Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הבא אני טס לקליפורניה (מילפיטאס) לנסיעת עסקים שתשאיר לי זמן פנוי בערבים ואת כל חמישי שישי.

חשבתי שאם אני כבר צריך לשכור שם רכב, אז ללכת על איזו מיאטה חביבה, ומי יודע - אולי נתאהב ונקנה אחת (או לפחות נלמד להכיר הנעה אחורית קצת).

 

נראה לי שהדרך הטובה ביותר להכיר טוב את הרכב בזמן קצר היא לקפוץ לאיזה מסלול ולעשות אולי קצת הדרכות על המיאטה (אוטוקרוס וכו'... עשיתי פה קצת אימונים, אבל לא על רכב רציני ולא על הנעה אחורית, ובכלל בארצות הברית התחום קצת יותר בוגר).

 

מישהו יכול להמליץ על בתי ספר/מסלולים טובים באזור?

גם קצת אינפורמציה על סוגי הקורסים וכו' יכולה להועיל. בהנחה כמובן שלהיזכר כמה ימים לפני זה לא מאוחר מידי.

 

ואגב, למישהו יש מושג באיזו חברה אפשר ומומלץ לשכור מיאטה, אם אפשר אז בשדה התעופה של סן פרנסיסקו (משם הטיסה)?

(בן 30, אין בעיית גיל בהשכרה)

 

תודה,

 

ניר

פורסם

ניר,

מיאטה בסן פרנסיסקו? אתה רציני?

אין לך בעיה שכל מיני גברים משופמים בכובע קסקט ובבגדי עור שחורים יעשו לך עיניים כל היום?

מוטי, לא מדברים עליך, תירגע. :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא תוכל לקפוץ לשום מסלול עם מיאטה מושכרת כי אין לה קשת התהפכות ופשוט לא ייאשרו לך לעלות ככה.

אוטוקרוס כן, אבל להגיע עד SF בשביל אוטוקרוס זה כמו להגיע לאחוזה של יו הפנר בשביל לאונן במקלחת לבד.

לך תשכיר משהו עם גג וסע למסלולים הקרובים ל-SF ליום מסלול.

יש שלושה מסלולים באיזור ושלושתם מצויינים -

Laguna Seca, Thunderhill ו-Infinion (לשעבר Sears Point).

LS יהיה היקר מביניהם, SRP מסלול מדהים והקרוב ביותר, THL משהו כמו שעתיים וחצי נסיעה אבל מסלול מטריף.

 

אם אתה משכיר מיאטה, סע לטייל קצת על ה-PCH (כביש מס' 1, ה-Pacific Coast Highway).

 

מוטי

פורסם
אם אתה משכיר מיאטה, סע לטייל קצת על ה-PCH (כביש מס' 1, ה-Pacific Coast Highway).

 

מצטרף להמלצה, כביש מדהים.

אני לא זוכר כמה שעות זה לקח אבל אני רק זוכר שהיינו בלחץ זמן מטורף להגיע מ-SF ל-LA :twisted: (ועדיין להנות כמובן, אחרת יש Highway מקביל אם סתם ממהרים).

זה גם כביש נופי מדהים אבל הייתי צריך לבחור, נהיגה מאומצת או נוף...(חבר שלי נהנה מהנוף, זה גם עזר לו עם הבחילה 8)).

 

 

ניר

פורסם

שמח שהחלטת לבחור דווקא במיאטה להשכרה, מצער שלא תוכל לעלות איתה על מסלול.

 

מקווה שאכן תתאהב בה ותתחתן עם אחת מהאחיות שלה כשתחזור לארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מצטרף להמלצה, כביש מדהים.

אני לא זוכר כמה שעות זה לקח אבל אני רק זוכר שהיינו בלחץ זמן מטורף להגיע מ-SF ל-LA :twisted: (ועדיין להנות כמובן, אחרת יש Highway מקביל אם סתם ממהרים).

זה גם כביש נופי מדהים אבל הייתי צריך לבחור, נהיגה מאומצת או נוף...(חבר שלי נהנה מהנוף, זה גם עזר לו עם הבחילה 8)).

 

 

ניר

מנסיון של חבר בגולף פתוחה, תשתדל לסגור את הגג אם אתה נכנס ללילה, הרוח יכולה להקפיא לך כמה איברים חיוניים.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

תודה על כל התגובות.

בינתיים עוד אין מיאטה, אבל אני עוד עובד על זה - אולי מחר או מחרתיים.

בינתיים משייט לי (תרתי משמע) על פורד טאורוס ששכר עמית לעבודה שבא איתי (וגם הוא כבר מחכה למיאטה...).

 

את כביש 1 כבר יצא לי להכיר בעבר (ולחבב), ואני אכן אקפוץ לבקר...

ולגבי האוטוקרוס או רכב סגור למסלול - הכל תלוי במטרה. סתם לכייף - נכון, עדיף מסלול. אבל אני רוצה להכיר את המיאטה, כי זאת מכונית שאני שוקל לרכוש בארץ - אז דווקא עדיף לי לשכור אותה.

ככה אני אוכל ללמוד "על בשרי" גם כמה ספרטני הרכב - כשאצטרך לדחוס את התיקים לתא מטען הסמלי בלבד, כשיתחיל לרדת עלי גשם באמצע הכביש המהיר שאני עם גג פתוח, בביקורים (התכופים יותר מהממוצע?) בתחנות דלק (למרות שהדלק זול יותר מבארץ), וכו'.

 

אני פשוט זוכר מרכבים בעבר שבג'ימקאנה למדתי להכיר את ההתנהגות והתגובות של הרכב הרבה יותר טוב מחודשים או אף שנים של נהיגה בכבישים ציבוריים.

הרי אני אפחד למתוח את המגבלות בכבישים שאני בקושי מכיר פה, ועוד עם רכב שכור, ועוד עם המזג אוויר החצי גשום עכשיו.

 

מוטי - המסלולים הם גם בתי ספר שאפשר לעשות בהם אוטוקרוס או שזה מקומות אחרים לגמרי?

 

נ.ב. בעצם אני יכול להחליף בשלב מסויים רכב, וככה להספיק גם קצת מיאטה וגם קצת מסלול, אבל נחיה ונראה.

 

ניר

×
×
  • תוכן חדש...