Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צריך ליתלות לוחית תיקנית.{כמו הרגילות שיש באוטו, לא יצור עצמי שלך}

חוקית - נכון.

מעשית - כבר כמה שנים אני נוסע עם מספר מקרטון צהוב שכתבתי עליו בטוש שחור ואפילו המצלמות של כביש 6 קלטו את המספר.

אם אתה כבר מגיע למכון טסטים, אז שווה כבר לעשות מספר נוסף, אבל לא הייתי מתאמץ מאוד בשביל זה.

גם המתנדבים המשועממים שעומדים בשבת בבוקר כבישים המובילים ל"משולש" רואים שהשקעת ביצירת מספר ויחליקו על זה שהמספר לא תקני.

רק אל תרגיז אותם ואל תתווכח איתם.

פורסם

בפעם הבאה בטסט שיכריחו אותך להחליף לוחיות, תבקש שישאירו לך את אחת הלוחיות הישנות בשביל המנשא לאופניים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כבר יצא לי לראות מישהו שהלוחית על המנשא והלוחית שעל הרכב שונות :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
כבר יצא לי לראות מישהו שהלוחית על המנשא והלוחית שעל הרכב שונות :D

נו?

זה המספר רישוי של האפניים...8)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אולי ניתן למקם את הלוחית במקום שכן יהיה ניתן לראות אותה?

מוטי

הרבה פעמים אפשר למקם את המנשא באופן שלא יסתיר את הלוחית.
פורסם

פתרון שראיתי שמאוד מקובל בדנמרק, אביזר שיושב על וו הגרירה (שם לכל אוטו יש אחד), ופותר לך את בעיית המספר. ועל הדרך (תרתי משמע) אתה מרוויח שכולם רואים את האורות האחוריים של רכבך.

http://www.car-roofracks.co.uk/euroway-bike-carrier.htm

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
והעמסה/פריקה של האופניים תהפך לפרוייקט שדורש שימוש בעגורן וצוות מנופאים מיומן... :-P

הרבה יותר נוח לשים את המנשא מאחרי האוטו.

מוטי

בכלל לא, הגובה של הרכב פחות מבן אדם ממוצע ואם אני לא טועה רק הגלגל האחורי (הקרוב יותר לאחורי הרכב) הוא זה שמקובע. אני לא יודע מה מחירו ביחס למנשא המדובר, אבל הרווחת מכל הבחינות (לא צריך לדאוג ללוחית הרישוי, שדה הראיה של המראה הפנימית נקי, אין בעיה של חוסר ראיה של האורות האחוריים, הוינקרים והכי חשוב אורות הבקרס ובטח יש עוד כמה יתרונות שאני לא חושב עליהם).

שחר

14342544c.jpg

1161682344.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...