בטוח? לא מכמונת רדאר רגילה? פעם ראשונה שאני שומע על לייזר אוטומטי... זה פיתוח ישראלי?

אני מכיר את הדחליל. הוא אף פעם לא היה פעיל. אולי יום אחד יפעילו אותו.

אגב, לא סתם הזכרתי שרק שוטרים מורשים לאסוף ראיות, ז"א לרוקן מצלמות אוטומטיות. יש פחות או יותר שוטר אחד לכל מרחב שמטפל במצלמות אוטומטיות (כך נאמר לי ע"י מקור אמין). מצלמה גומרת סרט תוך כמה שעות, כאשר רק 20-30% מהצילומים קבילים (רק רכב אחד בתמונה, ראים היטב לוחית וכו'). ברגע שמכמונת גומרת סרט היא מפסיקה לפעול עד שירוקנו אותה. לכן, המכמונות מכוונות לתפוס ולתעד רק עבירות מהירות חמורות. 10-15% זה לא אגדה, חבל כנראה על הסרט. יותר - אתה מסתכן.

נ.ב. שלי זה COBRA 9200. הגלאי מצפצף על כולם! :p אבל, יחסית קל לזהות כאשר הוא צועק זאב זאב סתם וכאשר זה באמת איזה (אולי לא זאב, אלא יותר שועל) אחד במדים כחולים מנסה להעשיר קופת המדינה. למעט זאת אם הוא מכוון עליך, חבל"ז, גלאי או לא גלאי - לא תספיק להגיב.

ט.ל.ח.

פורסם

אשמח לבשר לך כי באיילון, בכביש 5 וגם בכביש החוף אין מצלמות אוטומטיות, ולכן מן הסתם הגלאי שלך לא מגלה אותן.

בכביש 5 על גשר מורשה יש מתקן שכבר כמה שנים נמצא בשלבי ניסוי, ולעיתים הוא פולט לייזר, וכבר ראיתי אותו בעצמי מצלם פעם, אך אין ספק שהוא לא מופעל בופן קבוע ומבצעי.

לייזר?? :shock: בטוח? לא מכמונת רדאר רגילה? פעם ראשונה שאני שומע על לייזר אוטומטי... זה פיתוח ישראלי?

אגב, לא סתם הזכרתי שרק שוטרים מורשים לאסוף ראיות, ז"א לרוקן מצלמות אוטומטיות. יש פחות או יותר שוטר אחד לכל מרחב שמטפל במצלמות אוטומטיות (כך נאמר לי ע"י מקור אמין). מצלמה גומרת סרט תוך כמה שעות, כאשר רק 20-30% מהצילומים קבילים (רק רכב אחד בתמונה, ראים היטב לוחית וכו'). ברגע שהוא מכמונת גומרת סרט היא מפסיקה לפעול עד שירוקנו אותה. לכן, המכמונות מכוונות לתפוס ולתעד רק עבירות מהירות חמורות. 10-15% זה לא אגדה, חבל כנראה על הסרט. יותר - אתה מסתכן.

נ.ב. שלי זה COBRA 9200. הגלאי מצפצף על כולם! :p אבל, יחסית קל לזהות כאשר הוא צועק זאב זאב סתם וכאשר זה באמת איזה (אולי לא זאב, אלא יותר שועל) אחד במדים כחולים מנסה להעשיר קופת המדינה. למעט זאת אם הוא מכוון עליך, חבל"ז, גלאי או לא גלאי - לא תספיק להגיב.

אני הבנתי שמהאתר speedtraps שהקוברה זה זבל של גלאים.... זה נכון?

למה? ככה!

פורסם

אגב, לא סתם הזכרתי שרק שוטרים מורשים לאסוף ראיות, ז"א לרוקן מצלמות אוטומטיות. יש פחות או יותר שוטר אחד לכל מרחב שמטפל במצלמות אוטומטיות (כך נאמר לי ע"י מקור אמין). מצלמה גומרת סרט תוך כמה שעות, כאשר רק 20-30% מהצילומים קבילים (רק רכב אחד בתמונה, ראים היטב לוחית וכו'). ברגע שמכמונת גומרת סרט היא מפסיקה לפעול עד שירוקנו אותה. לכן, המכמונות מכוונות לתפוס ולתעד רק עבירות מהירות חמורות. 10-15% זה לא אגדה, חבל כנראה על הסרט. יותר - אתה מסתכן.

הלייזר בגלילות הוא לא פיתוח ישראלי ולא נעליים,

זוהי הדיג'יקאם , שהיא למעשה אקדח לייזר רגיל עם מצלמה. כמאמר BE ROO , עדיין בשלבי ניסוי (ניסוי ארוך , מן הסתם :? ).

הקופסאות המוזרות על עמודי תאורה שידרו בזמנו אותות בתדר K , כשעוד היה למשטרה KR-11 , על מנת לבלבל את בעלי הגלאים למיניהם. כיום הפתרון פשוט - לכבות את תחום התדר ולהישאר עם KA פעיל בלבד (בתקווה שאכן האופציה קיימת במכשיר).

לגבי הקוברה וגלאים אחרים - לייזר הם יגלו , ללא ספק. העניין הוא שלשוטר לוקח כ-1/3 שנייה לנעול את מהירותכם. בואו נראה אתכם מתמודדים עם זמן תגובה כזה.

הפתרון היחיד נגד לייזר הוא משבש.

פורסם

אגב, לא סתם הזכרתי שרק שוטרים מורשים לאסוף ראיות, ז"א לרוקן מצלמות אוטומטיות. יש פחות או יותר שוטר אחד לכל מרחב שמטפל במצלמות אוטומטיות (כך נאמר לי ע"י מקור אמין). מצלמה גומרת סרט תוך כמה שעות, כאשר רק 20-30% מהצילומים קבילים (רק רכב אחד בתמונה, ראים היטב לוחית וכו'). ברגע שהוא מכמונת גומרת סרט היא מפסיקה לפעול עד שירוקנו אותה. לכן, המכמונות מכוונות לתפוס ולתעד רק עבירות מהירות חמורות. 10-15% זה לא אגדה, חבל כנראה על הסרט. יותר - אתה מסתכן.

הגלאים היעילים בארץ הם הבל 970-990 ויצא עכשיו 975 או ולנטיין 1.

שאלה אחרת בנוגע למצלמות, ישנה מצלמה על גהה צמוד לתע"ש לבאים מצפון לדרום.

ידוע לי שהמצלמה הזאת עובדת אבל בשבוע האחרון אני שם לב שיש עליה סימני חריכה וכנראה שניסו לשרוף אותה, האם היא עדיין עובדת?

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

זבל? OK, לא אתווכח עם השמצות אפילו שהמקר שלהן באתר מכובד. אגיד לך רק שגלאי רדאר תפקידו (שמו מרמז על כך) לגלות מכמונות מהירות ולהתריע עליהן.

COBRA טובה בגילוי, ז"א לפחות חצי מהעבודה היא עושה... התרעה שלה

1. מעט מסורבלת -קשה להבין איזה סוג של מכמונת הגלאי גילה.

2. מעט פזיזה - מלא התרעות שב,

3. צליל חזק ופתאומי לפעמים מפתיא אותך ומבהיל (האם יותר מסיכוי לקבל דו"ח?)

...אבל, מה אכפת לך איזה בדיוק סוג של מכמונת מכוונת עליך?? יש התרעה - תוריד מהירות.

טוב, אני מכיר פחות או יותר איך נראית/נשמעת התרעת שב, לכן זה פחות מטריד אותי שהגלאי פזיז מדי.

גלאים אחרים מדברים אליך בקול סקסי, יאעני, תיזהר, אחי, יש חשד יותר מסביר שמכמונת מסוג כזה או אחר נמצאת בסביבה... עד שתשמע עד הסוף את סיפורי הסבתא האלה תמצא את עצמך על השוליים, מדבר עם השוטרים שממלאים לך דו"ח על מהירות מופרזת... זבל של גלאי? ממש...

ט.ל.ח.

• תוכן חדש...