Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי הגלריה חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

משהו יודע מתי ניתן יהי להוסיף תמונות לגלריה?

משום מה נראה לי שכל יום נוספות תמונות חדשות אבל אין אופציה להעלות בכלל

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי

נכנסתי לגלריה לרכבי ספורט אך אין שום דרך להעלות תמונות.

מישהו יודע איך עושים זאת?

פורסם

צר לי שאני משגע את רבי אבל אין שום "הסף תמונה" בגלריה, בנוסף, למרות שהכנסתי תמונה מתחת לשם משתמש היא איננה מופיעה, האם הדברים קשורים?

תודה מראש

עידן

פורסם
צר לי שאני משגע את רבי אבל אין שום "הסף תמונה" בגלריה, בנוסף, למרות שהכנסתי תמונה מתחת לשם משתמש היא איננה מופיעה, האם הדברים קשורים?

תודה מראש

עידן

לחברי פורום חדשים אין אפשרות להעלות תמונות לגלריה (חבר פורום אינו נחשב "חדש" לאחר שלושה חודשים).

התמונה שהעלת היא תמונת פרופיל, ומופיעה בפרופיל שלך. התמונות שמופיעות מתחת לשם המשתמש נקראות סמלונים.

גם אני לא רואה תאופציה :?:

קרא את כללי הפורום. תודה.

עומר

פורסם

תודה רבה על ההסבר, סודר עניין הסימלון, בקשר לעניין הגלריה, נראה לי קשיח בצורה לא מידתית אבל חוק זה חוק...

פורסם

זה לא סתם "חוק", יש לו סיבה -

על מנת למנוע מהגלריה לתפוס הרבה מקום אחסון, יש הגבלה על כמות התמונות שיכול כל חבר פורום להעלות.

אם כל חשבון שנוצר יכול מיידית להעלות תמונות, אין טעם בהגבלה.

• תוכן חדש...