Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 205 מודל 1993. לפני כ8 חודשים קניתי אותו כשנשאר לו חודש ימים לטסט. עשינו העברת בעלות, והרשיונות החדשים, ששמי אמור להופיע עליהם, לא הגיעו אליי.

כעת, הרכב 7 חודשים ללא טסט. ואני מעוניין להעביר אותו טסט ולהעלות אותו חזרה לכביש, והבעיות שניצבות בפניי הן כדלהלן:

1) הרשיונות המקוריים (ששם בעל הרכב הקודם , שרכשתי ממנו את הרכב, מופיע עליהם) - אבדו גם הם.

2) לפני כחודשיים בערך, שוטר נתן לי טופס אזהרה , שמורה על איסור שימוש ברכב, עקב רשיון רכב לא בתוקף, שכן הרכב , כאמור, היה אמור לעבור טסט מזמן.

אז כרגע, אם מחר לדוגמא אני רוצה להעביר את האוטו טסט, מה עליי לעשות? אין לי רשיונות רכב (אבדו), וגם אם היו לי, הם לא מעודכנים, והם של הבעלים הקודמים. ובנוסף על כל זה, איך אני אמור ליסוע להעביר את האוטו טסט, אם קיבלתי טופס אזהרה שאסור להשתמש ברכב? הם לא יעירו לי על זה? איך אני אמור להגיע, בגרר?

אנא עזרו לי חברים...אני ממש ממש זקוק לעזרתכם.

תודה מראש למטים שכמם לעזור.

שי

נ.ב

יש ברשותי טופס העברת בעלות מקורי.

פורסם

שלום

הצעתי

גש למשרד רישוי קרוב אליך ובקש העתק של רשיון רכב ובקשה לטסט

נראה לי שאפשר לעשות זאת גם דרך האתר באינטרנט

וגם טלפונית

חפש בגוגל משרד תחבורה -משרדי רישוי וכ"ו

פורסם

גש למשרד הרישוי עם תעודת זהות. תבקש שידפיסו לך העתק רישיון רכב. באותה הזדמנות תבקש גם אישור תנועה זמני.

שלם בדואר את רישיון הרכב ואת אישור התנועה הזמני (אישור זמני עולה 34 ש"ח ואתה יכול לנסוע איתו לצורך תיקונים ומעבר טסט במשך 48 שעות, בתנאי שיש ביטוח חובה כמובן )

אם תעבור טסט עכשיו, הטסט שלך יהיה לחצי שנה, כי את התאריך המקורי לא ממיזים.

פורסם

1. העתק/כפל רשיון רכב לא תקבל - הרכב הורד מהכביש.

2. במשרד הרישוי תוכל לקבל רשיון כתום שהינו פרטים למבחן.

3. במעמד זה תבקש רשיון תנועה זמני ל-48 שעות(עלות של 33 ש"ח).

4. עם הרשיון הכתום וטופס ההורדה(אם הטופס לא ברשותך, עליך לגשת למתנ"א ולהוציא העתק), עליך לגשת למכון רישוי לבדיקה בכדי לקבל טופס שמכשיר את רכבך.

5. אם בהורדה מצויינים ליקיים בטיחותיים(מע' היגוי, מתלים, בלמים), עליך לתקנם לפני הבדיקה ולהביא עמך אישור תיקון מהמוסך.

6. בתום הבדיקה ולאחר שצלחת אותה, תקבל טופס עימו אתה ניגש למשרד הרישוי ע"מ לבטל את רישום ההורדה.

7. במשרד הרישוי ינפיקו לך רישיון רכב חדש(עם התאריך המקורי) עימו אתה צריך לחזור למכון נרישוי לבצע טסט לרכב(זו אותה בד' שעשית מקודם, אך יש צורך בה שוב ע"מ לשדרה פעמיים). אל תשכח להצטייד שוב ברישיון תנועה זמני ל-48 שעות במידה ופג תוקפו של הקודם.

8. לאחר שצלחת את הכל, סע לשלום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

1) רשיון התנועה ל48 שעות מקבל את תוקפו מרגע נתינתו, או מרגע תשלומו ברשות הדואר?

הליקוי היחיד שרשום בטופס ההורדה- שלא היה מכסה של פתח הכנסת דלק. + רשיון רכב לא בתוקף.

הפכתי את כל העולם, ואין פקק כזה של דלק. אם מישהו מכם יודע מאיפה קונים, אשמח שתידעו אותי..

2) מלבד ה"ליקוי" שצויין בתופס, ישנם ליקויים רבים. מערכת בלמים, צמיגים וכו'. האם בבדיקה הראשונה, שאליה אני ניגש עם טופס ההורדה והרשיון הכתום, בודקים לי גם את שאר המכלולים שאינם מצויינים בטופס, או שמא משאירים את זה לטסט עצמו?

כי אם בודקים, אז אני צריך הרבה יותר מ48 שעות כדי לתקן את הליקויים הללו.

פורסם
תודה רבה על התשובה המפורטת.

1) רשיון התנועה ל48 שעות מקבל את תוקפו מרגע נתינתו, או מרגע תשלומו ברשות הדואר?

הליקוי היחיד שרשום בטופס ההורדה- שלא היה מכסה של פתח הכנסת דלק. + רשיון רכב לא בתוקף.

הפכתי את כל העולם, ואין פקק כזה של דלק. אם מישהו מכם יודע מאיפה קונים, אשמח שתידעו אותי..

2) מלבד ה"ליקוי" שצויין בתופס, ישנם ליקויים רבים. מערכת בלמים, צמיגים וכו'. האם בבדיקה הראשונה, שאליה אני ניגש עם טופס ההורדה והרשיון הכתום, בודקים לי גם את שאר המכלולים שאינם מצויינים בטופס, או שמא משאירים את זה לטסט עצמו?

כי אם בודקים, אז אני צריך הרבה יותר מ48 שעות כדי לתקן את הליקויים הללו.

תקרא טוב יותר

עמית כתב במפורש שהבדיקה הראשונה זהה לטסט (בסוגריים של 7 בהודעה שלו)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא ניתן לקבל רישיון תנועה זמני ממשרד הרישוי ליותר מ-48 שעות.

את שעת תחילתו של הרשיון אתה קובע בתיאום עם הרשות, זה ירשם בטופס.

תוכל לקבל רשיון תנועה זמני לצורך תיקונים בלבד במכון הרישוי לאחר שתפסל בבדיקה עד 7 ימים ואם תצטרך עוד, תוכל לקבל 7 ימים נוספים. מעבר לשתי אורכות אלו רק המנהל המקצועי של המכון יוכל לאשר לך רשיון זמני נוסף(זאת אם הוכחת שתיקנת חלק מהליקויים ואתה לא מושך סתם זמן).

רשיון תנועה זמני מאת רשות הרישוי ניתן לקבל עד 3 במספר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקי, אז ככה.

הלכתי היום למשרד הרישוי, ואמרו לי שלא ניתן לתת רשיון זמני הנ"ל, לרכב שהורד מהכביש והוא כבר כמה חודשים בלי טסט.

כששאלתי אותה: ואיך אני אמור להגיע למכון רישוי לעשות בדיקה? , היא ענתה שבזה היא לא יכולה לעזור לי. NEXTTTTT ונסחפתי לסוף התור.

נסעתי, עם הרשיון הכתום, ועם תעודת הביטוח שהוצאתי ב"פול" יום לפני, והלכתי לתקן את התקלות שבאוטו. (החלפת צמיגים, מכסה דלק, ברקסים ווישרים, בעיות חשמל וכו')

באמצע הדרך עוצר אותי בוחן תנועה......

אני ישר מראה לו תרישיון הכתום , ואת שלל הקבלות של הטיפולים שעברתי היום (אלפי שקלים)

הוא עושה לי: אסור לך לנסוע על האוטו. לא אכפת לי מה הוצאת . ואת הרשיון של הפול אתה יכול לדחוף ל***, כי הוא לא תקף אם לאוטו אין טסט. אני יוותר לך, ולא יקח לך תאוטו לחודש וישלח אותך למשפט. תחנה תאוטו בצד , סע מחר למכון הדרום עם גרר, הליקופטר, מטוס פרטי מצדי. אבל על הכביש אתה לא עולה.

הקיצר...מחר אני חייב להעביר תאוטו טסט. איך אני מגיע למכון.??? יש מכון בחולון?? כדאי לקחת תסיכון ולנסוע למכון עם האוטו?

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

ניגשתי למכון אלן, לא עברתי תבדיקה. נתנו לי רשיון רכב זמני לשבוע - למטרות תיקונים בלבד. בתחתית הטופס מצויין שאני יכול לבחור בכל מוסך שאני רוצה כדי לתקן את הרכב. השאלה שלי- אם אני מעוניין להחליף מנורות ברקס במוסך מסויים באילת?...:lol: עלולה להיווצר איזושהי בעיה באם תהיה פגישה עם המשטרה באמצע הדרך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...