Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי המליץ לי על גופיות למושבים כמו שלו אבל שכח את השם של החברה הסמל לפי דבריו זה של כדור טניס שיושב באיזה יד או עריסה או משהו כזה, מישהו במקרה יודע על מה מדובר? ובלי קשר לזה, איזה חברה של גופיות לרכב אתם ממליצים שגם איכותיות וגם לא יקרות מידי? תודה!!

פורסם

המחירים שלהם הגיוניים?

ובמה בעצם גופיות של חברה מסויימת יכולים להיות יותר טובים משל חברה אחרת?

האמת היא שאני דיי בטוח שכל מה שקרה במושב של הנהג אצלי זה שהגומי\התופסן השתחרר ובגלל זה הגופיה רפויה כזאת, אני פשוט לא יודע איך להרכיב גופיות מתחת לכיסא, אז אני לא יודע איך למתוח אותם חזרה...

מה גם שהגופיה של המושב ליד הנהג לא נראת הכי נקיה בעולם אז כבר חשבתי שהגיע הזמן להחליף...

תודה! (:

פורסם

יש גם סוודרים למושבים ומכנסיים לספסל האחורי?

אם אתה מלביש את המכונית בהלבשה תחתונה, כדאי תבדוק שהיא מחומרים לא מתלקחים.

מושבי המכונית מתוכננים כך שתספיק לברוח מהמכונית לפני שאתה הופך ללפיד במקרה של שריפה.

חבל לשים בד מתלקח עליהם רק כדי "לשמור" על המושב, ואח"כ להפוך למרשמלו.

פורסם

וכמובן לא לשכוח שכיסויים עלוים להיות בעיתיים מבחינת מיקום כריות-האויר הצידיות.

אגב, למה לשים רפודים ולא ליהנות מהריפודים המקוריים? כל-כך מסובך להחליט שלא אוכלים ברכב ולשמור על הגיינה בסיסית? :?

אביעד. (שבחיים לא כיסה את המושבים בריפודים)

פורסם

אין לי בכלל כריות אוויר, אז בטח שלא צידיות.

אם להסתכל על מצב גופיות 2 המושבים הקדמיים, אז כנראה שכן מסובך להחליט על הייגנה בסיסית :|

זה סך הכל דייהו לאנוס 98, אין סיבה שאני אתיחס אליה כמו למרצדס של 300,000 וידאג שכל שניה תיהיה נקיה.

מבחינתי הגופיות שומרות גם על מראה נקי (אם מחליפים אותם פעם בשנה-שנתיים) וגם מאפשרות נוחות שימוש וגירבוץ כאוות נפשי...

בכל מקרה, זה לא הנושא...

השאלה היא מה ההבדל בין הגופיות של ה250 לגופיות של ה500 ש"ח ומעלה?

תודה!

• תוכן חדש...