Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי תומר אני במיקצועי מהנדס-מכונות.

בשעות הפנאי אני אואב לצפות בטלויזיה,לגלוש באינטרנט,לקרוא ספרים.

ממש לפני שבועיים קניתי את האוטו הראשון שלי

פיזו 405 שנת 1993 ,עם נפח מנוע 1800.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם!

איזה מעצבנת ההודעה שאומרת:

"שלום lionjeep,

שמנו לב שטרם פרסמת הודעה בפורום. למה שלא תפרסם את ההודעה הראשונה שלך עוד היום ותציג את עצמך בשרשור ההכרות הזה? "

טוב אז הבנתם למה אני רושם כאן ועכשיו....

אני בן 30 מתל אביב ואוהב מאוד מכוניות בעיקר גרמניות ומהירות!!!

ועכשיו מקווה שלא תקפוץ לי שוב ההודעה ההיא

שיהיה אחלה לכולם

תגידו,רק אצלי הגלגלים האחוריים רוצים לעקוף את הקידמיים?

פורסם

שלום לכם,

אני אשתו של גלעד, אנחנו מחפשים לקנות רכב חדש (משומש) ומתלבטים.

אני באופן אישי חובבת נהיגה מושבעת. רק תנו לי לנהוג.

אני אוהבת לנהוג מהר ויש המכנים אותי נהגת שודים.

אני אוהבת לקחת סיבובים מהר.

במצב רוח מתאים אני אפילו מתחרה עם אחרים. חייבת לעקוף אותם. בטח קיללו אותי פה ושם.

בכל אופן האוטו שלי הוא פז'ו 406, 1800. מתה עליו למרות הבעיות שהיו ולמרות שהוא לא סוחב לפעמים ואין לו קיקדאונים. הוא נוח ויש לו אחיזה טובה.

האוטו השני שלנו הוא אודי 80. אנחנו רוצים לקנות חדש למרות שעוד לא מכרנו את האודי. כי קשה למכור אותה.

בקיצור, אשמח לקחת חלק בפורום הזה, במיוחד בקטע של ייעוץ וגם בעיות שאתקל בהן בעתיד.

פורסם

טוב אז ככה , הלן לכולם שמי דוד אני מבאר שבע , אני עם רישיון כבר שנה ובהחלט יודע לעשות שטויות , יש לי יאריס קטנה , אמרו לי שאני לא רע ושיש כל מני מועדונים שכדי שאני אצטרף אליהם . אני אישית מתכוון או לאחר צבא או כבר עכשיו ( אני בן 18 ) לקנות אוטו . לשפר ולקחת קורסים . עכשיו אני מאוד מאוד חדש בכל הקטע הזה ככה שעם אני ארשום משהו מצחיק או לא נכון לא לצחוק עליי :) , יש לי הרבה שאלות והראשונה מביניהם היא , מתי כדי לקחת קורסים לראלי או שכדי להצטרף למועדון , להפוך את זה לתחביב או שאף למקצוע . מתייי בעצם להתחיל?

פורסם

שבת שלום לכולם,

אני רן בן 17 וחצי מב"ש, סיימתי את תקופת הליווי לפני שבועיים בערך, חולה מכוניות וחוסך לרכב משלי, בינתיים נוהג על לנטרה 95 לבנה יפיפייה יד ראשונה אחרי החלפת מנוע וכמעט כל חלק מכני אחר, פחחות וצבע (נשארו רק הטסות) בקיצור האוטו נראה ונוסע כאילו אתמול יצא מ"כל-מוביל".

הכביש לא מקום למשחקים, סעו בזהירות ואל תעשו שטויות!

פורסם

שלום !

שמי טל ואני מהקריות אני מתענין בתחום מכוניות בשלט רחוק (על ניטרו כמובן)

וזה בגלל שאני בשלילה מאוד רצינית עקב תאונה קטלנית שהיתה לי לפני 8 שנים עם אופנוע

אז מצאתי נחמה בתחום הזה .(בכל זאת אני צריך אזושהי כמות אנדרנלין בחיים).

אני מבין במכונאות ,אלקטרוניקה (הנדסאי אלקטרוניקה),חשמל ועוד.

נכנסתי לתחום לא מזמן ולמרות שזה די דומה למה שהתעסקתי בו (מכונאות וחשמל)

אני צריך עוד ללמוד הרבה.

הייתי שמח להתכתב עם אנשים שמבינים בתחום ויכולים לחדש לי ולעזור לי .:idea:

פורסם

אהלן,

שמי יובל דשא, ואני מאיזור ירושלים.

אני בן 18, ובבעלותי פולקסוואגן גולף שנת 94, דגם 1800 סמ"ק (90 כ"ס).

מאז ומתמיד אהבתי מכוניות, ועכשיו אני רוצה לשפר קצת את הרכב שלי, אז אני מניח שהגעתי למקום הנכון :-D

פורסם

יגאל 19

התחלתי את דרכי עם פיאט פונטו 97 SX75 1300 (ז"ל)

והיום

פיאט פונטו 96 1300 SX75

איסוזו D-MAX 2006

אוהב כל מה שקשור למכוניות ומתמצא בחשמל, אלקטרוניקה, צילום, מחשבים, מכניקה, ואודיו !

״בצרה קראת ואחלצך...״

פורסם

שמי יעקב, בן 29 גר באיזור הדרום, נוהג בסיטרואן ברלינגו, אוהב את המרווח והנוחות של הרכב הזה, מתעניין מאוד במכונאות רכב וכל מה שקשור.. מעוניין מאוד לראות עבודה, פירוק, תיקון, של מנועים וגירים וכדו' אם יש מכונאי/חובב, מקצועי, שעושה עבודות ומוכן לקרא לי אני ישמח ! תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

שלום שמי לירן מר"ג לא מזמן קניתי רנו מגאן 2 הדגם המפואר ורציתי לומר לכם רכב פיצוץ נוח כמו שצרפתים יודעים להוציא מבית היוצר.

כאחד שהיו בבעלותו רק סיטרואנים ועזב לטובת קוריאניות רציתי לומר אין אבל אין כמו צרפתיות חמות מפנקות חזקות.

הרנו מגאן הוא רכב בטיחותי מפנק מרווח מאודדד הכי בקטגוריית המשפחתיות עיצוב מהמם לסדאן ישיבה גבוהה יציבה ותומכת.

עם כי ההגה קצת מאכזב חשמלי אתם יודעים מאבד קצת מתחושת הכביש אולם בחניות אין עליו.

רכב אלגנטי הרבה תוספות שנותן כבוד בכביש.

פורסם

היי,

שמי דניס.

אני גר באזור המרכז וכרגע נוהג על יונדאי גטס החדשה מעבודה. (למזלי ידנית)

חולם על בימר M5 E39.

אולי ביום אחד... :-D

פורסם

טוב , שמי אמיר גר בראשל"צ והאמת אני כאן בגלל פורום מורי הנהיגה . אני עובד באג"ד וכמובן מן הסתם אני נוהג על אוטובוסים כבר 14 שנה. יש לי תחביב והוא מכוניות על שלט עם מנועי בנזין .אוהב מאוד ספורט מוטורי אתגרי

איזה כבר יש לי ? אז פורד מונדאו אגב אחלה רכב.

• תוכן חדש...