Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הנה:

חוק הצגת מסמכים; פולני חייב לתת מסמכים אם פלוני מבקש ממנו; אם פלוני נמנע מלתת מסמכים; הרי פלוני מבצע עברה; ועל פי חוק פלוני ילקח לכלא לתקופת זמן של שבועיים ועם קנס של עד 2000 שקלים חדשים;

תקנות הצגת מסמכים(תעודת זהות). תקנות מספר 1040/7002

ו' בכסלו התשנ"ו (29 בנובמבר 1995)

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי החוק מותר לכל אזרח לבקש ממך רשיון נהיגה, ועליך להראות לו רשיון כזה

בדקתי את הנושא - ובאופן מפתיע... אתה צודק

:shock:

אם ניגש אליך נודניק שאינו שוטר, וטוען שביצעת עבירת תנועה - אתה חייב להציג לו מסמכים.

מתוך ספרם של עו"ד אילון אורון ואינג' גדי וייסמן - "עצור, משטרה!"

"לפי סעיף 62 (4) לפקודת התעבורה, חייב כל נהג להזדהות בפני כל אדם שטוען לפניו,

שהוא הנהג, ביצע עבירת תעבורה, אפילו אם אותו מתלונן אינו שוטר. במקרה שיתברר

לאחר מכן כי התלונה מוצדקת, השופט ירשיע את הנהג לא רק בעבירה המיוחסת לו, אלא

גם בעבירה של אי הזדהות; אולם, אם השופט לא יקבע שהתלונה מוצדקת ויזכה את הנהג

מהעבירה המיוחסת לו או יזוכה הנהג גם מעבירת אי-ההזדהות בפני האזרח המתלונן".

שלא נדע :?

פורסם

אני חייב להשיג בחזרה את הספר שלי :( או לקנות חדש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממש טרגדיה, אפשר לחשוב שראית ילד בן 10 נוהג ב100 קמ"ש.

יש "זאטוטים" שבגיל 16 ידעו לנהוג פחות מסוכן מכל מיני "זאטוטים" בני 50 שמסתובבים על הכביש. (והיה להם כבר 3 שנים וותק מחוץ לכביש כמובן)

מכיר אותם אישית מאוד אפילו, מדרגה אפס.

אז מאיפה אתה יודע איך הוא נוהג? ואתה עוד טוען שהוא נהג לאט.

כולכם דילגתם על שלב הילדות? היישר לשלב הצדקנות?

כולם עושים שטויות, לחלק עושה את זה לגנוב סוכריה מהמכולת השכונתית, לחלק עושה את זה לקחת רכבים ולעשות תחרויות במנחת, קורה, כולם ילדים בשלב כלשהו בחייהם (חוץ ממכם כמובן, אתם דילגתם ישר מינקות לבגרות, וחס ושלום לעשות "שטויות" בילדות)

פורסם

השטויות שאני עשיתי לא סיכנו אחרים, ולא גרמו להורים שלי הוצאה אפשרית של עד 400 אלף שקל (או מה שהמקסימום בפוליסות ביטוח היום)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
(חוץ ממכם כמובן, אתם דילגתם ישר מינקות לבגרות, וחס ושלום לעשות "שטויות" בילדות)

ארז, כילד גם הכנסתי מסמר לשקע החשמל, הדלקתי את השטיח בחדר שלי כשקשרתי צמר פלדה בחוט וסובבתי אותו אחרי שהדלקתי אותו בעזרת בטריה 4.5V, פירקתי את הרדיו ולא ידעתי להרכיב חזרה ועוד הרבה דברים אחרים. זה שבמזל נשארתי חי עם כל השטויות שעשיתי כילד לא אומר שאתן לילדות שלי לעשות אותו הדבר. היום אני מבוגר ואחראי יותר ובדיוק כמו שניסו ללמד אותי לא לעשות שטויות (ואם כן עשיתי אז גם נענשתי לפעמים) כך אני אעשה לילדים אחרים במטרה שיזכו לעבור לשלב הבגרות ולא לבית הקברות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם לי קרה מקרה כזה, פעם קפצתי לקיוסק ליד הבית ופתאום על המעבר חצייה חותך אותי איזה לנסר 97-8 אפילו לא רואים נהג.

הוא עצר כמה מטר אחרי פתאום אני רואה איזה גמד עם כובע מנסה לכוון תכסא של הנהג הייתי עם המעיל של אחי שהוא שוטר הוא התחיל לבכות אז ישר קלטתי מה הסיפור הוא בן 15 היה אמרתי לו עוף אחורה שים חגורה תגיד לי איפה אתה גר.

לקחתי אותו לבית שלו שהיה בשכונה והמשכתי.

לא חסרים מקרים כאלה, ילדים דפוקים שחושבים שאוטו זה משחק..

פורסם

אצלי בשכבה, היו כמה ילדים שבשנה שעברה (כשהיינו בכיתה יא' וכולם למדו נהיגה) נהגו על אוטו של מישהו (או של ההורים שלו).

הוא היה בעל רישיון (נולד מוקדם והוציא רישיון מוקדם), והאחרים לא.

למזלם כלום לא קרה, אבל זו רק שאלה של מזל.

לגבי ההערה של ילדים שעושים שטויות, אני מסכים עם ארז שאומר שכל ילד/נער עושה הרבה שטויות וככה לומד (כמו הדור לפניו).

אבל צריך לדעת איפה למתוח גבול (גם אני גרמתי לעצמי נזק ולחברים שלי כמו שהם עשו לי בטעות), לומדים מטעויות וצריך לקוות שלא נשלם עליהן (יותר מדי לפחות).

בן

- 306 XSI -

פורסם

אני יכול להגיד לך שבגיל 16 או משהו כזה, נסענו כמה חבר'ה עם רכב ואני נהגתי, וכמעט הרגתי את כולם בגלל שקית ניילון שהיתה על הכביש, (חשבנו שזה היה משהו גדול, חשבנו=חשבתי) אז מה אתם רוצים, שהיום אחרי 10 שנים אני אבכה?

אין מה לעשות, כל עוד לא קרה כלום, אין טעם בכל האנרגיות שאתם מוציאים.

פורסם

ארז, בוא נתחיל מזה שאתה אידיוט גמור.

ובוא נמשיך מזה שאתה אל אמור לבכות על זה שכמעט הרגת אותם, אבל תדע להסיק מסקנות.

אני בחיים שלי לא נגעתי ברכב לפני שהיה לי רישיון. ואני מושבניק, אז אל תבלבל את המוח.

אה כן ולידיעתך - גם פורד פיאסטה ששוקלת מה? 900 קילו? יכולה לרסק לבן אדם כמות לא מבוטלת מהעצמות בגוף ואפילו להרוג, ולא צריך גם הרבה מעבר ל-20-30 קמ"ש בשביל לעשות את זה.

פורסם

מספיק עם הצדקנות הזאת בסדר?

אז מה אם הייתי אידיוט, אבל זה היה לפני 10 שנים, לא קרה שום דבר ובגלל זה אני לא מצטער על כלום, שמעת אותי אומר למישהו ללכת לגנוב רכב ולעלות על הכביש? ברור שזה מטופש, אבל אני לא אבכה על זה אחרי 10 שנים.

"להסיק מסקנות"? מה נראה לך, שיום אחרי זה שוב כמעט הרגתי אנשים?

מספיק כבר עם הצדקנות המבחילה הזאת, לא משהו נגדך, אבל רוב האנשים פה מתנהגים ככה, וזה כבר ממש מעורר גיחוך.

כולם היו ילדים, הרבה ילדים עושים שטויות, אז מה קרה?

אתה אולי בחיים שלך לא נגעת ברכב, אני נהגתי בשטחים מכיתה ז על טנדרים, מכיתה ט על משאיות, ואתה יודע מה ההבדל בינינו? כשאתה קיבלת רשיון בגיל 17, לא היה לך טיפת נסיון, כשאני עליתי על הכביש, הייתי הרבה פחות מסוכן מ70 אחוז מהנהגים.

בא לי להקיא מהגועל נפש הזה. (עם כל הכבוד, ואין הרבה)

די לצדקנות! (ולצדקנים) (צתדקנים?)

פורסם

אני מחזק את דברי ארז. עדיף נהג צעיר עם ניסיון מנהג ותיק שלא מרוכז בנהיגה.

ולעניין הנער, בתור אחד כזה אני יכול להעיד שיש אנשים מסוימים שאכן נוהגים בגיל צעיר בלי רישיון, אבל יש הבדל בין לנהוג בכביש ציבורי בין עירוני, לבין "סיבוב" במושב או בשטח.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
אני מחזק את דברי ארז. עדיף נהג צעיר עם ניסיון מנהג ותיק שלא מרוכז בנהיגה.

ולעניין הנער, בתור אחד כזה אני יכול להעיד שיש אנשים מסוימים שאכן נוהגים בגיל צעיר בלי רישיון, אבל יש הבדל בין לנהוג בכביש ציבורי בין עירוני, לבין "סיבוב" במושב או בשטח.

נכון לגמרי, אם ישנם צעירים במושבים ש"רוכשים" ניסיון בשטחים פתוחים ולא מסכנים אנשים אז באמת שאין מה להצתדק יותר מדי...

אבל מהרגע שהם עולים על כביש ציבורי, התמונה נראית אחרת ויש חובה לדווח ולנקוט באמצעים קשים כלפיהם כדי שנזק לא ייגרם, גם אם אנחנו עשינו את אותה השטות 10 שנים קודם לכן וזה נגמר טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם תהיה מוכן לספר מה הלחיץ אותך אני אשמח לשמוע

כולה ילדים בני 16

ברגע שהם קלטו שאתה לא שוטר (ומביחינתם כולם בגדר שוטרים ברגע הזה) ומתעניין בשלום הציבור וכ"ו הם קלטו שאתה אזרח

(או שטינקר,סבא וכ"ו)ולכן הם ניפנפו אותך

ממה יש להלחץ? מילד בן 16? אפילו שלף עליך סכין - על ילד לא תתגבר? ותאמין לי שברגע שתשבור אותו אף אחד לא יעז להתקרב

אם חשוב לך,תזכור - צריך הרבה אומץ וטיפת מזל:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם כבר נסיון על הכביש,עדיף ליסוע עם אבא/אמא/מישהו בעל רישיון די הרבה זמן במקומות עם פחות תנועה(עדיף גם בשעות הבוקר כשאין הרבה אנשים על הכביש).הרבה פחות מסוכן אם כבר הולכים על זה.

וE_M777,אם ילד בן 16 מוציא עלייך סכין אתה צריך 'קצת' יותר מאומץ ומזל.

• תוכן חדש...