Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לאחר שצצו בפורום שלנו המילים זיוף יחד עם המילים סט קומפוננט של פוקאל, אז עלתה בי המחשבה לפתוח שירשור ובאמת לשאול האם יש מצב שיקרה כזה דבר? שיהיה זיוף לאיזה מורל פולס או איזה פוקאל K2P או אוליי הרץ היי אנרג'י לדוגמא? והאם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת, אם יש אותה בכלל? פשוט עיניין אותי לדעת בקשר לזה, שכן יש מקומות בהם המחירים לא ממש הגיוניים לסטים שעולים במקום אחד X ובמקום אחר הם עולים X-500 (וה-X שוו ה1200 :-) ), מה שגורם לחשוד בכך. סתם נתתי דוגמא למחירים שעלו לי לראש אבל באמת יש כאלה הבדלים במחירים במקומות מסויימים. נו, למישהו יש תשובות? דעות? השערות? יתקבלו בברכה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין הרבה זיופים. זיופים בדרך כלל יש לציוד ששווה את זה.

אגב לך למקום התקנות. ימכרו לך סט ב 1400 שקל. כי זה חנות מכובדת במקום טוב. ויש לה שם חזק. והם ידועים.

או תלך לחנות מסכנה, בעיר הגדולה. והמחיר יהיה 800 כי הם לא יכולים לבקש 1400 על הסט. בגלל שהם לא מתקינים. ובגלל שהם לא משלמים ל 50 עובדים. ומחזיקים חנות קטנה. ואין להם שם חזק בשוק.

אגב. דוגמא קטנה.

חיפשתי פיוז מסכן. של 60A. פיוז AUG.

במקום מוכר וגדול המחיר היה בין 20 ל 30 שקל ליחידה.

ובמקומות קטנים. בין 5 ל 15 שקל. ליחידה.

לאותו פיוז של אותה חברה בדיוק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באחד מהשוקים בתאילנד נתקלתי בזיוף של רוקפורד P4004 ומגבר של ג'נסיס. מאחר ויש די הרבה ישראלים שם - אני מניח שכמה מהדגמים האלה מסתובבים בארץ, ואני משוכנע שהזיופים האלה נפוצים בכל המזרח.

אני מניח שאם יהיה זיוף - הוא יהיה של דגם פופולרי ויקר. לזייף מורל פולס לא נשמע רווחי במיוחד.

זכור לי הזיוף המעולה של ה DLS שהועלה כאן בעבר.

ביד שנייה צריך לפתוח 7 עיניים ולנסות לשאוב כמה שיותר פרטים עם ההיסטוריה של הפריט + מי הבנאדם שעומד מולך.

איתמר.

(עריכה: וואוו הת'רד הזה התקדם מהר, הייתי בטוח שאני הראשון שמגיב :wink:. לכו לישון!)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז הינה עוד שאלה - איך באמת ניתן לבדוק שהפריט לא מזוייף? נכון אפשר לשאול את הבנאדם מאיפה קנה ואת כל ההיסטוריה של המגבר אבל אולי הוא באמת מזוייף? מה עושים? או שלא עושים ואין מה לעשות בעצם?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מאמין שזיוף של משהוא איכותי. יהיה זבל. (הוא לא יהיה כמו המקורי. אבל יהיה סביר, מדובר על מגברים)

ובודדים האנשים. שיזהו זיוף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

ומה עם רמקולים? יש זיופים של רמקולים כמו שקורווין הראה באתר של פוקאל.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת?

לרוב השינוי הגדול הוא במגנט.

אם מדובר ברמקול.

בCD זה קל כי רואים את איכות החומרים לרוב , פלסטיק מקרקש- זיוף.

לגבי מגברים העסק מתחיל להסתבך. שוב לרוב זה עניין של רמות גימור.

כמו כן יהיה איזה שינוי בסמל.

למשל ניקח פיוניר. פיוניר מזוייף יהיה לרוב עם הסמל הישן.

אם הוא אם החדש אז הוא לא יהיה בצבע המקורי או שהצבע על האריזה יהיה דהוי.

ושוב המגנטים לרוב שונים.

זה החומר הכי יקר כמעט ברמקול במיוחד כאשר הוא טוב , אם משתמשים בנאודיום או בסגסוגות שהרעיון שיתנו כח מגנטי רב מול גודל מגנט קטן אז זה חומר יקר.

סט מזוייף או חיקוי יהיה לרוב עם מגנט מהדור הישן בחיתוך מאוד גס , פינות חדות וכו..

פורסם

בטוח שיש.

הסיכוי לזהות זיוף קטן. כי הסימנים לציוד מקורי בדרך כלל סודיים. כדי שלא יזיפו גם אותם!

באיזה אתר הראו את הסמנים של החברה, כדי לזהוא זיופים.

פורסם

שאלה טובה.

במקרה של DLS - אין שום מצב בעולם שמישהו שלא ראה את התמונות וההסברים ידע להבדיל. הזיוף הוא אחד לאחד, מדהים.

יש שנייה זה תמיד סיכון. לא משנה אם זה רמקול, רכב או דירה. יש נוכלים ורמאים בכל תחום.

ניתן להפחית את הסיכון ע"י בקשת קבלה או בדיקת הודעות קודמות בפורום של האדם ממנו אתם חושבים לקנות את הציוד (גל נתן פה לפני שבוע דוגמה של מישהו שמפרסם סאב "בן חודשיים במצב חדש!" ובעצם הוא ישן ועבר תיקון).

גם מי שמפרסם הודעת מכירה ויש לו רקורד של 0 הודעות בפורום הייתי נזהר ממנו.

במילים אחרות - יש מעט מאוד צדיקים בסדום וצריך לבדוק את הציוד ואת הבנאדם טוב טוב לפני סגירת עסקה. אין טיפ יותר טוב מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז בקיצור ולעניין להיזהר מזיופים,למרות שאנחנו אפילו לא חושבים על זה ברגע שאנחנו מבצעים קניה של רמקול או מגבר, אנחנו בדרך כלל רק בודקים אם הוא תקין ועובד טוב. אז עוד עצה לאלו שקונים יד שניה: לבדוק איכשהו גם שהרכיב לא מזוייף. קשה, אבל לנסות ולבדוק גם את זה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אנחנו ארץ קשה.

ואין לנו יבוא מסיבי של ציוד איכותי.

ולכן כמות בזיופים שיש בארץ לדעתי תהיה קטנה.

כי לרוב מי שמביא מחו"ל קונה מאזור ארצות הברית. ולא המזרח הרחוק.

פורסם

כמו שאלי אמר .

אנחנו מדינה קטנה ככה שגם כמות הזיופים קטנה .

אני הייתי ממליץ דבר אחר .

כאשר אתם מעוניים לקנות ציוד מסוים .

צרו קשר עם היבואן . או אפילו יבואן פרללי ושאלו אותו עם חנות X עובדת איתו .

לא שזה יעזור הרבה כי לרב הגענו למצב שבו רוב החנויות הגדולות

מיבאות סחורה בעצמן ונותנות את האחריות שלהן

לכן גם מה שהצעתי לא נראה לי עוזר כל כך .

אבל אני שוב חוזר ואומר שלא נראה לי שיהיו זיופים בארץ , ואם כן אז איזה אחוזון קטנטן . שבטח גם הוא נמצא בפח .:)

רונייי

• תוכן חדש...