Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

בגלל שיש פה הרבה אנשים, די מבוגרים, שמבינים בהרבה יותר דברים ממנועים ורמקולים החלטתי שאני מפרסם

את השאלה שלי בפורום כזה כדי שתעזרו לי להחליט החלטה די חשובה.

לאחרונה התחלתי לחשוב על עבודה בחול לאחר סיום יב'. זאת אומרת עוד 3 4 חודשים לאחר סיום הבגרויות.

ההצעה הראשונה היא זאתי שאני חושב עליה יותר, אבל בגלל שנסעתי סתם מתוך סקרנות לראיון עבודה (הצעה מס' 2) אז הוספתי אותה גם.

הצעה ראשונה: עבודה באנגליה במכירת מוצרי ים המלח בקניונים.

כרטיס טיסה עולה 400 דולר ואישור עבודה עולה 200 דולר. האישור עבודה הוא אישור כזה שאני כאילו באתי ללמוד אנגלית באנגליה ויש לי טפסים שאני רשום לבית ספר לאנגלית ככה שאף אחד ממשטרת ההגירה לא יכול להעיף אותי או כל דבר אחר. הכרטיס טיסה מקבלים עליו החזר עם עובדים 4 חודש.

גרים בדירות ביחד עם הצוות לא שאלתי כמה בחדר או כמה בדירה עצמה אבל לא נראה לי שיש שם יותר מדיי שוק. זוג בחדר בטח. ואיזה 5 6 7 אנשים בדירה.

את הכסף מקבלים במזומן כל שבועיים בלי בעיות. ועם תדפיס חישוב של כל המכירות.

דמי שכירות יורדים מהמשכורת. דמי שכירות עולים בסביבות ה60-70 פאונד. תלוי איפה גרים.

העבודה היא לפי אחוזים. מדרגות.

עד 200 פאונד מקבלים 18 אחוז.עד 350 מקבלים 20 אחוז. עד 400 22% מעל 400 25%.

משהו כזה זה יכול קצת להשתנות מחברה לחברה. אבל זה בערך החישוב.

המוצר הכי זול עולה 20 פאונד והכי יקר עולה 50.

היום דיברתי עם חברה והדמי שכירות שלה זה 250 פאונד לחודש. בהתחלה נבהלתי בגלל שחשבתי שהיא אמרה לשבוע:D

אבל זה די נחמד ובכלל האחוזים שם יותר גבוהים 22.5 עד400 ו25 מעל 400.

מה שלא טוב באנגליה זה שהכול יקר לעומת ההצעה השניה שעכשיו אני יכתוב עליה.

הצעה שניה: מכירת ציורי שמן בספרד או פורטוגל.

נוסעים עם האחראי אזור ועם הצוות וכל התמונות כל אחד מקבל תיקייה ובה איזה 15 תמונות.

האחראי מוריד כל אחד באזור שונה ואומר לו מאיפה עד איפה הוא צריך למכור.

כל ציור יש לו מחיר בסיס שזה בוא נגיד 50 יורו. את ה50 יורו אני צריך להביא לאחראי לאחר המכירה. כל מה שאני מוכר מעל אני לוקח לעצמי. מכרתי ב100. נתתי 50 מהם לאחראי, ו-50 אליי.

והכול במזומן זאת אומרת לא צריך לחכות שבועיים למשכורת.

עובדים 5 וחצי ימים בשבוע. עובדים מאיזה 9 עד 12 1 ואז יש הפסקה של שעה שעתיים. ואז חוזרים לעבוד עד 8 9 לא ממש זוכר את השעות. זה בקירוב אמרתי.

ומה שטוב בספרד שהכול יותר זול מאנגליה. באנגליה אפשר לצאת בנזק רציני עם האוכל שזה כמובן הוצאות שלי ולא של החברה. ובספרד הכול הרבה יותר זול.

עכשיו מה שעוצר אותי טיפה, זה שזה לא חוקי. אבל מה, לפי מה שאמרה המנהלת, זאתי שעשתה לי את הראיון, לא מסלקים או לוקחים לכלא על רוכלות, אלא מקסימום נותנים קנס שיכול להגיע לעד 500 יורו, ובמצב כזה החברה עושה איתי חצי חצי. אבל לפי המנהלת לא היו להם אף פעם בעיות עם משטרת ההגירה בגלל שהם לא מטרידים אף אחד. באים בשעות הגיוניות ולא חופרים לאף אחד לקנות לכן אף אחד לא מתלונן או משהו כזה, וגם יש להם שיטות לזהות מנאייקים שעוקבים אחריהם כדי לראות שמקבלים כסף במזומן על ציור.

אני ממש ישמח לשמוע כל דבר שיש לכם להגיד בנושא. במיוחד סיפורים אמיתיים של אנשים שהיו שם. וחוו את החוויה הזאת.

חיוביות שליליות חסרונות יתרונות כל דבר שבא לכם להגיד. אם זה נוגד איזה כלל בפורום תכתבו לי בפרטי.

זה באמת באמת חשוב לי. ואני ממש דלוק על הרעיון הזה.

תודה.:)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שמעתי על כאלו שנכנסו לכלא באנגליה על מכירה לא חוקית. לא שזה הופך את זה ליותר חוקי, אבל ביקשת לדעת.

יש לי כמה חברים שנסעו למכור תמונות ומוצרי טיפוח שיער בכל מיני מקומות בעולם. חלק נסעו במיוחד כדי למכור ולעשות כסף, חלק פשוט הגיעו לזה במהלך טיול. אף אחד מהם לא חזר בוכה וממורמר מהעבודה הלא חוקית שלו. מה שכן, לא יודע אם כדאי לך להתחיל אם אתה לא סוג של "כריש מכירות".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בן דוד שלי עבד כ3 חודשים במכירת מוצרי ים המלח בבוסטון. הוא אמר שזה כסף מצויין והאמריקאים כ"כ טיפשים שהם קונים הכל!

לעומת זאת אחיו הלך גם למכור מוצרי ים המלח באנגליה ואיך שנחת בשדה תעופה לקחו אותו למעצר ולמחרת חזרה למטוס לישראל (כמובן כי עלו עליו שהוא בא לעבוד בדרכים לא חוקיות)

אני הלכתי לראיון להתקבל לעבודה באירופה למכירת ציורי שמן, נראה די קשה אבל שווה את המאמץ, אבל לא התקבלתי :-(

בקיצור כסף טוב אם אתה יודע לתמחר...

פורסם

עדיין באנגליה יש לך טפסים שאתה סטודנט שלומד באחת מבתי הספר לאנגלית שם.

לגבי השורה האחרונה.

בוא נגיד שאם אני אראה את המוצר ואדע עליו הכול. אני אמכור אותו.

עשיתי כבר קופה יפה במכירות. לא כאלה אבל מכירות זה מכירות.

עריכה:

מושיקו תוכל לשאול את בן דוד שלך עוד פרטים, חוויות איך העבודה איזה חברה..

לגבי הסיפור של אחשלו שמעתי מהמראיינת של הציורי שמן שקרה דבר כזה.

והיום דיברתי עם מישהי בטלפון שקשורה לאחת החברות, והיא אמרה לי שאני בא לאנגליה כתייר! ושם הם מסדרים הכול. זאת אומרת, שאין מצב שזה קורה לי. למה שיעיפו תייר תמים?

למה בחרת דווקא ציורי שמן? ולא מה שאני רוצה?

פורסם

יש לי ידידה שעבדה במכירת צעצועים בעגלה בקניון באנגליה.

עשתה בוכתה לא קטנה...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני עבדתי לפני כ 4 חודשים באנגליה:

1. כל החברות מרוויחות עליך

2. אתה תמיד תהיה במיעוט - לא יהיה למי לבכות, זה לא תלוש משכורת אין חשבת שכר ואין לבכות על טעויות וגם אין למי (לא טוב לך? תלך!)

3. העבודה היא מאוד פיזית! 14 שעות עמידה במינימום

4. אין חופשים ! (אומרים שיש , אבל תכלס שאתה רוצה חופש אומרים לך שאין אפשרות וגם חבל שזה יתנקם בך בחזרה)

5. אף חברה לא באמת משלמת לך ויזה\כרטיס טיסה\וואטאבר , הכל שקר.

6. באנגליה עדיף לעבוד בלונדון אף אל פי שיקר שם , המכירות שם טובות יותר ויש הרבה יותר מה לעשות

7. תזהר מחברה בשם דנבר ! אחת החברות היותר גדולות ומסודרות, ורק בגלל זה הן יכולות להרשות לעצמן לדפוק אותך אפילו יותר.

8. שאתה מגיע אל תצפה ליחס מועדף או נחמד , כי אין. רק בהתחלה שלום שלום, ואח"כ אתה נדחף באיזה בית מלון מעופש עם עוד 4 אנשים בחדר

9. המכירות לא פשוטות כמו שזה נראה, אם אתה מוכר צעצועים למשל אתה צריך כל היום לשבת ולשחק עם הצעצועים ולתת לילדים לשחק וזה כאב ראש רציני ביותר !

10. ההגירה באנגליה נוקשה מאוד, צריך לשחק אותה תייר דביל כדי להיכנס, הם עולים עליך מהר מאוד.

אם אין לך עצבי ברזל לעבור את התקופה של החודש הראשון - אל תנסה אפילו , רק תפסיד כסף. כי בחודש הראשון לא רק שלא מרוויחים אלא גם מוציאים הרבה (כי אתה עוד לא מכיר את כל השטיקים הקטנים סטייל נסיעה בטיוב עם כרטיס CHILD שעולה 2 פאונד במקום 6.4 פאונד לכרטיס מבוגר) :grin:

לי היה מאוד כיף סה"כ חוויה ... אבל אני פרשתי משם מהר מאוד והסתדרתי בחנות מחשבים למזלי ! סה"כ הכסף טוב, חבר שלי עדיין שם אחרי יותר מחצי שנה, מרוויח סבבה לגמריי (קרוב ל 15 אלף בחודש) אבל טוחן 7-6 ימים בשבוע 14 שעות ביום. קח בחשבון.

פורסם
אני עבדתי לפני כ 4 חודשים באנגליה:

1. כל החברות מרוויחות עליך נו ברור, אתה מקבל את האחוז שלך, וכל השאר מתחלק לפי דרגות ביניהם.

2. אתה תמיד תהיה במיעוט - לא יהיה למי לבכות, זה לא תלוש משכורת אין חשבת שכר ואין לבכות על טעויות וגם אין למי (לא טוב לך? תלך!) קרה לך פעם שעבדו עליך בשכר? לא היה לך מנהל אזור שעזר לך?

3. העבודה היא מאוד פיזית! 14 שעות עמידה במינימום בכיף. דוגרי אני אומר. אני רגיל לזה ממלצרות ועבודות אחרות קשות יותר.

4. אין חופשים ! (אומרים שיש , אבל תכלס שאתה רוצה חופש אומרים לך שאין אפשרות וגם חבל שזה יתנקם בך בחזרה)

כמה ימים עבדת בשבוע?

5. אף חברה לא באמת משלמת לך ויזה\כרטיס טיסה\וואטאבר , הכל שקר. מהה? למה כמה ומדוע? מה היה התירוץ שלהם?

6. באנגליה עדיף לעבוד בלונדון אף אל פי שיקר שם , המכירות שם טובות יותר ויש הרבה יותר מה לעשות תודה על העצה

7. תזהר מחברה בשם דנבר ! אחת החברות היותר גדולות ומסודרות, ורק בגלל זה הן יכולות להרשות לעצמן לדפוק אותך אפילו יותר. עוד לא נתקלתי בה. אתה מכיר חברות שאפשר לסמוך עליהם?

8. שאתה מגיע אל תצפה ליחס מועדף או נחמד , כי אין. רק בהתחלה שלום שלום, ואח"כ אתה נדחף באיזה בית מלון מעופש עם עוד 4 אנשים בחדר מה אתה לא רציני, אני עכשיו מוותר על כל הרעיון אם זה בכל החברות אותו דבר. אולי זה היה זמני?

9. המכירות לא פשוטות כמו שזה נראה, אם אתה מוכר צעצועים למשל אתה צריך כל היום לשבת ולשחק עם הצעצועים ולתת לילדים לשחק וזה כאב ראש רציני ביותר ! אין לי בעיה עם ילדים, אבל אני נראה לי ימכור קרמים או כריות או משהו כזה.

10. ההגירה באנגליה נוקשה מאוד, צריך לשחק אותה תייר דביל כדי להיכנס, הם עולים עליך מהר מאוד. הגירה לאנגליה התכוונת? ואם אני ישחק אותה פשוט תייר רגיל ותמים? נראה לי שאני יתחבר לאיזה סבתא בטיסה וזהו.

אם אין לך עצבי ברזל לעבור את התקופה של החודש הראשון - אל תנסה אפילו , רק תפסיד כסף. כי בחודש הראשון לא רק שלא מרוויחים אלא גם מוציאים הרבה (כי אתה עוד לא מכיר את כל השטיקים הקטנים סטייל נסיעה בטיוב עם כרטיס CHILD שעולה 2 פאונד במקום 6.4 פאונד לכרטיס מבוגר) :grin:ווואלה אם זה יצא לפועל אני ישאל אותך את כל הקומבינות שיש ידפיס אותם ויסע איתם :)

לי היה מאוד כיף סה"כ חוויה ... אבל אני פרשתי משם מהר מאוד והסתדרתי בחנות מחשבים למזלי ! סה"כ הכסף טוב, חבר שלי עדיין שם אחרי יותר מחצי שנה, מרוויח סבבה לגמריי (קרוב ל 15 אלף בחודש) אבל טוחן 7-6 ימים בשבוע 14 שעות ביום. קח בחשבון.

בשביל 15 אלף בחודש אני מוכן לסבול ומוכן לחיות בתנאים שרשמת בכל הסעיפים. מה לא היית עושה את זה? דוגרי אבל! 15 אלף ב3 חודשים חלק מהשכירים לא עושים.

בחלק מהמשפטים נשמעתי מזלזל, אני לא בא לזלזל אני ממש מעריך שהערת לי. אני ישמח אם תמשיך לעזור לי. פה או באיסי

338959731

תודה ענקית שניר!

פורסם

1. שום דבר לא "ברור" חלק עובדים לפי אחוזים, חלק עובדים לפי מחיר קבוע ואחוזים נמוכים יותר (שווה!) בקיצור שום דבר לא ברור אל תהיה שאנן

2. כן, היה טעות של בערך 20 פאונד (160 שקל) המנהל עסוק וזה לא ממש מעניין אותו ועוד כל מיני אחוזים שמתעגלים להם לכיון למטה וכו'

3. זה שונה ממלצרות ומכל דבר אחר, זה לעמוד ולהיות סובלני ומחייך וכו'.. זה סרט רע, שוב - אל תהיה שאנן ותחשוב שאתה יודע הכל

4. 7 ימים בשבוע .. זה 2 צדדים, אחד זה כי אתה רוצה וחבל להפסיד יום של רווח של כסף, והשני זה כי הם מתנקמים בך אח"כ

5. תשים לב לאותיות הקטנות .. חלק משלמים את זה על פני ארבעה חודשים (מי ישאר כלכך הרבה זמן? אנשים באים לחודשיים לכריסמס), חלק רק אם יש לך ויזה, חלק רק אם אתה סטודנט וכו' .. בקיצור אף אחד לא באמת משלם !

7. היה לי ניסיון נחמד עם חברה קטנה בשם לימורית , אבל אני לא יודע עד כמה הם ידועים, אני לקחתי טלפון ממישהי שהתחלתי איתה :)

8. אתה מוזמן לוותר , שאתה מגיע אתה נכנס לחדר עם עוד 2-3 זוגות , ואח"כ אתה עובר לדירה עם אותה כמות זוגות, מתחלקים בהכל .. היחס הוא לא משהו בכלל (יש המון אנשים קשה לתת יחס אישי) תקווה שתיפול על חבר'ה סבבה..

9. קרמים קצת יותר קשה למכור כי אתה צריך לשכנע וכדי לשכנע למכור למישהי קרם זה מתחיל ב"בואי תנסי" ואז זה תלוי בך, ועצם היותך לא בחורה אז קצת קשה יהיה לך ... לבחורים עדיף צעצועים. (שוב , לדעתי.)

10. בטיסה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אין קשר, כשנוחתים הולכים לדלפק ההגירה, שם התפקיד שלהם "לנפות" הם שואלים אותך שאלות כגון למה באת, מה אתה הולך לעשות, כמה כסף יש לך, לכמה זמן באת ... בקיצור אתה צריך לשחק אותה תייר שבא לאיזה שבוע , ושיש עליך מספיק מזומנים או ויזה , ולהגיד אבא שלי מליאן ישלח לי ב ווסטרן יוניין , לא להגיד שאתה מכיר שם מישה ולא להגיד כתובות חוץ מהכתובת של בית המלון שאליו אתה מגיע , ותוודא שיש באמת הזמנה על שמך (לרוב החברה עושה את זה) כי הם לפעמים מתקשרים לבדוק ! , אני למשל באתי לו כולי מחייך כמו ילד מפגר ומצלם כל דבר שזז החל משלטים וכלה בבנאדם עצמו :)

שכח מלהדפיס שום דבר, הם מחפשים בתיק ! שלא יהיה עליך פיזית כלום ! שמור הכל במייל של ג'ימייל ותיכנס לאיזה חנות אינטרנט (יש בכמויות מטורפות) עולה פאונד אחד לשעה, תדפיס כמה שאתה רוצה שם.

ולגבי ה 15 אלף , זה תלוי בך, אתה גם יכול לעשות 5 אלף .. ואתה יכול לעשות גם 40 אלף ... חבר שלי היום עושה קרוב ל 20 בחודש .. ובחודש הראשון בקושי עשה 4 .. הכל תלוי בך ובמיומנות שתרכוש.

שיהיה בהצלחה , נ.ב תתעקש על לונדון ! אין על לונדון , כל מקום אחר - מעפן !

פורסם

אני לא מבין, למה בשביל למכור מוצרי ים המלח, צריך להביא אנשים מישראל.

לא זכור לי שראיתי בקניונים צרפתי, שהגיע ארצה בכדי למכור בגטים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אופל אסטרה הסבר קליל יש לזה

1 דולר=4.2 שקל

1 יורו=5.4 שקל

1 פאונד=8.1 שקל

למה להם לבוא לעבוד פה?? אנחנו עושים את המשכורת כפול 4 כפול 8 וכו' הם עושים חילוק!

שניר, בוא נדבר דוגרי, אחרי הכל כל מה שכתבת ועברת, זה לא היה שווה את זה? אני כבר שוקל לבטל הכול אני רציני איתך, אני חיפשתי אנשים כמוך ידעתי שיש איפשהו קאצ' מסוים. אבל דוגרי דוגרי הכסף, החוויה, הבחורות, העבודה החדשה, הסביבה החדשה,

לא היו שווים את זה?

הנה כמה חברות שחשבתי עליהם.

http://www.maka.co.il/show_jobs_list.asp?f_id=1&id=317

http://www.maka.co.il/show_jobs_list.asp?f_id=1&id=257 לפי כל הטיפים שקראתי היא צריכה להיות חשודה.

http://www.easymoney.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=202412

גבר אני מאוד מעריך שאתה עוזר לי:)

תודה ענקית!

פורסם

הכל תלוי באיך שמסתכלים על זה

מבחינת חוויה - 100% ! הייתי עושה את זה עוד 20 פעם אם יכולתי

מבחינת עבודה - בחיים לא

מבחינת בחורות - מליארד אחוז :D

מבחינת כיף - 100 אחוז !

אבל תכלס , אם אני אסע שוב, זה ללא ספק יהיה לעבוד במובינג או משהו בסגנון .. בטח לא בצעצועים או ים המלח.

פורסם

לא הבנת אותי. למה בשביל למכור מוצרי ים המלח צריך להביא אנשים מישראל? למה לא לשים את זה פשוט על המדפים בחנויות/להביא עובדים שגרים שם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לא הבנת אותי. למה בשביל למכור מוצרי ים המלח צריך להביא אנשים מישראל? למה לא לשים את זה פשוט על המדפים בחנויות/להביא עובדים שגרים שם

הוא הסביר לך את זה בצורה נכונה.

כי אם תביא עובד אנגלי, ותשלם לו 3 פאונד לשעה , הוא יצחק עליך וילך .. המינימום שם הוא באיזור ה 5 פאונד והרוב עובדים 8-10 פאונד לשעה בעבודה סטנדרטית (מה שמקבלים בארץ 4500-5000 ברוטו)

עכשיו ישראלי, שמרוויח 18-20 שקל לשעה ותגיד לו שיש לך עבודה, גם בחו"ל, וגם מלא כסף , הוא ירוץ

כי 3-4 פאונד לשעה זה 24-32 שקל לשעה, וזה מינימום, לרוב עושים שם באיזור ה 50-60 שקל לשעה אם אתה ממש טוב, תוסיף את הקטע שמקבלים מזומן !

אז כמו שאמרתי, אנגלי - זה לא לרמה שלו. ישראלי - בהחלט כן.

אותה עניין עם התאילנדים , בארץ הם מקבלים 4-5 אלף שקל בחודש, בתאילנד הם היו עושים אולי 2000 שקל בחודש.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שיחליטו לעלות באנגליה/ספרד/פורטוגל וכו' על התופעה הזו, כל הישראלים יתפסו, ישבו קצת במעצר ויגורשו ואז יהיה להם איסור כניסה לכל החיים לאותה מדינה.

ראה מקרה תרמילאים עובדים בחוות באוסטרליה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...