Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"עונדות" - לא רק בישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן זה המצב בארה"ב, אבל בוא אני אגיד לך משהו:

ביום שה"עונדות" בארץ יראו כמו אלו שבסרטון, מצבנו יהיה מצויין.

כמעט כל מכונית שם מושקעת מההתחלה ועד הסוף, ג'אנטים, פנסים, בודי קיט וצבע. לא טאסות ועבודת פיברגלאס ממוסך בג'נין.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ידוע כבר שנים רבות שבכל העולם רכב השיפורים מספר אחד הוא סיוויק, הן בגלל עיצוב מדהים שיזכר לדורי דורות והן בגלל מנוע חזק שרק מחכה לקרב מזדמן.

כבר מזמן הסיוויק הפכה למיתוס בעולם השיפורים וכל משפר מתחיל חולם עליה.

רק להגיד הונדה, הדרך שבא אומרים את השם הזה מתארת את המנוע שלה, הונדה מתפרצת מהגרון וגורמת לריאות להתנפח בגאווה.

פורסם
ידוע כבר שנים רבות שבכל העולם רכב השיפורים מספר אחד הוא סיוויק, הן בגלל עיצוב מדהים שיזכר לדורי דורות והן בגלל מנוע חזק שרק מחכה לקרב מזדמן.

רק להגיד הונדה, הדרך שבא אומרים את השם הזה מתארת את המנוע שלה, הונדה מתפרצת מהגרון וגורמת לריאות להתנפח בגאווה.

תן לי מן האדום האדום הזה (שאתה מעשן ממנו)

פורסם

מה זה תן ?

הוא חבר שך ?

סמים לא באים בחינם.

וגם אם הוא יתן לך מנה, לא תגיע למצב כזה של הזיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה פיוטי... ממש ביאליק! :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תאמת , עכשיו הייתי באלבום שלו (זה לא רחוק, נסעתי עד לחתימה שלו) וגם יש משפטים שכל היום חברה שלי (אם היתה לי) היתה רוצה לשמוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao: תאמין לי, רק בגלל אנשים כמוך הצלחתי למכור את ההונדה הנבלה שלי מעל המחירון תוך 4 ימים ובלי בדיקה :lol:

להונדה (סיוויק) יש הרבה יתרונות, לא מעט חסרונות והרבה אנשים לא מובנים כמוך...

אכן אתה צודק, לשבת על הכסא הכי לא נח שישבתי עליו,דרך "הפוזה" של הסיוויק, נמשיך עם המזגן המעפן, הישיבה הנמוכה עד כדי דיכאון,הרדיאטורים שאוהבים להיתפוצץ, המנועים שלא ניתנים לשיפוץ,הנטייה הגובלת בפחד לתת היגוי בשילוב עם הגה ללא שום תיקשורת ומשקל קל קנוצה, וכמובן איך אפשר בלי השאלות של המאמטחים/בודקי תא מטען בקניון "תגיד אח שלו גיבור, זה טורבו זה?"

אין על הונדות, הריאות שלי מתנפחות מעשן של סיגריות ולא מהונדות.

*יש לציין שלכותב זה הייתה "הונדה" במשך שלוש שנים מושקעת ומטופחת*

פורסם

נצפו "עונדה" שפיץ וסיויק האצ'בק ישנה מתה העיקר עם פנסים שקופים עושים רייסים.

הם ממש חכמים עושים רייסים ליד משטרת מסובים והגדילו לעשות זאת בכביש ציבורי עמוס עם ירידות לשוליים בסטייל גאמבול 3000.

הדבר הכי מצחיק היה שפעמיים הם עשו לחיצות ובכל לחיצה הרכבים כמעט גירדו את הכביש עם חלקם האחורי והוציאו כמויות הסטריות של עשן שחור של שמן שרוף.

אשריכם מפרנסיי המוסכים וחברות הביטוח!:lol: לא פלא שהביטוחים של הרכבים האלו כל כך יקרים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לא יודע מה ההתלהבות,יש שם המון הונדות שנראות כאילו הן מהארץ שלנו,מצועצעות....

רק האקורות נראות טוב.

• תוכן חדש...