Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לאל שהוסבר בצורה נכונה..כי אני יודע מה זה כל דבר...אבל אז אני קורא בחוברת של מורל והכל הפוך ואני מנסה כבר איזה שבוע להבין מה הם מציירים שם....

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנם סטים שאינם בנויים לחיבור BI-AMP למרות שרוב המומחים בו יגידו לך שכן פשוט הסטים של מורל "עדינים" במעט לעומת סטים אחרים כמו פוקל, DLS ועוד

לעומת זאת כמעט ואין סט שאי אפשר לעשות לו BI-WIRE

פורסם
ישנם סטים שאינם בנויים לחיבור BI-AMP למרות שרוב המומחים בו יגידו לך שכן פשוט הסטים של מורל "עדינים" במעט לעומת סטים אחרים כמו פוקל, DLS ועוד

לעומת זאת כמעט ואין סט שאי אפשר לעשות לו BI-WIRE

תנסה להבין שוב מה רשמתי ותתייחס במיוחד למילים המודגשות

פורסם

סבבה....רק התעוררתי עם ההנגובר של אתמול:oops: לא שמתי לב...

אז מה אתם אומרים...לחבר באופן רגיל כך שהסט כולו מקבל רק 100W או לחבר ב B.WIRE כך שסופית הוא מקבל 125W

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כן אבל תחבר את הערוץ החלש לכניסה של הטוויטרים והערוץ החזק לכניסה של המידוופר כמובן שמדובר על כניסות בקרוסאובר הפסיבי

עם היית לפני שבועיים במפגש מרכז ונשאר עד הסוף היית משכיל על חיבור BI-WIRE ועל חיבור BI-AMP חיסרונות ויתרונות

אבל ממה שאני מבין הכיס לא הכי עמוק לכן לך על בטוח חיבור BI-WIRE

פורסם
ווואו איזה בלאגן שוב עם מושגי החיבורים אז בואו נתקן כמה טעיות טוב?

חיבור רגיל = זוג חוטים מכל אלמנט לקרוסאובר הפסיבי (של החברה) ומשם שני חוטים ליציאה במגבר

חיבור BI-WIRE = זוג חוטים מכל אלמנט לקרוסאובר הפסיבי (של החברה) ומשם זוג חוטים לשני יציאות למגבר כלומר יציאה אחת לטוויטר ויציאה שניה למידוופר

חיבור BI-AMP = זוג חטים מכל אלמנט ישר לשני היציאות במגבר כלומר אין שום קרוסאובר דרך

רק חבל שאתה קצת טועה.:|

BI-WIRE זה פשוט לקחת שני זוגות קבלים מיציאת מגבר אחת, אל האלמנטים. נהוג המון ברמקולים ביתייים (ניתן לראות 4 חיבורים מאחורי כל רמקול, עם גישור בינייהם).

מה שתיארת כ BI-WIRE, זה למעשה BI-AMPING פאסיבי, קרי שני ערוצי הגברה שונים אל כל אלמנט, אבל מעבר דרך הקרוס המקורי.

BI-AMPING שאתה תיארת הינו למעשה BI-AMPING אקטיבי.

דיברנו על זה המון לפני כמה חודשים.

אתה מוזמן לעשות חיפוש של הודעות שלי או בנושא BI-AMP/BI-AMPING למידע נוסף.

שבת שלום

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

Quatro אתה רוצה לעשות התערבות קטנה לא על כסף סתם בשביל כיף?

אני מוכן שתשאל כל בן אדם רציני בפורום שמבין במערכות ושתאל אותו מה זה BI-WIRE בנוסף תשאל אצל מתקינים ותחזור אלי עם תשובה

BI-WIRE = BI-AMP פאסיבי

שאם אתה רוצה לראות שזה כך תסתכל בכל קורס של סט שתומך בזה

פורסם
Quatro אתה רוצה לעשות התערבות קטנה לא על כסף סתם בשביל כיף?

אני מוכן שתשאל כל בן אדם רציני בפורום שמבין במערכות ושתאל אותו מה זה BI-WIRE בנוסף תשאל אצל מתקינים ותחזור אלי עם תשובה

BI-WIRE = BI-AMP פאסיבי

שאם אתה רוצה לראות שזה כך תסתכל בכל קורס של סט שתומך בזה

נראה לי ששוב בילבלת...8) ממש לא!

ואם אתה חושב שאני לא "בן אדם רציני בפורום", אז פשוט אל תשמע לי.

אני חושב שאני יודע דבר אחד או שניים בנושא אודיו. לא מתיימר לדעת הכל, אבל בנושאים שאני מבין בהם אני מרשה לעצמי להתבטא ואם צריך גם לתקן אנשים אחרים...(נק' למחשבה;-)).

הכל באהבה.

שבת שלום

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

כמובן שהכל באהבה ואני לא התכוונתי לעליב

יכול להיות שההסבר לא היה ברור הכוונה שלי שBI-WIRE זה חיבור כמו BI-AMP רק עם שימוש ל קרוס פאסיבי של החברה

פורסם
רק חבל שאתה קצת טועה.:|

BI-WIRE זה פשוט לקחת שני זוגות קבלים מיציאת מגבר אחת, אל האלמנטים. נהוג המון ברמקולים ביתייים (ניתן לראות 4 חיבורים מאחורי כל רמקול, עם גישור בינייהם).

מה שתיארת כ BI-WIRE, זה למעשה BI-AMPING פאסיבי, קרי שני ערוצי הגברה שונים אל כל אלמנט, אבל מעבר דרך הקרוס המקורי.

BI-AMPING שאתה תיארת הינו למעשה BI-AMPING אקטיבי.

דיברנו על זה המון לפני כמה חודשים.

אתה מוזמן לעשות חיפוש של הודעות שלי או בנושא BI-AMP/BI-AMPING למידע נוסף.

שבת שלום

או!

צודק צודק צודק!

האיש יודע על מה הוא מדבר.

לגבי האיש והשרשור.

הסט לא יקבל 125 , הוא יקבל פשוט הספקים שונים לכל חלק.

הבעיה היא שהאלמנטים של מורל שניהם בהייבריד הם בעלי אותה נצילות בערך באותו RMS מה שאומר שתהיה בעיה להבדלים ככ גדולים.

זה 1 ל 4 .

פורסם

בי וויירינג - חיבור יציאה אחת מהמגבר בצורה נפרדת לשני אלמנטים, כמו בציור הבא:

Brassandgraniteaudiobi-wiringdiagram.JPG

משמע, יציאה אחת מהמגבר מחוברת ישירות לטוויטר ולמידוופר, אך עוברת דרך הקרוס הפאסיבי.

מה זה נותן? הכוח מהמגבר מגיע ישירות לאלמנט (דרך הקרוס) ולא דרך חוט גישור דקיק. במילים אחרות - הסט יקבל קצת יותר כוח ופחות השפעה שלילית של הקרוס הפאסיבי.

בי-אמפינג - חיבור כל אלמנט לערוץ הגברה נפרד. מה זה נותן לנו? כל אלמנט מקבל את מירב הכוח מהמגבר ולא "מתחלק" בכוח עם דרייבר נוסף.

Brassandgraniteaudiobi-ampdiagram.JPG

התמנות הן מהתחום הביתי, אבל תדמו אותן לרכב.

הקרוסים החדשים של ההייבריד נותנים אופציית חיבור של בי אמפינג ובי-וויירינג דרך הקרוס הפאסיבי. הרעיון הוא שניתן מעכשיו לשמוע "אקטיבית" ללא קורס אקטיבי או הד יוניט משוכלל. המגבר מתחבר ישירות לקרוס ושם נעשה החיתוך. זה לא בי-אמפינג אמיתי, אבל מאוד קרוב לזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...