Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 256 מגה זיכרון, אני עובד על חלונות 98 (מחשב בן יותר מ- 7 שנים).

המערכת ההפעלה שאני משתמש בה כעת לא תומכת בשום דבר (על העברת תמונות ממצלמה דיגיטלית אין על מה לדבר, צריך להתקין את תוכנת היצרן המסורבלת), מיקרוסופט לא מוציאים יותר עדכוני אבטחה, שום תוכנה/ משחק לא עולים על המערכת הפעלה הזאת, בקיצור החלטתי לשדרג ל- XP.

שאלתי בפורמים של אתר מיקרוסופט ישראל ובעוד כמה פורמים, שוטטתי באתר מיקרוסופט וגיליתי שהדרישות מערכת המינימום של XP הם מעבד בנפח 300 מגה- הרץ וזיכרון של 128 מגה.

לפיכך החלטתי שאני קונה עותק מקורי של XP, אבל הבעיה שזה עולה 470 ש"ח... בכל אופן לא תהיה ברירה.

אם זה יעבוד אצלי (ויעבוד, קיבלתי דיווח ממישהו עם מחשב זהה לשלי במדוייק שה- XP רץ אצלו חלק ומהר) אז זה בטוח יעבוד אצלך, וותר על חלונות 2000.

אגב, המחשב מריץ מצויין סרטים וללא תקיעות, ועוד מדובר בכרטיס מסך עם 16 מגה זיכרון בלבד.

פתחתי על זה שרשור מיוחד כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246157.0

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

STIO אתה עושה טעות

לעלות באש הוא לא יעלה, אבל קח בחשבון שמיקרו$ופט עומדים להסיר את התמיכה ב 2000...

וזה אומר שתישאר עם מערכת הפעלה ללא תמיכה (עידכוני אבטחה וכו').

גילי

מתי זה יקרה ידוע לך?

פורסם

לא ניתקלתי עדיין במחשב אחד שהוא 800 מה'צ ומטה שאפשר לאמר שהוא עובד טוב עם XP , אפילו אם היה לו 1G זיכרון (מאות מחשבים)

זה אולי עובד תקופה קצרה אחרי ההתקנה וזהו !

לא רק זה שה XP חונק על המחשב, גם אם מתקינים אופיס XP או מהדורה חדשה יותר אז ביכלל אפשר לשכוח מזה שאופיס יעבוד כמו שצריך.

אז מה נישאר לנו , אינטרנט ? תנסו להתקין מסנג'ר או IE7 , המחשב ביכלל יהיה גרוטאה

ותכלס אי אפשר להתקין אף תוכנה ולצפות שהיא תזוז עם XP ומחשב כזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחשב כזה עם XP - רק לאנשים סופר-סבלניים.

אני אפילו הייתי מחדד את דבריו של GSI - מתחת ל 1 ג'יגה באמת שחבל על הזמן. הXP פשוט כבד מדי, עם או בלי אפקטים ותוכנות כבדות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה מנהל שדה בדיקות בחברה/ארגון כלשהוא ?

עובד עם תוכנת GHOST בשביל לשמור על תצורה ?

GHOST היא התוכנה העיקרית שלנו בשמירה על התצורה, פעמיים בשנה מעדכנים אימג'ים ומורידים לכל המחשבים, משהו כמו שבועיים שלושה עבודה.

הדבר היחיד שיש לנו שבאמת מכביד על כל המחשבים ללא יוצא מן הכלל (ולא משנה אם זה P3 או P4) זוהי תוכנת ההגנה שמשחזרת את המערכת בכל איתחול.

בריאות לכולם!

פורסם
מתחת ל 1 ג'יגה באמת שחבל על הזמן
חבל על הזמן? אני עובד על P3-800 עם 768MB זכרון וכרטיס מסך 32MB וזה עובד נהדר עם XP SP2, עם אופיס XP, עם פוטושופ CS2, עם הרצת סרטים יומיומית ומה שלא תרצו. ההבדל היחיד שאני רואה במהירות מול מחשבים חדשים הוא בהרצה של פילטרים כבדים בפוטושופ.

עד לפני מספר חודשים עבדתי על P3-550 עם 512MB וגם עבד בלי איטיות מורגשת. הסיבה היחידה ששדרגתי היא שקיבלתי פגר של מחשב שקט יותר ועשיתי משניהם מחשב אחד.

פורסם
לא ניתקלתי עדיין במחשב אחד שהוא 800 מה'צ ומטה שאפשר לאמר שהוא עובד טוב עם XP , אפילו אם היה לו 1G זיכרון (מאות מחשבים)

זה אולי עובד תקופה קצרה אחרי ההתקנה וזהו !

לא רק זה שה XP חונק על המחשב, גם אם מתקינים אופיס XP או מהדורה חדשה יותר אז ביכלל אפשר לשכוח מזה שאופיס יעבוד כמו שצריך.

אז מה נישאר לנו , אינטרנט ? תנסו להתקין מסנג'ר או IE7 , המחשב ביכלל יהיה גרוטאה

ותכלס אי אפשר להתקין אף תוכנה ולצפות שהיא תזוז עם XP ומחשב כזה.

נראה לי שקצת הלכתם לאיבוד, אז אני אנסה לחזור על דבריי;

מחשב P3 עם XP SP2, 512MB, עובד מצויין עם אופיס XP ואפילו 2003, אינטרנט וסרטים. מעט כבד אבל לא נורא.

הבעיה מתחילה כשמוסיפים סבבה DC או קאזה, או עם משחקים שצורכים הרבה יכולת עיבוד ותלת מימד.

למשתמש הפשוט אין שום צורך להתקין IE7, מיותר לחלוטין. אין בעיה בכלל עם מסנג'ר והוידאו שלו.

מה שנכון הוא שמדי פעם (כל כמה חודשים) מומלץ לנקות קצת את המחשב ולארגן אותו, אבל בכללי זה עושה טוב לכל מחשב.

לסיכום; אם כל מה שאתה צריך זה אינטרנט וסרטים, מדי פעם לערוך משהו בוורד, אז אין שום בעיה עם P3.

אני לא הייתי מתקין WIN2K אלא XP. אם אתה מתעקש אז לא חייב להתקין SP2, זה גם יוריד מהכובד.

בריאות לכולם!

פורסם

בגדול, למחשבים בעלי מיעוט אמצעים, צריך פשוט לדאוג ל-TASKBAR נקי -

במילים אחרות, כמה שפחות אייקונים קטנים ומטופשים ליד השעון :-)

(נזכרתי הרגע בכמויות הזבל שמגיעות עם המחשבים הניידים של HP,

פשוט קטסטרופה: נורטון, שמורטון, משהו אחד לגיבוי, משהו אחר לגיבוי אחר,

פה תוכנה, שם תוכנה, והמחשב מגיע חנוק מהחברה!)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס , כיום זו בעיה , מהסיבה הפשוטה שכל תוכנה יושבת לה בצד - אנטי וירוס , אנטי ספיוור , פיירוול , הקישוריות של האינטרנט , מסנג'ר , אייסיקיו , סקייפ , תוכנת הורדות ( חוקית כמובן ;) ) , הגדרות קול , ועוד לא דיברנו על תוכנות יחודיות לכל משתמש .

קשה מאוד להגיע לטאסקבאר נקי ופשוט למחשב שמחובר לאינטרנט .

פורסם
נראה לי שקצת הלכתם לאיבוד, אז אני אנסה לחזור על דבריי;

מחשב P3 עם XP SP2, 512MB, עובד מצויין עם אופיס XP ואפילו 2003, אינטרנט וסרטים. מעט כבד אבל לא נורא.

הבעיה מתחילה כשמוסיפים סבבה DC או קאזה, או עם משחקים שצורכים הרבה יכולת עיבוד ותלת מימד.

למשתמש הפשוט אין שום צורך להתקין IE7, מיותר לחלוטין. אין בעיה בכלל עם מסנג'ר והוידאו שלו.

מה שנכון הוא שמדי פעם (כל כמה חודשים) מומלץ לנקות קצת את המחשב ולארגן אותו, אבל בכללי זה עושה טוב לכל מחשב.

לסיכום; אם כל מה שאתה צריך זה אינטרנט וסרטים, מדי פעם לערוך משהו בוורד, אז אין שום בעיה עם P3.

אני לא הייתי מתקין WIN2K אלא XP. אם אתה מתעקש אז לא חייב להתקין SP2, זה גם יוריד מהכובד.

מספיק שעל מחשב כזה תשים ל XP פייר וול או אנטוירוס , ניגמר הסיפור.

אני לא הצלחתי עם מחשב 733 ו 768 זיכרון להצליח לנהל שיחת וידאו במסנג'ר או יאהו כ 5 דקות אחרי ההתקנה של המערכת ללא SP2.

לעומת זאת עם P2 500 מהץ ו 256 זיכרון עם מערכת 2000 זה עובד חלק.

וזו סתם דוגמא קטנה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה הסיבה שאתם מתעקשים להתקין XP על מחשב עם מעבד פחות מ 1GHZ וזכרון פחות מ512 MB כאשר WIN 2000 היא אלטרנטיבה הרבה יותר טובה?

הגראפיקה המצועצעת?

פורסם
חבל על הזמן? אני עובד על P3-800 עם 768MB זכרון וכרטיס מסך 32MB וזה עובד נהדר עם XP SP2, עם אופיס XP, עם פוטושופ CS2, עם הרצת סרטים יומיומית ומה שלא תרצו. ההבדל היחיד שאני רואה במהירות מול מחשבים חדשים הוא בהרצה של פילטרים כבדים בפוטושופ.

עד לפני מספר חודשים עבדתי על P3-550 עם 512MB וגם עבד בלי איטיות מורגשת. הסיבה היחידה ששדרגתי היא שקיבלתי פגר של מחשב שקט יותר ועשיתי משניהם מחשב אחד.

אישפוז, אני ניסיתי להתקין את פוטושופ 8 וקיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת הפעלה הנוכחית שלי לא תומכת בתוכנה, אלא רק XP ו- 2000.

איזו גרסה של פוטושופ תומכת ב- 98?

פורסם
אישפוז, אני ניסיתי להתקין את פוטושופ 8 וקיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת הפעלה הנוכחית שלי לא תומכת בתוכנה, אלא רק XP ו- 2000.

איזו גרסה של פוטושופ תומכת ב- 98?

גרסה 7 ומטה.

לחומצה הקטלנית - בפעם המיליון, אם זה עובד (XP על נייד-IBM-סלרון-330-זיכרון-128),

זה עובד, ולא שואלים שאלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...