Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה קורה עם הרכב אני יגיד לכם את האמת באמת שלא יודע. אני מתחיל להתייאש

ממנו למרות שאני אוהב אותו.

האוטו סקודה פליסיה 95.

הוחלף מיסב גלגל קדמי שמאלי.

וכבל קלאצ'.

לפני החלפת המיסב היו רעשים מכיוון הגלגלים.

לאחר ההחלפה לא היו רעשים ואני נהניתי מכל רגע על לחיצת הקלאצ' החדש והרך כמו מרשמלו שלי.

אבל ישר התאכזבתי. נהיו לי רעשים של צירצורים מעצבנים כאלה.

הבאתי את האוטו למכונאי עוד פעם.

הוא אמר שהגלגל שבו המיסב היה לא טוב קיבל מכה מתישהו. והוא יעלה אותו על רמפה ויישר שם איזה משהו. לא הבנתי מה, הרוסית שלי בתחום הזה לא טובה בכלל.

קיצור לפני כמה ימים הוא החזיר את האוטו, ואמר שהוא החליף את הציריה( אני לא סגור על זה שזה ציריה מחר אני יבדוק)

כשנסעתי הביתה הייתי בטוח שאם הוא החליף חלק די יקר כמו זה, אז לא יהיו רעשים.

אבל הרעשים נמשכו. ונראה לי נהיו גרועים יותר, ואולי זה העצבים שלי הוסיפו לחריקות כבר.

אין אין אני לא יכול יותר זה מעצבן אותי בטירוףף. כל פעם שאני לוחץ על הברקס להאט יש את זה.

זה כבר בלתי נסבל. אל תחשבו שאני מגזים זה פשוט מעצבן מאוד!

בבקשה תעזרו לי!

:cry:

פורסם

העצה הכי טובה שתקבל בפורום בעניין רעשים שהמכונאי שלך לא מצליח לתקן היא שתמצא מכונאי עם שמיעה יותר טובה8)

פורסם

המכונאי שלך לא בודק את הרכב לפני שהוא משחרר אותו?

אם אכן כך המצב, באמת הגיע הזמן שתחליף מכונאי. יכול שאתה הולך למסגר בכלל?

ואם אתה מוכן כל פעם לשלם על ניסויים של מכונאים, אז הבעיה כבר אצלך :idea:

מיותר כמובן לציין שלא ניתן לאבחן רעשי צרצורים דרך מחשב, הרי זה מגוחך. ואולי באמת יש צרצר באוטו?

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לאבחן רעשים דרך המדך והמקלדת,אבל כדי לנסות, האם הרעשים נמצעים שם גל הזמן ונעלמים בעת לחיצה על הבלם?

או שהם מופיעים רק בלחיצה על הבלם?

בכל מקרה יש להכניס את הרכב לבדיקה במוסך ולבדוק עובי רפידות בלם שיכול להיות שסימו את חייהם.

אורן

פורסם

לא, אין רעשים כל הזמן, יש רעשים כאשר לוחצים על הבלם!

מישהו יכול להמליץ על מוסך בבאר שבע שיכול לעזור לי הכי טוב? ולמצוא את התקלה?

תודה רבה לכולם על העזרה.:)

פורסם

עדכון: החלפתי היום רפידות בלמים.

לשמחתי מצאתי שתיים חדשים שהיו זרוקים אצלי במחסן.

פעם אמא שלי קנתה והייתה שם רביעייה:)

כדי לא לפתוח נושא חדש. יש לי שאלה קטנה נוספת.

כשמעבירים הילוכים, יש רעש מעצבן של איזה גומי יבש מכיוון הידית הילוכים. כאילו משפשפים גומי יבש בחלון משהו כזה.

מקווה שהבנתם את הכוונה. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה הזאת?

תודה ענקית לכל העוזרים!!!

פורסם

wondered דווקא השאלה הקודמת הייתה בול איפה שהייתה הבעיה.

אבל הפעם אין מצב שזה הקלאצ' כפרה עליו :D הוא הכי נוח ושקט בעולם:)

wd40 זה לא ללניקוי קרבורטורים? או שאני מתבלבל?

אמרת את זה בצחוק או שבאמת כדאי לי לעשות את זה?

פורסם

לא קלאצ' אלא דוושת קלאצ', לפעמים זה חורק כמו שאתה מתאר מהציר של הדוושה.

לא מכיר שום רעש כמו שאתה מתאר מידית ההילוכים - זה מופיע בכל הילוך שאתה מעביר?

בריאות לכולם!

פורסם
עדכון: החלפתי היום רפידות בלמים.

לשמחתי מצאתי שתיים חדשים שהיו זרוקים אצלי במחסן.

פעם אמא שלי קנתה והייתה שם רביעייה:)

כדי לא לפתוח נושא חדש. יש לי שאלה קטנה נוספת.

כשמעבירים הילוכים, יש רעש מעצבן של איזה גומי יבש מכיוון הידית הילוכים. כאילו משפשפים גומי יבש בחלון משהו כזה.

מקווה שהבנתם את הכוונה. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה הזאת?

תודה ענקית לכל העוזרים!!!

לא יודע איפה הראש שלי היה. אני בעצמי כתבתי את זה.

אמא שלי קנתה, זאת אומרת משהו זול שסינים מתפדחים לייצר אותו.

הרעש היום חזר:(

נסעתי לאותו מוסך הסברתי לו מה קורה והוא אמר לי שזה בעיה ברפידות הזולות האלה.

וגם התחילה להתגבר אצלי בעיה חדשה זה שמהילוך 5 ל4 או מ4 ל3 הברקס קופץ, רועד כזה. אז הוא אמר שצריך להחליף דיסקיות גם. שאלתי אותו כמה זה יעלה הוא אמר 500 שקל בערך.

אמרתי לו סבבה והחלטתי לסוע למוסך מורשה, תמיד שמעתי שמועות ששם יקר יותר, אבל חשבתי שאין מי שמבין יותר ממוסך מורשה שכל יום מתקן סקודות, קיצור הם אמרו לי אותו דבר דיסקיות ורפידות לאחר נסיעת מבחן כמובן של בן אדם ממש נחמד.

לאחר חישוב במשרד עלויות, יוצא 420 שקל :D אני תמיד חשבתי שמוסך מורשה קורע במחירים ופתאום יוצא 420 שקל.

מה אתם אומרים ללכת על זה? שאלתי את הבחור שנסע איתי איזה חברה הדיסקיות והרפידות, הוא אמר לי שזה לא מקורי, אבל הם שמים את זה לכולם ואין אף פעם בעיות איתם. האוטו סקודה פליסיה 1300 95. לא איזה פרארי. אז לא צריך בלמים ב1000 שקל.

מה אתם אומרים?? מה לעשות??

• תוכן חדש...