Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין בהמלצות ו/או הכוונה למכון בדיקה באיזור באר שבע(רצוי באר שבע אלא אם כן ממש תתנו חוד שליליות)

הרכב הוא רכב פרטי

נכון לכרגע מצאתי 3 מכוני בדיקה בבאר שבע:

1)"מונדיאל טסט בעמ"-רחוב המכונאי

2)"אלן בעמ"-רחוב המנוף

3)"סולטסט"-דרך חברון

למי שיש ניסיון / המלצות / אזהרות לגבי אחד מהמכונים או מכון אחר

הדבר יעזור לי מאוד

בברכת שבוע טוב ותודה לכל העוזרים!

פורסם

מצטרף, מונדיאל הוא אחלה מכון אני מבצע בדיקות לפני הקנייה רק שם בד"כ אם הרכב באיזור הדרום.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

היש אופציות נוספות?

יש מצב לקבוע איתם מראש "תור" לבדיקה או שלא צריכה להיות בעיה?

תודה רבה לחברה מעלי...

פורסם

עם סולטסט אין לי נסיון.

הלכתי עם חברים לבדיקה ב "אלן" פעמיים, פעם אחת הבדיקה הייתה סבירה +, ובפעם האחרת אומר שממש לא התרשמתי מהמקצועיות.

עם מונדיאל לעומת זאת יש לי ולכל חברי רק נסיון מעולה, ולא - לא צריך לקבוע שום תור מראש, תגיע ויקבלו אותך, כמו כן אולם ההמתנה נוח וממוזג ואחרי הבדיקה הבוחן ישב איתך ועם המוכר ויסביר לך מה פירושו של כל דבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מבקש לעדכן:

רכשתי אתמול פורד פוקוס ידנית 2001

וברצוני לספר לך דברים רעים על המכון בדיקה שבו בדקתי את הרכב:

"מכון מונדיאל " ברחוב המכונאי באר שבע.

אל תלכו לשם.פשוט אל!

עשקו אותי ב500 שח בדיקה (שבמרכז לוקחים איזור ה350),סיימו בדיקה בפחות מ30 דקות(לא ניראה לי ממש קפדני),תחת סעיף המזגן רשמו "לא ניבדק מזגן" ששאלתי לפשר הדבר נאמר לי שהמזגן תקין וניבדק אבל לא בדקו את כמות הגז במזגן?!?!-סעמק מה זה הכיסוי תחת הזה.

בכללי לא שחטו מספיק,וחרא שירות.

והחמור מכל (לעניות דעתי),שחזרתי הביתה פתחתי מכסה מנוע והתחלתי לרחרח (תרתי משמע),

ונחשו מה אני רואה בין המסרק הגה למשולש שמאל?

נחשו שוב,

שוב,

לא הצלחתם?

חתול מת!!!!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מדוע הוצאת הדיבה הזו , הלו הסברתי לך שאין אנו בדקים את לחץ הקרר ואנו בודקים רק אם המזגן פועל או לא , ואצליך המזגן כן פעל , אתה קורא לזה כיסוי תחת , נכון זהו כיסוי תחת , אני לא יכול לדעת מה לחץ הקרר כי אסור לנו לבדוק לחץ קרר , הדבר מצריך ציוד וגם הסמכה למזגנים.

דע לך שאנו אחד המכונים בהמתקדמים בענף עם הציוד הכי חדיש כולל סורקי תקלות לכל דגמי המכוניות.

אצלינו הבודק הוא גם הנדסאי רכב עם ידע רחב ביותר וגם שמאי מוסמך עם נסיון של 25 שנה בענף.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום חברים,

אני בעבודה שלי נותן את כולי , בדיקה מדוקדקת ומקיפה למעט דברים שלא ניתן לבדוק ודברים שאסור לנו לבדוק.

את הבלמים אנו בודקים רק על דינמומטר ולא מפרקים גלגלים ולא פעם היו לי בעיות עם לקוח שפירק גלגלים והרפידות היו דקות והיה צורך בהחלפתם, את המזגן אנו בודקים רק בעזרת מד-טמפ' לייזר ובדיקת משב הרוח על הפנים ספיקת האוויר והקור שאתה חש.

היה לקוח שבדקנו את המכונית, שאל מה עם המזגן , עניתי לו שהוא תקין , שאל אז למה אתה כותב שהוא לא נבדק ? , עניתי לו שאנו לא בודקים לחץ הקרר אלא אם יש בקרת אקלים ממוחשבת ברכב ואז אני בעזרת סורק אני יכול לקרוא את לחץ הקרר במידה ויש אופציה בזו ברכב אבל אצליך לא ניתן לקרוא זאת לכן כתבתי שהמזגן לא נבדק.

הבחור כעס ואמר "זהו כיסוי תחת" , ואללה ...כל הבדיקה שלי כבר לא שווה כלום בגלל המזגן ?.

בחור זה היה איש קשה ועקשן.

בפורום הוא כתב שאנו לא מומלצים וגם סיפר שמצא חתול מת לייד ההגה של הרכב. בחור ...מה זה קשור אלינו.

מה עוד מרגיז אותי שלקוח פוטנציאלי מבאר שבע לא הגיע אלי לבדיקה בגלל הסיפור הזה . ממש מתסכל אותי , אני נותן את הנשמה בשביל הלקוח ...והנה התמורה.

פורסם

לפי מה שכתוב אתה אומר שאתה מקצר תהליכים בעבודה ולא מלכלך את הידיים שלך בבדיקה

אז שישראלי רואה שאתה בודק את האוטו בלי להתלכלך]אתה במוסך[ אומר תקין או לא תקין הוא מרגיש שאתה לוקח כסף על כלום

לא אכפת לו שקנית מכשירים חדשים לא אכפת שמקום מסודר לא התלכלכת הבדיקה לקחה 5 דקות במקום חצי שעה זה לא שווה לשלם על זה

פורסם

תמיד, בכל מקום יש אנשים עם פה גדול. הם לא ממש מבינים בתחום, אבל לצעוק הם יודעים.

יש כאלה אנשים, שמרגישים טוב עם עצמם רק כאשר הצליחו למרר לעוד מישהו את החיים.

ככה זה לצערנו. אותם אנשים מצליחים למשוך אהדה מאנשים אחרים שגם לא מבינים.

כל מקום שנותן שירות נתקל בכאלה דברים.

בזמנו עבדתי במקום שנתון שירות בתחום מחשבים והיו לקוחות כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עצוב שאתה עדיין לא מכיר את הפרצוף המכוער של הישראלי הממוצע שחושב שמגיע לו הכל (זה לא אומר שכולם או רובם ככה זה הממוצע כי יש תמיד שוליים קיצוניים ובלי סטיגמות),על תמורה יחסית מעטה שהוא שילם וזה נכון לא רק בתחום הרכב אלא גם בתחום המזון ועוד תחומים.

העניין מתחיל ונגמר בחינוך מהבית, שאנשים אלו קיבלו וגם אני בעבודה שלי נתקל בלקוחות כאלו מידי יום כשכל המטרה שלהם זה לנסות להוציא מהבוס שלי איזה פיצוי קטן בגלל ש"שכאילו" משהו לא היה בסדר/התייחסו אליהם לא בסדר/חיכו יותר מידי זמן בתור

ועוד חירטוטים שמקורם בתוצרת ישראל בלבד.

מכיוון שיש מגבלות של טוב טעם בהתבטאויות, חסכתי את דעתי ושקלתי מילים על אותו בחור.

בלי קשר למקרה הספציפי שלך, יצאה תדמית שלילית בעייתית ללא מעט מכוני בדיקה כי חלק לא קטן מהממצאים שהם רושמים באמת מתגלים כשטויות/כסתח"ים ודווקא מה שחשוב באמת הם לא מספרים ללקוח או כי הם לא מספיק מומחים או כי אין להם את הציוד הדרוש לכך בבדיקה אך לזכותם יאמר, שמראש הם כותבים על הטופס שיש דברים שמכון הבדיקה אינו יכול לגלות.

למרות הכל תזכור,שבכל כלל יש יוצא מן הכלל לפעמים לחיוב ולפעמים לשלילה אבל תפוח רקוב אחד לא יכול להרוס סלסלה שיש בה ערמה של תפוחים עסיסיים וטריים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדיקה היא לו רק מכשירים והיא לוקחת כ-30 עד 40 דקות וגם מתלכלכים מעט.

גם הבחור הלא מרוצה כתב בפורום שהבדיקה נערכה "רק 30 דקות".

פורסם

כמו שאמרו לפני, "מצב נורמאלי" זה קורה לכל אחד , במאוחד במתן שרות.

מה שכואב לך, שאתה נותן את הלב, אחרת לא היה מזיז לך, ולא הייתה פותח את השרשור!

מה שלא שובר אותנו, עושה אותנו רק יותר חזק!

ולא לקחת ללב

יום טוב ידידי

פורסם

פשוט מאד הרגלת את הלקוחות שלך לקבל מעל ומעבר למה שהבדיקה אמורה לתת, יש לציין זאת לזכותך אך גם לחובתך.

לזכותך, כי אתה מקפיד לתת שרות ללקוח מעל ומעבר.

לחובתך, מאחר ואתה נותן בדיקה מבער למה שנחוץ.

כמדומני, איציק המליץ לך בעבר לעלות צפונה וראות טפסי בדיקה מאזור המרכז שניתנים ללקוחות ואת כל הסייגים הרשומים בתחתית הבדיקה.

אתה לא חייב לאף אחד בדיקה מעבר לטופס האחיד ושימוש במכשור שרק מזמין צרות מצד הלקוח.

• תוכן חדש...