Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני זקוק לעזרה או הפניה לספרות יצרן (מרק10?)או הדרכה כיצד לבצע החלפת נוזל קירור בטרופר דיזל מודל 99 עם מנוע 3.0

הסיבה שבגללה אני מעוניין להחליף את הנוזל היא שהוא הפך לנוזל סמיך עם גוון חלודה.

ידוע לי על כמה רכבים , בהם מיצובישי סופר לנסר ופיז'ו ,שהוחלף בהם נוזל קירור במצב כזה והדבר הוביל לשיפוץ ראש מנוע, האם לדעתכם כדאי לבצע החלפה?

בכל מקרה לא מולאו מי ברז ברכב מעולם, והדבר היחיד שידוע לי מספר הרכב,הוא שדרושים 9.3 ליטר של נוזל כדי למלא את המערכת מחדש.

האם ידוע לכם סוג נוזל קירור שמומלץ ע"י היצרן?

האם יש לבצע ניקוז אוויר?

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה וחג שמח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מישהו יודע כיצד לבצע זאת?

האם יש מקום כלשהו חוץ מאימיול שניתן להוריד ספר הדרכה לטרופר?

תודה.

פורסם

היי,

אין דרישה ספציפית לנוזל קירור מקורי או של חברה מסויימת, המלצה שלי קנה פרסטון מוכן שדורש החלפה אחת ל-5 שנים.

מצורף קובץ עם המידע הרלוונטי לבקשתך.

Pages from Isuzu Trooper Rodeo Amigo Vehicross Shop Manual 1999-2002-2.pdf

Pages from Isuzu Trooper Rodeo Amigo Vehicross Shop Manual 1999-2002.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

הי מרק תודה רבה על העזרה (בפעם המי יודע כמה) , ועל ההמלצה לנוזל.

ראיתי שרשום בעמוד 6 סעיף 7 שלאחר הריקון ומילוי מחדש של הנוזל, יש לחמם את הרכב על סל"ד שבין 2500 עד 3000 במשך 30 דקות:shock: .

האם זה לא מוגזם , ברכב שלי(דיזל) זה לא רחוק מסל"ד מקסימלי, האם ייתכן ובספר מדובר על בנזין או שזה לא משנה?

כמו כן רציתי לשאול האם יש לפרסטון נוזל שמגיע במיכל של 5 ליטר , או שיש רק את הגלון הצהוב המוכר? ואם כן אז מה מחירו.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

לא מומלץ להחליף את הנוזל ברכב שיש בו רק מים !! בתור נוזל קירור. הכנסת נוזל קירור מהסוגים השונים והאיכותיים מפרקים את האבנית מנקודות ההיצתברות השונות, במקום שהיה אבנית האלומיניום אכול ויש חור , במקומות הללו יכול להיבצר פריצה של אתם הראש ואז הלך ראש מוע. החלף נול קירור בנוזל קירור או מים במים כמובן לאחר שביצעתה שטיפת מערכת, ואז יעלם החלודה.

חג שמח.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

תודה רבה מרק!! רק אתה מסוגל לזה.

הדגם של המנוע שלי הוא 4JX1 ואכן זה 2000 סל"ד, האם שם הקובץ בעל קוד המנוע הוא בוודאות הקובץ שמתאים לדגם?

יצחקי לא ידוע לי שמילאו ברכב מי ברז,האם הגיוני שהמים נהפכו למי עם חלודה למרות שהם נוזל קירור שלא הוחלף מספר שנים?

אני מאד מפחד לגרום נזק למנוע שעלות תיקון שלו היא גבוהה מאד, האם כדאי להחליף נוזל קירור למרות שכבר יש הצטברות חלודה ולמרות שלא מילאנו מי ברז ברכב?

תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

המשך שימוש במים כנוזל קירור=מוות למנוע, לכן דחוף יש להחליף את המים בנוזל קירור אייכותי.

קוד המנוע=לשם הקובץ

פורסם

מרק אני לא חושב שמי החלודה שברכב הם מי ברז ,אלא נוזל קירור שהפך למי חלודה בגלל אי החלפתו מידי שנה כפי שממליץ היצרן.

האם ידוע לך על מקרה שנוזל קירור מקבל גוון חלודה ללא הוספת מי ברז?

תודה רבה.

פורסם

נוזל איכותי לא מקבל גוון של קורוזיה גם אחרי 5 שנים של אי החלפה אלה אם בטעות עירבבו שני סוגים שונים (מבחינה כימית) של נוזלי קירור, או קיימת קורוזיה במערכת.

• תוכן חדש...