Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קוראים לי אופיר בן 17 וחצי מערד.

עדיין אין רישיון..אוהב מוזיקה שחורה..

מקווה להשתלב וללמוד הרבה דברים !

Girls Like It When I Hit It Sideways

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שם - חנן

מאיפה אני בא - תל אביב.

השתחררתי לפני כחודשיים מהצבא לאחר שירות קבע כקצין בקריה. כרגע בין הצבא ללימודים (בתקווה רפואה).

הצטרפתי לפורום עוד בימי הקמתו (כשעוד צהלו ושמחו כשהיו 10 אנשים מחוברים בו זמנית ורשמו שיאים). ניתקתי מגע לאור התגייסותי ועכשיו חזרתי קצת.

רכב - בעבר טויוטה קורולה 2003, עכשיו סיטרואן C4 שנהנה ממנה מאוד.

פורסם

שמי אביעד, בן 30 מחיפה. במזל טוב קניתי השבוע פונטו ספייס 2004, אחרי שיטוט ארוך פה בפורומים. אז תודה לכולם :-D וחוצמזה תודה ענקית לרפי לין על העזרה ולחיים ממוסך "שמשון" ביהוד על הבדיקה והייעוץ !!

להתראות בשמחות,

אביעד

Punto.JPG

Punto (1).JPG

פורסם

שלום לכולם, אני אוהב מכוניות ואוהב מוזיקה טובה, רצוי ומומלץ בשילוב של שניהם.

נוהג במיצובישי כריזמה אייר (שיקולים משפחתיים) אוטומטית והייתי מעדיף משהו יותר ספורטיבי עם גיר ידני.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

שלום לכולם

אני מוחמד מעירון תנכון שזו ההודעה הראשונה שלי וגם הפעם הראשונה שלי בפורמים בכלל .

אבל מצאתי שיש צורך להירשם לאתר רכב . ולכולם אני גאה שאני נוהג על מרצדס 280 אס אי שנת 1985 ועל פורד קורטינה

1600 שנת 1973 ,נכון ששברו לי סמל המרצדס הקדמי אתמול והשאירו אותו על מכסה המנוע:roll: אבל הקטע הוא

עם הקורטינה שלי לכל המעונינים ויש להם במה לעזור אז אפשר לומר שלא העבירו אותה טסט בגלל תפוח פרונט קידמי

ובאיזור שלי אני לא מוצא .

ותודה:-D

פורסם

שמי אדיר,

בן 22 וחצי מאזור, משרת בצבא קבע,

חולה רכב ונהיגה (מגזינים, אוסף דגמים, תערוכות...)

אוהב לשמוע האוס דאנס, ומוזיקה פרסית :-D

מתחיל ללמוד בשנה הבאה לתואר ראשון בהנדסת אלק' בחולון

ומתכוון להיכנס בעזרת השם לתחום הרכב מהצד של האלקטרוניקה..

נוהג על מאזדה 121 ידנית שנת 93 שנמצאת אצלי כבר 3.5 שנים

ואני ממש ממש אוהב אותה.

פורסם

שלום לכולם

אני יוסי מרמת גן אומנם נרשמתי מזמן אבל לא היה לי בדיוק זמן להתחבר והיו בעיות עם המחשב הישן אז עכשיו יש חדש ואני פה.

בכל אופן אני חולה מכוניות ספורט היו לי 3 אימפרזות 2 GT ואחת STI שנמכרה לפני כחודש ,ועכשיו אני בתהילך שיפוץ של אהבת חיי החדשה אלפא סוד קופה.

פורסם

שמי ג', גר באיזור הדרום ונוהג בקסנטיה שבנזין כחול זורם בסעפת שלה.

גולש בפורום כבר זמן רב, אך בעוונותי הרבים נרשמתי כחבר רק היום.

חובב מכוניות, אופנועים, מוזיקה ונשים יפות ולפרנסתי עוסק בציד מכשפות.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

היי לכולם ....

שמי שמעון ,נשוי טרי(האישה ביקשה להדגיש בכול הזדמנות :) ...

עובד בתחום הבנקאות,ובעל כלבה מדהימה ששמה יוקו...וגר בירושלים

כרגע אנחנו מוכרים את המכונית האהובה שלנו דיאטסו שרייד 92 ,ששירתה אותנו נאמנה כ6 שנים

ומחפשים רכב אחר בכ30 אלף ,שמיועד לנסיעות בין עירוניות וקצת בתוך העיר.

פורסם

שלום,

שמי עמיקם בן 40 גר במודיעין נשוי +2.5 אוהב מכוניות מגיל 0. חולה אלפות, יש לי 147 סלספיד, ג'ולייטה 79 וספיידר 72. ביום יום נוסע ברכב ליסינג סטנדרטי. עובד בתחום פיתוח מכשור רפואי. מחזיק 2 כלבים וחתול.

• תוכן חדש...