Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הרעיון באתר הוא שאף אחד לא מחליט שביצעת עבירה סתם כך, יש עדות מצולמת.

מה תעשה עם זה המשטרה זה לא ברור והאמת גם לא מעניין, כל הרעיון הוא שנהגים יחששו לעבור עבירות בכל מקום, ושלא יסתכלו ויאמרו אין משטרה ואני מצפצף על החוק אלא יחששו תמיד שיש צלם באזור להנציח את התנהגות הכביש המסוכנת ברוב המקרים.

אין מה לעשות, בארץ שלנו רק שיטת המקל עובדת, שיטת הגזר נאכלת בין רגע.

חייבים ליצור הרתעה בכביש ואולי להציל חיים.

אני יושב לעצמי וחושב, מה הקשר שלך לאתר המדובר?

קצת מוזר לי שמשהו נרשם היום ו-2 ההודעות היחידות שלו הן בנושא הזה...

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה המבורכת.

האמת, להתעסק אם עברייני חניה בת"א זה להתעלל במסכנים גם ככה, ולצלם הולכי רגל נראה לי וקצת מיותר.:|

אבל רגע - רבותי המתלהמים - האתר רק נולד, לאט לאט הפוקוס יעבור לעבירות מסכנות חיים (אור אדום וכד'. שימו לב לשם האתר) ואז הלוואי שהמשטרה תעשה בזה שימוש.:twisted:

אין לי שום בעיה להלשין/לדווח על מי שמסכן את חיי בכביש. ההפך, ואני אשמח אם האתר יתפוס כיוון רציני. (האם אני צודק שמי שהשתמש קודם במילים מאניאק, מלשן וכיו"צ הוא בן 17.5-20?)

אגב, תצלום הוא ראיה קבילה במשפט, והמשטרה יכולה לעשות בזה שימוש והעמיד את העבריין לדין. הפרוצדורה היא לזמן את הצלם כעד לביהמ"ש וההרשעה בטוחה.

ונקודה למחשבה: לכל שונאי המשטרה, אתם מוזמנים לצלם ניידות חונות באדום לבן, נוסעות בנסיעה שלא בתפקיד על השוליים במקום לעמוד בפקק כמו כולנו ועוד כהנה וכהנה. יכול להיות מעניין.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לפעמים אנ קורא את מה שמע"צ מפרסמים וחושב לעצמי באותו הרגע, כמה נהגים יקחו את הפרסום הזה ובעזרתו יצדיקו את נהיגתם?

אחת הטענות הרבות שנשמעות בענייני נהיגה היא שהתשתיות לא טובות, עכשיו אני מבקש תשובה רצינית, איך בדיוק הנהג שעובר באור אדום שהאיץ כשראה צהוב יכול להפיל את זה על תשתיות? זו הדוושה שמאפשרת שילחצו עליה היא הבעיה? הרמזור שמתגרה ומהבהב ובכוונה מרגיז את הנהג?

כל מי שנטפל לצילומי החניה הלא תקינה מחפש תרוץ קל להתעלם מהבעיה.

הרבה מהנהגים בארץ פרועים ומסוכנים ואי אפשר להפיל את זה על רמזור זה או אחר.

המצב בכבישים מפחיד, שב 10 דקות בצומת ותבהל. אני נעמד בצד ומצלם זה מזעזע. אין מופע רמזור בלי שמישהו יעבור באדום.

המצב של כמעט תאונה הוא 90% מהזמן, הגיע הזמן לנסות לשנות את המצב. תסתכל פעם מהצד מבלי לחפש להפיל את האשמה על גורם ממשלתי ואני מבטיח לך שתבהל מהמצב.

אני החלטתי להלחם !

http://www.oradom.co.il

פורסם

לכל מי שתוהה מה הקשר שלי לאתר, ואני לא מסתיר זאת, אני אחד הפעילים בהקמתו ובהפצתו של האתר ושל הבשורה.

הגעתי לכאן כי ראיתי כניסות מהאתר הזה שבו לא פרסמנו כלום והייתי סקרן.

על כך תודה לך -- cartom -- תודה לך על האיכפתיות ועל הרצון לשנות.

פורסם
לכל מי שתוהה מה הקשר שלי לאתר, ואני לא מסתיר זאת, אני אחד הפעילים בהקמתו ובהפצתו של האתר ושל הבשורה.

לא חשבתי אחרת... למה לא הייתה לך ההגינות לומר זאת מלכתחילה?

אני לא אתפלא אם cartom כותב קבוע אצלך באתר או אפילו אחד הבעלים\מנהלים.

בהצלחה שיהיה לכם, המטרה נכונה, הגישה הקטנונית לא!

מזכיר לי את המלחמה של המשטרה במהירות ולא במה שבאמת מסוכן על הכביש כי פשוט קל לאכוף מהירות.

עוד דבר, עם כל הכבוד לעברות חניה, אתם מצלמים המון רכבים בת"א, עיר שעל חניה פנויה יסכימו לרצוח.

וואלה, אני מבין נהגים שמחנים במקומות שאסור להחנות, פשוט אין חניה בעיר המחורבנת הזאת.

ולא, לשלם 40 ש"ח לשעה בחניון זה לא פתרון.

דבר אחרון, רוצים להיות אתר רציני? תפסיקו עם התגובות האלו של "חיפש חניה בצל" או "בואו נעשה קניות בלי לשלם חניה", תיהיו אינפורמטיבים נטו.

פורסם
לא חשבתי אחרת... למה לא הייתה לך ההגינות לומר זאת מלכתחילה?

אני לא אתפלא אם cartom כותב קבוע אצלך באתר או אפילו אחד הבעלים\מנהלים.

נו באמת :roll:

ואתה עכשיו מצפה ממני שאתחיל אולי להצטדק בדבר שייכותי או אי שייכותי לאתר .

מה לעזאזל זה כבר משנה , כל כך קשה לך להאמין שישנם נהגים רבים שמאסו בפורענות בכביש ואשר רוצים לגרום ולתרום לשינוי המצב ?

ובכל זאת אין לי קשר כלשהוא להקמת האתר ו \או לפעילות בו - בנתיים , ואני מאחל להם בהצלחה גדולה , כי ההצלחה שלהם תניב לנו ולילדינו בטחון בכבישים.

ברק אני מחזק את ידיך , יישר כח :mm_yeah:

פורסם

הגינות קראטום, הגינות.

אתה תומך באתר שאמור להיות הגון והוגן, הרי שהוא נלחם ב"לא הגונים" בכביש.

אני מצטער שאני אולי מנפץ בועה, אבל אתר אינטרנט לא ישנה את תרבות הנהיגה בכביש (הלוואי ואני טועה) בגלל סיבה אחת פשוטה:

תרבות הנהיגה בכביש הינה נגזרת ישירה של תרבות העם הזה.

ברגע שהיא קלוקלת היא משתקפת לכביש.

מתי תבינו שענישה לא תעזור פה אלא רק חינוך?

גם כאשר מאלפים כלב לא מענישים אותו על טעותו, אלא מתקנים אותו ומראים לו את הדרך הנכונה.

פורסם

הגעתי לכאן כי ראיתי כניסות מהאתר הזה שבו לא פרסמנו כלום והייתי סקרן.

על כך תודה לך -- cartom -- תודה לך על האיכפתיות ועל הרצון לשנות.

בוקר טוב לך איש. (ולכל דיירי הפורום גם, לא להעלב;))

זה מה שניקרא "אולם הבושה" נקווה שזה אכן יעזור, או לפחות יגרום לאותם נהגים לקבל את המגיע להם בדואר (מעטפה עם אנטרקס כדי ליגדוע את היתפשטות ה DNA שלהם).

דבר אחד שאני חייב להגיד, ישנן עברות וישנן עברות, ונכון שדין מאה כדין פרוטה אבל, וזה אבל גדול, עברות חנייה כגון חנייה על מידרכה ניתנות לטטיפול ע"י שיחת טל' 106, אני עושה את זה בשוהם דרך קבע - סיפור: הלכתי עם הכלב לטיול, ורכב חנה על המידרכה. איזה SUV ענקי עם גלגלי ניקל וחלונות שחורים. לידו ניסתה איזה אישה מבוגרת לדחוף עגלה עם תינוק, היות והיא לא רצתה לרדת את הכביש היא ניסתה לעבור מהצד השני והעגלה ניתקעה באבנים של הגדר (למי שמכיר את הגלגלים המעצבנים של העגלות של התינוקות;)). אחרי שעזרתי לה להחלץ מה"סבך" היא מצביעה על האוטו ומסננת "איזה חצופים אנשים", הוא תמיד חונה כאן, זה איזה צעיר כזה, הוא לא גר כאן אבל יש לו כאן חברים. שאלתי אותה למה היא לא מדווחת על זה. אז היא אמרה שהיא לא יודעת איך.

היתקשרתי 100, וביקשתי ממנה להישאר בסביבה, אחרי 10 דק' הגיעה ניידת, ורשמה לו דו"ח. ניגשתי לשוטר ושאלתי אותו למה לא מפנים את הרכב, הוא מהווה הפרעה כאשר הוא חונה כך. ואז הגיעה האישה והתחילה לספר לו על זה שהוא חונה כך כל הזמן, ושהיא לא יכולה לעבור עם העגלה, ושיש ליד גן שעשועים והרבה אנשים עם עגלות ילדים ניתקלים בבעיה הזו.

השוטר משך בכתפיו והמשיך לדרכו.

כמה ימים אחרי אני רואה את אותו רכב, חונה באותו מקום. התקשרתי שוב 100, וציינתי שהרכב הנ"ל חונה שם שוב, והפעם הוא חוסם את כל המידרכה.

הפעם הגיע שוטר מלווה בגרר...

אחרי זה אוטו נהג מהולל לא חנה שם יותר. מעולם...

אנ מאמין שבת"א יש לא מעט כוח אדם שיטפל בשימחה בעברות שדורשות גרירה או קנס.

יש פחות כוח אדם כדי לטפל בעברות של נסיעה על השוליים, עקיפת הפקק דרך נתיב פניה, דחיפה של כלים דו"ג מהנתיב, מעבר של כלים דו"ג את הצומת באדום או "היתקדמות" שלהם עד יותר מחצי של קו הצומת, נסיעה איטית בצד שמאל וכו'.. בקיצור, העברות שבגללן קורות תאונות, נהגים מיתנהגים בביריונות, והכי חשוב, למישטרה לא ממש איכפת לאכוף אותן כי זה "לא כלכלי" (ממש לא נכון, מצלמת מולטינובה עולה 300000 ש"ח, וזה לפני עלות שוטפת לתיפעול. שוטר + מצלמת ווידאו במחלף ירקונים בבוקר מפיק יותר דוחו"ת מאשר מצלמת מולטינובה, והרבה, הרבה יותר יעיל וזול לתיפעול וכלכלי!!!)

עוד סיפור על הטימטום של מישטרת ישראל.

יש ליד הבית שלי בית ספר. סבבה. יש תחנות הסעה, יש חניון, ויש חניות שרחוקות חצי דקה של זחילה אינדינית מהפתח של הבית ספר. אלא שההורים מפנקים את הילדים שלהם ועוצרים באמצע הרחוב, כמובן שהדבר יותר עמוס כי התופעה קוראת משני צידי הכביש.

אני, אזרח טוב, היתקשרתי כמה פעמים להתריע על המיפגע.

המישטרה, ישות לוחמת חוק, החליטה לעשות משהו בעניין ו....

נעמדה במרחק של כמה מטרים ו.... תופים.....

נתנה דוחות למי שיצא לעקיפה ללא איתות... :shock: חלם או לא חלם?!

דברים כאילו גורמים לי לירצות לא לא לשלם מיסים יותר, בחיים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הגינות קראטום, הגינות.

אתה תומך באתר שאמור להיות הגון והוגן, הרי שהוא נלחם ב"לא הגונים" בכביש.

אני מצטער שאני אולי מנפץ בועה, אבל אתר אינטרנט לא ישנה את תרבות הנהיגה בכביש (הלוואי ואני טועה) בגלל סיבה אחת פשוטה:

תרבות הנהיגה בכביש הינה נגזרת ישירה של תרבות העם הזה.

ברגע שהיא קלוקלת היא משתקפת לכביש.

מתי תבינו שענישה לא תעזור פה אלא רק חינוך?

גם כאשר מאלפים כלב לא מענישים אותו על טעותו, אלא מתקנים אותו ומראים לו את הדרך הנכונה.

חבל שאתה כזה קטן אמונה .

בהחלט מסכים איתך שלחינוך יש ערך עליון בהשגת המטרה , אבל !

מכיוון שמתרוצצים להם הרבה יותר מדי נהגים עבריינים בכבישי הארץ ( חלקם צעירים וחלקם בוגרים ) זה יהיה קצת מאוחר להחזירם לבית אמא ואבא או למסגרות לימודיות לחינוך מחדש , וקורסים לנהיגה מונעת המוטלים על נהגים ' כדרך ענישה ' זה די בדיחה .

לכן הפתרון - מה לעשות - עם עם ישראל הוא הרתעה והרתעה אפקטיבית שכזו נוכל להשיג , אני מקווה בעזרת האתר המדובר .

הרתעה שכזו יכלה היתה להיעשות ע"י משטרה חזקה באמת בלי פוזות ויחסי ציבור , ובטח בלי קרטוני הניידות המגוחכים .

הרתעה כזו יכלה היתה להיות מושגת גם ע"י העלאת אלפי ניידות סמויות ורגילות , לכבישים הבין עירוניים והעירוניים ואכיפה מסיבית של החוקים .

איפה המסוקים של משטרת ישראל , איפה מערכת הדבורה ?

איפה המשטרה ?

ולסיכום , אני עדיין מקווה שיוזמה פרטית שכזו תתפתח למימדים מספיק גדולים , כך שנהגים עבריינים או עבריינים בפוטנציה , יחששו מהמצלמות שנמצאות כמעט בידי כל אזרח , יתעדו אותם .

פורסם
בעיקר בכבישים שבהם אכיפת המהירות מיותרת
:mm_yeah:

+1

ובגלל זה ובגללהתגובות שלך ושל מנהל/מייסד האתר , אני מקווה שלא יצליח לכם . כי עם כול הכבוד גם אתם מחפשים את המטבע מתחת לפנס ולא בפתח הפאב שיצאתם ממנו שיכורים כלוט , ושם איבדתם אותו .

אז תמשיכו להיות מלשינונים קטנים של אור אדום . אבל אני בגללכם ועוד "צדיקים" "יפי נפש" כמוכם מתכווין בהחלט לרכוש וולנטיין , ואת המפזר לייזר . וכשאתם והמשטרע המח****ת תחליטו שרק עברות של מעבר באדום , עקיפה מהשוליים, עקיפה על פס לבן , ועוד עברות "איזוטריות" כאלו , שמשום מה קצת קשה לאכוף אבל הן קטלניות אמיתיות , או אז אני אוריד את הדברים האלו .

עד אז , אני מניח שבלוקבאסטר יאלצו לדרוש ממכם את הסרט , אבל העניים שלכם יהיהו כ"כ נעולות בצדקנות העלובה שלכם עד שלא תבינו שאתם בסרט .

ובנוסף לכך , אם אתה פותח תרד' על משהו שלך או שיש לך עניין ההגינות מתבקשת אומרת שתודיע על כך . אבל מסתבר שאצל "צדיקים" כמוכם הגינות בדיון איננה דבר חשוב להלחם עליו . זו אולי הסיבה שלעולם לא תצאו מהסרט

בברכה יהודה

• תוכן חדש...