Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007- אירוע מספר 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שזה נורא משנה, אבל תוכל לציין את כיוון הנסיעה?

האם נק' ההתחלה היא זו שצמודה לסככה או זו שקרובה יותר לחניית הרכבים?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גל, האם יהיו שתי הקפות בכל מקצה או פעם אחת את המסלול המצוייר?

שאלה נוספת- ראיתי שפיניתם את גדר הפח בחלק המערבי של המגרש כולל מכולות הזבל שהיו שם, אם תוואי המסלול עובר על החלק הזה האם יש הבדל אחיזה בגלל אספלט או לכלוך באזור ההוא?

jink, אני כמעט בטוח שנק' הזינוק היא סמוך למכוניות הצהובות בתרשים ונק' הסיום מעליה.

MDC-1.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין להם מקום לשירותים, איזה רכבי מועדונים? :)

זה מתחם אחר בראש-העין מדובר על חניון סך-הכל.

ואפילו מקום לקהל אין הרבה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני כמעט בטוח שנק' הזינוק היא סמוך למכוניות הצהובות בתרשים ונק' הסיום מעליה.

קצת מפחיד ולא נראה לי ריאלי, תאר לך שאחד המתחרים מאבד ברקסים.. (בהנחה שהתרשים מדויק)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שאלות לעניין !!

1. התרשים מדוייק להפליא !! תסמכו על "מסלולים " !!

2. אין סיבה לדאגה , תהיו רגועים, מה אתם לא שמים לב שמתחת לסככות ממתינות -אמבולנס וניידת לטיפול נמרץ ,

עם מנוע דולק ????????

3.התחרות הפעם בהילוך אחורי , בכדי שיהיה קל לתמרן לחנייה ,כי כל המתחם מלא ע"י המועדונים !!!!

נכון גל ????

פורסם

והפעם ברצינות !!

למשתתפים בקבוצת ה- 1600 יש באמת מקום לדאגה - נרשם רכב חדש ומעניין מאוד !!!

רנו - קאטר שבו (quatre chevaux( מודל 1958 אם אני לא טועה !!!

הנעה אחורית ,מנוע - 600 סמ"ק, (כ"ס- לא ידוע לי !),

הדלותות הקדמיות נפתחות נגד כוון הנסיעה.מדוע ? אז לא היו מזגנים! בקיץ , בכדי לקבל אויר צח - פותמים טיפל'ה

את הדלת ,ואויר מרענן נכנס !!!!!

נבקש מאנשי האספנות לקבל יותר פרטים להרגעת הרוחות !!!

הרכב שייך למוסך המרכזי של "רנו צפון" ושכנעתי את מנהל המוסך ,שמוליק ,לכבד אותנו בהשתתפותה של הסבתא הזקנה !!

( למה שאני אהיה לבד ??)

מישל

פורסם
קצת מפחיד ולא נראה לי ריאלי, תאר לך שאחד המתחרים מאבד ברקסים.. (בהנחה שהתרשים מדויק)

ככה זה היה בג'ימקנה של מועדון הרודסטרים לפני חודשיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז זה הולך ככה:

ההתחלה היא מהסככה כלפי מעלה והסיום הוא ליד המוניות הניו -יורקיות הצהובות (שזה חניית המשתתפים בקטגורייה) ומבצעים הקפה אחת נכון לכרגע (יתכנו שינויים)

המקום הנוסף (איפה שהיו הפחים) נקי לחלוטין והאספלט אותו דבר כמו שאר המתחם כך שלא נראה לי הבדלי אחיזה.

בגלל מגבלות המקום, היחידים שיורשו להיכנס למתחם הם המשתתפים של הקטגורייה המשתתפת והקטגורייה הבאה אחריה שתחנה בכניסה למתחם ליד הבוטקה הכתום בתרשים.

לצופים יש נקודת תצפית מעולה בצידו הצפוני של המגרש על הגבעה.

פורסם

לצופים יש נקודת תצפית מעולה בצידו הצפוני של המגרש על הגבעה.

:| אכזבת הורים.

יהיה איזה מופע ראווה לפחות?

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...