Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz Mille עולם אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולגל

אני קניתי הייבריד ב 1200 שקלים ואני יכול לומר עליו בדיוק אותם הדברים. רק שהם לא יהיו נכונים

צא מהרכב שלך ותעבור לרכב עם ההרץ המדוברים ותגיד שהם דומים/קרובים/שווים אותו דבר

אתה מכריז שהם לא יהיו נכונים, באותה המידה ניתן אם כך להכריז כי הדברים שנאמרו על ה mille לא יהיו נכונים.

כבר ישבתי ברכבים עם סטים יקרים בעבר, ואם זה היה עושה לי את זה כמו שאתה חושב שזה עלול, אז כבר מזמן הייתי

משדרג למשהו בסגנון (התקציב לכך קיים, זו לא הבעיה)

אבל אני נהנה מהמערכת שיש לי היום מאוד וזה עוד יותר נעים לדעת שרק 1200 שקלים מרצים אותי כך.

אני לא בא לומר שפותח התר'ד עשה טעות חס וחלילה, כל אחד וההעדפות שלו ואני מכבד אותן כשם שהייתי רוצה שיכבדו את שלי.

לך אין כבוד להעדפות שלי, זה כבר ידוע מראש וחודד עוד יותר עכשיו, לכן אין טעם להתייחס ליותר ממה שכבר התייחסתי, אלא אם

כן יש לך משהו אחר שהיית רוצה התייחסות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסאונד אודיופילי מחיר הוא חלק מהמשחק.

שתבינו שיש בסאונד ביתי נוסחא לא כתובה שאומרת ששיפור של 5 אחוז ברמקול אודיופילי שווה תוספת של מעל 1000 דולר במחיר.

הדבר שלא הצלחתי להבין ממך זה איזה מהסטים יש לך ה 3 או 2 WAY?

התמחור של הסט הזה הוא שערוריה גם באירופה. אם כל הכבוד 12000 ? או 2000 יורו?

על מה בדיוק?

הרי B&W 805 חדש עולה 2000 דולר, והוא הרבה יותר מתוחכם , החומרים שלו יותר יקרים , ומקבלים גם קופסא!

בקיצור אם זה נשמע מעולה אז תתחדש, אם יש לך את הכסף אז מזל טוב, הלוואי עליי.

סט כזה לא משווקים , כיוון שאין לו שוק אמיתי , אלא רק אנשים מאוד מאוד מסויימים מחפשים כאלו דברים ומתעניינים בהם.

כמו כן עוד משהו. אני מבין שישנה התלהבות ממנו , אך יש להוסיף שאת המיד מייצר פה הריבון. כמו כן אני רואה שהוא נחתך ב 900 HZ , מה שלמשל ב ELATE נחתך ב 300.

כלומר קצת קשה לי להבין למה לייצר מיד שבעצם חלקים נרחבים מהמיד החשוב לא מייצר בכלל.

מה שאומר שהוופר פה לא יכול לתת באמת מה שהוא צריך לתת . כמו כן כיוון שזה ריבון , יש להכניס אותו לתוך קופסא מתאימה, שמאחורה אטומה אחרת הוא יוצר ביטולים .

בנוסף סאונד של ריבון צריך לאהוב. המחירים שהוא מתומחר בהם מעל 500 יורו הן שערוריה. אם ניקח לדוגמא :

הריבון של אטון עולה בMADISOUND שהיא לא מקום זול ככ , 305 דולר.

ריבון של פואנטק היקר עולה 305 דולר.

לכן נשמע לי מוזר שריבון לרכב , עם כל מה שיש בו , עולה ככה.

כמו כן הטוויטר לא מגיע לרמות גבוהות הוא מגיע עד 25 KHZ סה"כ .

סתם לדוגמא , הטוויטר של קנטון שהוא טוויטר שעולה 40 יורו , מגיע בלי בעיה ל 30KHZ .

בקיצור תתחדש, תהנה , אני שמח בשבילך , אבל מהכתיבה שלך נוזל תוכן פרסומי .

פורסם

זה מה שמצאתי בפורום "טוק אודיו" הבריטי:

id be looking at the new £500 hertz mille 2 ways

ההודעה נרשמה ב 29.1.07

500 פאונד בחישוב פשוט עומד על כמעט 4,300 ש"ח, ואנחנו מדברים על אנגליה, לא תאילנד.

יש גם את זה:

Hertz mille think these are the middle of the range ones

ואת זה:

Personally I don't consider the Mille to be true high-end, but for an average caraudio competition car it can sound better than average

בסוף התגובה שלו הוא כתב: Bottom line: It's a nice piece of gear but not the best out there.

וסה"כ יש בטוק-אודיו 58 ת'רדים עם המילה הרץ בתוכם בפורום SQ (לעומת 346 ת'רדים עם המילה "מורל" לדוגמה)

וכן, גם אני ישבתי בלאנצ'יה ובקונקט שלך ואהבתי אותם, אבל אם היו לי 12,000 ש"ח לא הייתי מוציא אותם על הרץ.

זאת הדעה האישית שלי. ועם כל זה שאנחנו ישראלים ולא יודעים לקבל דיעה שסותרת את שלנו צריך לזכור שעדיין מדובר בדיעה ולא בעובדה. אז לא צריך להתעבן, להיפגע או להעלב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

ראשית - אף אחד לא נעלב.

שנית - באף אחת מהמכוניות שלי לא היו סטים ב- 12,000 ש"ח. כיום יש לי את המיד-באס של ה- MILLE באוטו (שאותו, אגב - עוד לא שמעת), ואני חייב לציין שהוא אחד המיד-באסים הטובים ששמעתי (אם לא הטוב מכולם).

שיקולי תקציב תמיד יהוו (ותמיד היוו) חלק חשוב כאשר קונים רכיב כזה או אחר למערכת, ואין לי צל של ספק שרבים מאיתנו שומעים עם הכיס ולא עם האוזן. לעניות דעתי ולפי מה שאני יודע, מחיר לסט הנ"ל של 12,000 ש"ח הוא גבוה. אם זה מוצדק או לא, יחליט הרוכש.

קצת מוזר לקרוא כאן דיעות של אנשים, שאפילו לא שמעו את הסט הנ"ל מנגן, ואף לא את אחד מרכיביו.

את הציטוטים מתוך ירחונים כאלו או אחרים בחו"ל אני מכיר טוב מאוד, איתמר. אין לי ספק שעם חיפוש קצר ולא מעמיק אמצא מאמרים שסותרים את הציטוטים שנתת כאן, ושוב, הכל תלוי בכיסו של השומע, ובמקרה שלנו - בכיסו ובשיחודו של הכתב.

לתשומת ליבך,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מסכים איתך ב 100%. כל מה שבאתי להגיד הוא ש 12,000 ש"ח אפשר היה לנצל טוב יותר, זה הכל.

את הציטוטים הבאתי מפורום, לא כתבות במגזינים. מישהו כתב שההצלחה של הרץ באה בגלל יחס מחיר\תמורה טוב.

אני לא מבין איך יש כזאת קפיצה במחיר בין ההיי-אנרג'י למילה.

נראה לי שהיבואן מנסה למתג את החברה כ"היי-אנד" בעיקר עם המחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

GAL

מה כבוד איזה כבוד מה הקשר כבוד

אתה יכול להגיד אותו דבר על הקרוס של המורל והמילה?

אתה יכול להגיד אותו דבר על הוופר?

אותו דבר על הטוויטר?

להגיד שהם אותו דבר זו טעות

הכל יחסי, מה שמספיק לך הוא משהו שלא מספיק לאחר

המלצתי לך להכנס לרכב עם המילה ולעבור לסט שלך- תשווה תראה

את הקשר לכבוד לא הבנתי

ויווכחי כבוד באמת הם לא העניין שלי

פורסם

אם הסט המדובר הוא MLK2 אין כל סיבה שבעולם שהוא יעלה יותר מ- 7000 ש"ח (בחו"ל עולה קרוב ל- 1000 יורו +מיסים ומשלוח שזה זול יחסית כי זה מאיטליה),

עכשיו פשוט יצא לי לברר את העניין.

אלא אם כן בדובר באיזה דגם מיוחד (שאין באתר של הרץ) או שהיבואן פשוט החליט להכפיל את המחיר בגלל הזמן שהסט הזה ישב אצלו במחסן ולא הביא כל רווח!

כך שאין מה להגיד חוץ מזה שהסט הוא אחד הטובים במחיר שלו (5000-7000 ש"ח)!

והבנתי שהוא היי אנד אמיתי במיוחד אחרי שראיתי איך תיכננו אותו וכו'..

12,000 ש"ח לא הייתי משלם גם על ה-3 חלקים שלהם שלא צריך לעלות יותר מ- 10,000 ש"ח.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
5000-7000 נשמע כבר נורמלי יותר ולא מופרז מדיי.

אם מכירו של הסט בחו"ל הוא 1,000 יורו, הכיצד תמכור אותו כאן ב- 5,000 ש"ח כולל מכס, מס קנייה, מע"מ והוצאות נלוות כגון הובלות, ביטוחים וכד' ??

אני "מאוד אוהב" לקרוא תגובות בלי צל של מושג ו/או ניסיון (אפילו היכרותי) עם המוצר שעליו הן נאמרות. הרי לא גל ולא איתמר שמעו את הסט המדובר. אז איך אתה כבר ממצב אותו מבחינת מחיר ? האם ראית את הסט בעיניך שאתה זורק עובדה כזו לאוויר ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
אם מכירו של הסט בחו"ל הוא 1,000 יורו, הכיצד תמכור אותו כאן ב- 5,000 ש"ח כולל מכס, מס קנייה, מע"מ והוצאות נלוות כגון הובלות, ביטוחים וכד' ??

אני "מאוד אוהב" לקרוא תגובות בלי צל של מושג ו/או ניסיון (אפילו היכרותי) עם המוצר שעליו הן נאמרות. הרי לא גל ולא איתמר שמעו את הסט המדובר. אז איך אתה כבר ממצב אותו מבחינת מחיר ? האם ראית את הסט בעיניך שאתה זורק עובדה כזו לאוויר ?

על תזלזל בי ובמידע שלי בבקשה.

תברר מחירים בחנויות ואני תמיד אשמח לשמוע אילו הצעות קיבלת.

(אפשר רמז קטן? היבואן לא משלם 1000 יורו על הסט כמו הקונה הגרמני הממוצע בגרמניה!)

פורסם

בכל מקרה, 1,000 יורו מגלם גם את הרווח בחנות בחו"ל, קשה לי להאמין שהיבואן קונה במחיר צרכן בחול

שהרי בשערי המפעל המחיר יהיה נמוך יותר

אבל ההוצאות שרזי מדבר עליהן הן לא קטנות

גם חברות אחרות כמו פוקל זאפקו ברקס וכו' מתומחרות בצורה שונה מהמחירים לחו"ל, מה חדש?

גם רוקפורד וכו' היינו הך

פורסם

אני "מאוד אוהב" לקרוא תגובות של אלו שהוציא אלפים רבים של שקלים על המערכת רק לשמוע שהם כ"כ "מרוצים" ממנה.

כעבור חודשיים - שדרוג נוסף.

כעבור 3 חודשים - עוד שדרוג. (אם זכרוני אינו מטעיני, גם אתה עברת שדרוג לאחרונה רזי)

אתם לא נהנים מהמערכת היקרה הזו, אתם רק מתרצים את הקנייה שלה, זה הכל.

פורסם

אני באמת שלא מבין אותכם. הרי זה ברור לנו שבחו"ל ניקח לדוגמא איזה סאב L7 חדש, עולה כ-200 דולר (סתם דוגמא) ואצלנו בארץ העלות שלו לחדש היא 1600. כמה זה יוצא? פי 2. אז מה אתם כל כך המומים שהמחיר בחו"ל הוא קרוב ל-1000 יורו שזה בערך 5700 ש"ח, והמחיר בארץ כ-10000 ש"ח?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל אתה בעצמך רשמת שהסט עולה כ-1000יורו בחו"ל , ואתה יודע שיורו זה לא דולר, ויורו כיום זה כ-5.7 שקל, מה שבתכלס יוצא המחיר של הסט כ-57000 ש"ח בחו"ל. תחשב לבד עכשיו את כל מה שרז אמר בהודעה שמעליי אם אני לא טועה (והכוונה למכס ביטוחים משלוח וכו') ותבין שסט כזה אמור לעלות בארץ כ-9K אם לא יותר.

גיא.

מה סה"כ אמרתי? לכו ותחפשו מחירים בשטח=חנויות. ואל תחשבו לבד!

זה בדיוק כשאני ועוד חבר ניסינו לחשב מחיר לאודיסון שלי (לפני שקניתי כמובן!) שעולה בחו"ל 800 יורו וכמה הוא עולה בארץ? 5500 ש"ח (נקודה)

מתמטיקה?

מחיר 800 יורו

משלוח 100 יורו.. בערך?

מכ"ס 33%?

900=(800+100)

900X1.33X5.7 = 6822

6822 ש"ח ללא הרווח של היבואן/חנות!

בבקשה לכם.

פורסם

תסתכל טוב טוב ותראה שמחקתי את ההודעה הזאת כי קראתי עוד פעם את ההודעה שלך. תקרא את ההודעה שרשמתי אחרי זה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...