Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פשוט מדהים, האווירה, האנשים ,המכוניות, האקשן, המוסיקה, מזג האוויר המושלם,

המנחה(תודה ענקית לעיתונאי הרכב טל שביט) הפתעות, שעוד מעט נדבר עליהם!

יש ספורט מוטורי! לפחות עממי ויהיה ספורט מוטורי מקצועי בארץ,כל אירוע מוטורי זו הגברת

המודעות לציבור, וכמובן לממשלה האטומה שלנו דרך הקהל והתקשורת הנפלאים שמפגינים נוכחות גדולה!

אז בזכותכם מועדוני הרכב, הקהל המדהים שהראה בגרות היום, הספונסרים שהרימו את הכפפה

הבינו שהספורט המוטורי יכול לחולל נפלאות לעסקים, אז שוב תודה לנותני החסויות:

בוסטון אקוסטיק, חברת סובארו,חברת סיאט, מוסך שאפט, ספוילד, PIT-STOP, גרר חיים,

ד.נ כל גדר וכמובן לטריגו על שיתוף הפעולה.

ונעבור לתוצאות הרכב היפה ביותר:

מועדון הונדה לקח את המקום הראשון בקטגוריה סטנדרטית,הונדה קופה

מועדון אלפא רומאו את המקום הראשון בקטגוריה ספורט,אלפא ספיידר

מועדון החיפושיות לקח את המקום הראשון קטגוריה משופץ אורגינל,פולקסווגן חיפושית

לתוצאות הג'ימקאנה גמר ,שימו לב!

קטגוריה נשים:

מקום ראשון- לירון בן ארי (סיאט ומועדון VAG)- 41.09 שניות

מקום שני- אסנת חדד (מועדון הונדה) – 47.75 שניות

מקום שלישי- רעות מזור (מועדון אלפא רומאו) 57.16 שניות

קטגוריה גוניורים:

מקום ראשון - אלכס - (קארספורום) 42.12 שניות

מקום שני- דניאל פרסטין (מועדון פיאט) 42.62 שניות

מקום שלישי- עוז צוחובוי- (מועדון החיפושיות) 43.06 שניות

לירון עשתה את הזמן המהיר ביותר במקצה הגמר גם מהנשים וגם מהגברים והיא

אלופת האלופים של היום ,כבוד לבנות!

לירון עברה הדרכה קבוציתית של עובדי חברת סיאט ע"י קובי רייסינג כשבוע לפני האירוע, שימו לב כמה אימון משפר.

רצוי לצרף את סליחתנו על אי עמידה מושלמת בזמנים, לא הכל בשליטתנו.

בברכה והמשך פעילות פורה

צוות קובי רייסינג.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני התאכזבתי - היה מאוד משעמם ויבש.

סחתיין לאלכס ולדני על הביצועים בג'ימקאנה! :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתור משתתף,מאוד נהניתי.יש מצב טוב שבתור צופה הייתי מתבשל בחום ומוותר מוקדם מן הצפוי,אבל בסך הכל,חוץ משפשוף שעלה לי שלוש שניות בגמר,אפשר להגיד שהיה אחלה אחלה של יום מוטורי.

עוז צחובוי.

mui.JPG

פורסם
אני התאכזבתי - היה מאוד משעמם ויבש.

מסכים איתך.

היה פשוט מדהים, האווירה, האנשים ,המכוניות, האקשן, המוסיקה, מזג האוויר המושלם,

המנחה(תודה ענקית לעיתונאי הרכב טל שביט) הפתעות, שעוד מעט נדבר עליהם!

כנראה שלא היינו באותו אירוע

פורסם

מועדון החיפושיות לקח את המקום הראשון קטגוריה משופץ אורגינל,פולקסווגן חיפושית

כבוד למגזר!!

היה אחלה אירוע, האירגון היה טוב, הענות הציבור קצת פחות.

החיפושית דורשת תמונות, אז אשמח לראות תמונות מבעלי המצלמות שנכחו באירוע.

P3300559.jpg

פורסם

היה נחמד אבל לא היה איזה משהו מדהים!

גם המכוניות שהיו לא היה משהו ממש מיוחד כאילו היו כמה אבל יש עוד מלא שלא הגיעו..

מישהו צילם יונדאי קופה לבנה בחניה למעלה?

תודה מראש

פורסם
בתור משתתף,מאוד נהניתי.יש מצב טוב שבתור צופה הייתי מתבשל בחום ומוותר מוקדם מן הצפוי, ..., אבל בסך הכל אפשר להגיד שהיה אחלה אחלה של יום מוטורי.

מסכם את הרגשתי מילה במילה

וכל הכבוד למארגנים, כן ירבו אירועים כאלו

פורסם

אני מבין את מי שלא התלהב , בייחוד את מי שיתלונן על השיפוט בתחרות ה-"יופי" , אבל באופן אישי נהנתי מאוד .

בכל מקרה , אני הראשון שיתלה על המוקד - בטיחות .

באחד המקצים עם ה-B4 Spec B , לא חשוב להזכיר את שם הנהג , התקיימה פנייה שמאלה (בצמוד להאמר H1 של רד בול) צמודה מאוד לקהל הצופים , בייחוד אל הצלמים שבהם .

לא ניתן להאשים את הנהג , הוא ביצע פנייה רחבה מידי (נא לא להעלב בשמו , אין כל שיפוט על הנהיגה של אותו הנהג) , אבל אלו מקרים (וזה המקרה הקל שבהם) שיש לקחת בחשבון מראש .

למרות שקל יהיה לטעון שרק צריך לבצע הפרדה טובה יותר בין קהל הצופים (לרבות הצלמים) לבין מתחם הנהיגה , אני מבין שזה לא פשוט ואני לא מתיימר לבקר את המארגנים באופן שלא מכבד ומעריך אותם ואת מעשיהם , אבל מבלי לפתור את זה אנחנו משאירים את אחד המכשולים הבסיסיים כנגד הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה , זה הקלף המנצח בידי מתנגדי הספורט המוטורי .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אילו לא היה כל כך חם אבל היו מתחילים בזמן - דיינו.

אילו לא היו מתחילים בזמן אבל קטגוריית הידוענים מנתה יותר ממתחרה אחת - דיינו.

אילו קטגוריית הידוענים לא מנתה יותר ממתחרה אחת אבל מתחרים לא השתוללו במגרש החניה - דיינו.

אבל!!!

האנדרלמוסיה שלטה ביד רמה.

לא ברור מה הקשר בין הלו"ז שפורסם לבין מה שקרה בפועל.

לא היה ברור מי אמור להכנס למגרש ומתי.

לא היה ברור מדוע אנשים שכלל לא נרשמו או שילמו עלו למקצים בעוד שאנשים ששילמו ממיטב כספם הביטו בעיניים כלות כיצד על המסלול נוסעים אנשים שכלל לא נרשמו בעוד המקצים שלהם מתעכבים.

לא ברור איך תחרות עם כל כך מעט משתתפים נמרחה לאורך יותר משש שעות ארוכות ומיוזעות.

לא ברור למה הבחור עם ה-206CC החליט להכנס למסלול דווקא בזמן שהמקצה השלישי רץ ויש מכונית נוספת שבדיוק נוסעת בו ולמה מראש היה מקום שממנו הוא יכל להכנס.

לא היה ברור מה לעזאזל הקהל עושה מעבר לגדר מהצד של המסלול ולמה לכל הרוחות התחרות ממשיכה במקום להיעצר עד שכולם עפים למקום בו הם אמורים לעמוד. בטיחות!!! מה נסגר?!

לחבר'ה של קובי רייסינג ולקובי עצמו:

אני מקווה שתפיקו את הלקחים מהביקורת. אירועים כגון אלה מבורכים, אבל כשהבטיחות נמצאת אי שם בשלב די נמוך בסולם סדר העדיפויות, עדיף מראש לוותר על הרעיון כי פוטנציאל הנזק גדול מפוטנציאל התועלת.

אפשר בכלל לומר תודה שהתקרית בחניה עם הקורולה וה-106 הסתיימה כפי שהסתיימה - אני חושב שהיה אפילו מקום לפסול את המתחרה, אפילו שהתקרית אירעה לא בזמן המקצה.

ציבור חובבי הספורט המוטורי נתן לכם קרדיט גדול בעצם זה שהוא כיבד את האירוע שלכם היום בנוכחותו. אל תאבדו את הקרדיט הזה בגלל אידיוטים כמוהו.

בידידות :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
.

אפשר בכלל לומר תודה שהתקרית בחניה עם הקורולה וה-106 הסתיימה כפי שהסתיימה - אני חושב שהיה אפילו מקום לפסול את המתחרה, אפילו שהתקרית אירעה לא בזמן המקצה.

אתה יכול להרחיב?

מה הלך שם לא ראיתי ולא שמעתי..

פורסם

באתי לארוע.

באתי לארוע כי היה חשוב לי להיות בארוע כזה, למרות שדי צפיתי מראש את חוסר העניין שיהיה שם.

שורש השעמום בארוע טמון לדעתי בהעדר ג'ימקנה אמיתית ופתוחה לכולם. החשיבות של מקצי ג'ימקנה מגזריים לנשים וצעירים היא רבה והיא חלק מהחדרת הספורט המוטורי לשכבות נוספות באוכלוסיה, אך מקצים אלו אינם יכולים לבדם "להחזיק" ארוע שלם.

בכל נושא התצוגות של הרכבים לא היה חידוש, למעשה ניתן לראות רכבים אטרקטיביים יותר בכל יום שישי באונ' ת"א בנוסף לרכבי האספנות מעוררי ההערצה.

כפי שפתחתי את ההודעה שלי, באתי לארוע הזה לא כי ציפיתי לעונג מיוחד, באתי כי היה חשוב לי להגיע ולתמוך ברעיון העל שעמד מאחורי ארועים כאלו

סה"כ היה נחמד, פגשתי אנשים נחמדים והיה על מה לדבר, היתה נציגות של בתי עסק שעוסקים בתחום הרכב שאותי לפחות עניינה, היתה חניה נוחה ורד בול חופשי.

נתראה בארוע הבא עם ג'ימקנה פתוחה לכולם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ערב טוב,

בתור מבקר בארוע של היום, "מדהים" זה לא בדיוק המילה שהייתי משתמש בה, בלשון המעטה.

עיון קצר בשרשורים הרלוונטיים מהימים האחרונים מגלה מתיחות רבה בין מארגני האירוע, המשתתפים והקהל.

למעשה, נוצר כאן מצב של האשמות הדדיות וביקורת הרסנית, שהוביל להתנצחויות ולמעבר לפסים אישיים.

מכאן, הדרך לעריכת הודעות ולמתן אזהרות לכמה מאנשי (ונשות) הפורום הייתה קצרה, והתועלת אפסית.

נראה שקיים חוסר וודאות בעניין היחס שלנו לנושא הספורט מוטורי בארץ. מצד אחד, מירוצים אין פה ולא

יהיו בזמן הקרוב. מצד שני, מתקיימים כל מיני ארועים שבהם קומץ קבוע של משתתפים מפגין את כישורי

הנהיגה (והפוזה) שלו. ארועים אלה סובלים מרמה נמוכה של ארגון והפקה, ומושכים ברוב המקרים קהל

מצומצם הכולל הרבה חובבנים, מעט מקצוענים ויותר מידי בני נוער מתלהבים עם אייקיו בגובה הדשא.

על כל התזמורת מנצחים, שוב, כמה אנשי מפתח, שהם אולי אנשים טובים ונהגים מוכשרים, אך לא

בהכרח יודעים להפיק או להנחות אירוע מסוג זה. וכל מה שתיארתי לעיל אמור, כביכול, לייצג "אותנו".

אז עד כאן החלק הביקורתי והמשתלח, וכעת נעבור לניתוח פחות או יותר מפורט של מה שהלך היום.

בפסקאות הבאות אני מבקש להציג את הערותיי למארגנים, ולהציע דרכים לשיפור המצב. שימו לב.

1. פרסום הארוע - כל מי שהגיע הבוקר לאירוע ודאי שם לב לכמות האנשים הזעומה במקום. המצב לא

השתפר בהרבה גם לקראת 11. ולמה זה באמת? אולי משום שהדרך היחידה לגלות שהארוע הולך להתקיים

היא מקריאה על כך בפורום? הרי לא כל צופה פוטנציאלי יגלוש לאתר, משם לפורום הרלוונטי ולשרשור הספציפי

שנוגע לעניין. ההתנהלות בפן הזה הייתה כושלת ביותר. המידע הזה אמור להיות זמין ונגיש לכולם, כולל כאלה

שאינם קוראים דרך קבע את הספרות המקצועית ואינם מבקרים באתרי הרכב והמוטוריקה באינטרנט. אנחנו

מנסים להקים תשתית ראויה לספורט מוטורי, אך שוכחים את אחד האלמנטים המרכזיים - הקהל. ואיך בדיוק

אנחנו מצפים לבנות את הבניין הזה ללא היסודות? הכמות פה חיונית, ולא האיכות. מתי לאחרונה שמעתם את

מארגני הנאסקר מתלוננים על סוג האנשים שבאים לראות את המרוצים שלהם? אני בספק אם תשמעו, כי משם

מגיע המימון לכל הפעילות שאנחנו מנסים להרים. תסתכלו על הספונסרים של הארוע הבוקר - פיטסטופ, בוסטון

אקוסטיק, סובארו, סיאט... מזהים פה מגמה מסויימת? כך יוצא שנטל המימון נופל על המארגנים ועל הנהגים

שרוצים להשתתף בג'ימקאנה ונאלצים לשלם על כך מאות שקלים. והאם המצב הזה נראה לכם הגיוני?

כפי שאני רואה זאת, יש לחדד בראש ובראשונה את פעילות השיווק. שאיפתנו היא לפנות לקהל רחב יותר, מה

שימשוך יותר מפרסמים מתחומי פעילות שונים ולא רק מתחום הרכב. יותר נותני חסות = הורדת דמי ההשתתפות

המגוחכים שהנהגים נאלצים לשלם. זה בתורו יביא ליותר משתתפים, שיביאו יותר קהל וכן הלאה... כמו-כן, יותר

משתתפים יגרמו לארוע להיראות קצת יותר מבוסס ופתוח לציבור וקצת פחות כמו מגרש המשחקים הפרטי של

"קובי", "ראם", "און" או כל רזידנט אחר בסצינת המרוצים. נכון להיום, ישנם כמה עשרות מבקרים בכל ארוע כזה.

הגיע הזמן שנתחיל לחשוב בסדרי גודל של אלפים, וזה רק בתור התחלה. גם לחבר כנסת יותר קשה לשים ז*ן

על אלף איש מאשר על עשרה, ואסור לנו לשכוח את זה, משום ששם יערך הקרב האחרון במלחמה שלנו.

ואיך מפרסמים ביעילות מבלי להיכנס ליותר מדי הוצאות? נסו להיזכר בשיר של הדג נחש מלפני עשור, בו הם אמרו:

"לכל אחד מאיתנו יש עוד עבודה. יש פה ברמנים וסאונדמנים, עובדי חברת שמירה..." הכוונה היא שאצלנו בפורום

יש גם גרפיקאים, גם אנשי שיווק וגם עובדי דפוס. זה לא בשמיים לעצב ולהדפיס כמה שלטים ופליירים ולפזר אותם

בנקודות אסטרטגיות לקראת סוף השבוע. כמה "מכות" כאלה בשילוב עם אירוע מופק כהלכה מבססים קהל לקוחות

חזק ומתמיד. ולקוחות מביאים ספונסרים, וספונסרים מביאים כסף, וכסף מממן את הארוע הבא שמביא עוד קהל.

ודרך אגב, אף אחד לא התחייב שהכניסה לארוע תהיה בחינם. גביית תשלום סמלי של 10 שקלים לארוע כזה יכולה

להוריד בהרבה את הנטל הכלכלי מהנהגים והמארגנים. תשלום יותר גבוה ייצור ציפיה לרמה יותר גבוהה של הארוע,

אותה לא ניתן יהיה לספק כבר על ההתחלה. לכן מומלץ לא להיות חמדנים מדי ולהסתפק ב-5 עד 10 שקלים לראש.

מה שמביא אותי לנקודה הבאה:

2. הפקת הארוע - אני עוקב אחרי הקריירה של טל שביט עוד מתקופת "מוטו", דרך "הגה" ועד לנקודה שהוא נמצא

בה כיום. את קובי אינני מכיר. בכל מקרה, אני יוצא מנקודת הנחה שטל הוא כתב מעולה וקובי הוא נהג מעולה, אבל

זה לא אומר דבר וחצי דבר על כישוריהם כמפיקים או מנחים בארוע מסוג זה. מעבר לאיכות הגרועה של ההגברה

והעובדה שטל נוטה להחזיק את המיקרופון קרוב מדי לפיו, הדברים שהוא אמר לא תמיד היו לעניין. הדבר האחרון

שמעניין את הצופה בארוע הוא מצבם הכלכלי של המשתתפים, או הקושי בתחזוקה של רכב כזה. זה דיבור לפורום,

לא לאספלט. הפריעה גם נימת הדיבור המקוטעת והמהססת, ואווירת ההתלהבות הכללית ששררה שם, כאילו מדובר

בחבורת נערים שלקחו את האוטו של אבא לסיבוב ולא באנשי מקצוע רציניים. לגבי קובי, לא היה מזיק אם היה נשאר

ברכב לאחר השלמת הסיבוב שלו ולא קופץ החוצה כל פעם. גם ציוד מגן היה די מתבקש פה, אבל לא נראה באופק.

לבסוף, אם כבר הבטחתם "סלבריטיס" והחלטתם במקום זה להוציא מהנפטלין את מיכל ינאי, יכולתם באותה מידה

להביא את רוחמה רז, לפחות היא יודעת לשיר... וד"א, גלעד ארדן ומיכל ינאי זה לא אותה קטגוריה, אז אל תערבבו.

כל מי שאי פעם עבד או התעסק בתחום הטכני, יודע שבחירת הכלים הנכונים הם כלל מס' 1 לביצוע עבודה. כאן לא היו

כלים נכונים. אז להזכירכם, אנחנו כבר לא בצבא, ואין כאן מקום לאילתורים. עלינו להציג חזות מקצועית ורצינית, גם כדי

למשוך קהל וגם משום שביום מן הימים הרצינות שלנו תיבחן, כאשר הממשלה תחליט להחיות את נושא המירוצים ותחפש

רשות מסודרת שתהיה אחראית לעניין. לכן צריך להתחיל להתגבש כבר עכשיו. אין כאן מקום לביקורת לא בונה, וגם לא

לפרגון מיותר. עלינו להבין שאנחנו במלחמה, ואין לנו את הפריבילגיה לטפוח לעצמנו על השכם בכל פעם שמרימים ארוע

מוצלח (ולא נראה לי שהרמנו כזה עד עכשיו, אבל פרגונים ותשבוחות כבר יש לרוב). בוקר טוב, וברוכים הבאים למציאות.

הדבר הראשון שצריך לעשות בתחום הזה הוא למצוא מפיק נורמלי שיכול לתפעל ארוע מהסוג שלנו, גם אם זה יעלה כסף.

דבר שני, רצוי לפנות למישהו משדרני הטלוויזיה (דני קושמרו, לדוגמא), אדם שמרגיש בנוח מול מצלמה, מיקרופון וקהל,

ולהציע לו להנחות את הארוע. יש סיכוי טוב למצוא מישהו שיעשה את זה בהתנדבות, או תמורת תשלום סמלי. בארוע

מסוג זה חשוב גם להחזיק את הקהל באוזניים ולמלא את ההפסקות. לא צריך להיתקע פה על בעיות דיקציה וגמגומים.

דבר נוסף שכדאי לעשות זה לפזר שילוט המכוון לאתר הארוע לאורך כבישים ברדיוס של 5 ק"מ לפחות. זה מחזיר אותנו

לנושא השיווק, שכן יצירת תדמית והעלאת מודעות לתופעה הן חלק מאד חשוב מהפעילות שלנו, אם כוונותינו רציניות.

לבסוף, חשוב לעשות הפרדה ברורה בין המשתתפים למבקרים, ולא להגיע למצב כמו שהיה היום, בו הנהגים יצאו מהחנייה

המשותפת ונכנסו למגרש להתחרות. יש צורך ליצור פה דיסטנס מסויים, על מנת שהקהל ירגיש שהוא צופה באירוע מקצועי

ולא באיזה חובבן שבא לעשות רונדלים. המכוניות והנהגים צריכים להיות מבודדים מהקהל, במיוחד בשעות האחרונות לפני

תחילת הארוע. חובה גם לתת דגש על נושא הבטיחות, משמע לדאוג לאמבולנס וצוות רפואי צמוד ולא פחות חשוב, להצטייד

בציוד מגן מלא, כולל קסדה. האדם הפשוט בא ללמוד מאיתנו "איך צריך לעשות את זה". אם אנחנו באים להתחרות בגישה

חפיפה, הרי שאנחנו בוגדים באמון של הצופה שלנו, ויש לצפות ממנו ליחס בהתאם.

כאן מסתיימות ההערות שלי בינתיים.

בברכה,

ואדים דריש

פורסם

ואדים, מילים כדורבנות

הארוע היה יבש וגם מי שרצה לצפות בג'ימקאנה לא יכל לקבל זווית טובה.

על המחסור בהצללה פיצתה חלקית "סובארו" שחילקו כובעים אבל זה לא היה מספיק.

מוזיקה בהגברה טובה לא הייתה ואמירות כמו "הוא לא מיצג שום מועדון מכיוון שהוא נוהג ב......... טויוטה קורולה!"

לא היו במקום.

הדגמת הנהיגה של קובי, עם כל הכבוד, לא הייתה להיט.

אני לא מתכוון לרמת הנהיגה אלא לחאפריות בעליתו למסלול ובהקפה החפוזה שעשה.

הצגת הרכבים לא הייתה מסודרת טוב ונהגים שיצאו מהחנייה למסלול (או הביתה)

עשו הרבה פוזה וסכנה לצופים כשיצאו ברייס בין הולכי הרגל.

כשהכנסתי את האוטו לאיזור התצוגה המתחם של PSI היה מלא (פג'ו אחת ושתי סיטרואן)

אז אחד המדריכים גרם לי להרגיש שהוא עושה לי טובה בזה שכיוון אותי לפינה (שחסמה את הדרך, התמקמתי לבד אחר כך)

מה גם שלא היה הסבר מפורט שילוט למתחם ומצאתי את המקום די בפוקס.

בכל מקרה, היה מאכזב וכל הזמן עלתה לי ההשוואה בין "קובי רייסינג" לMDC האחרון באשדוד שהיה נהדר הן מבחינת מופע והן מבחינת הסדר והארגון.

רציתי לציין שעקב השעמום והשמש היוקדת עזבתי את המקום לקראת 12:30 וזה למרות שיצאתי מהכינרת ב7:00 וסיימתי מוקדם טיול עם חברים בשביל ארוע שקיוותי שיתן קצת יותר.

נ.ב

בתור נהג, אני לא יודע אם הייתי רוצה שקובי ישב לי על הראש.

מילא בהכירות אבל במשך המקצה עצמו?

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
ערב טוב,

חובה גם לתת דגש על נושא הבטיחות, משמע לדאוג לאמבולנס וצוות רפואי צמוד ולא פחות חשוב, להצטייד

בציוד מגן מלא, כולל קסדה. האדם הפשוט בא ללמוד מאיתנו "איך צריך לעשות את זה". אם אנחנו באים להתחרות בגישה

חפיפה, הרי שאנחנו בוגדים באמון של הצופה שלנו, ויש לצפות ממנו ליחס בהתאם.

בברכה,

ואדים דריש

ואדים שלום,

כל ביקורת מתקבלת בהבנה והפקת לקחים, אך חשוב לדייק בעובדות אם יוצאות בביקורת נוקבת שכזו.

אמבולנס היה, צוות רפואי היה בכוננות מלאה, צוות שמירה גם כן היה על מנת למנוע כל אירוע שיכול לפגוע באירוע כמו כן, הצוות עשה את כל המאצמצים על מנת למנוע כל תקלה באשר היא, אך שמדובר באירוע בסדר גודל כזה, יש בהחלט מקום לטעויות וכפי שאמרתי, לקחים הופקו.

דבר שני, להגיד היה צריך והיה צריך, זה ביקורת וזה מקובל לגמרי, באמת. איני מכיר אותך ולא את הניסיון שלך אבל עד שלא תפיק אירוע כזה אני לא חושב שתוכל להבין את הקשיים הכרוכים בכך. במיוחד שמדובר באירוע ללא מטרת רווח, שבו לא נלקח תשלום מהקהל על כניסה, לא על חנייה, לא על הצגת הרכבים ומאמץ למנוע כל הוצאה מצד הקהל.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...