Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נדחף לשרשר כדי לשאול שאלה שלא קשורה לתאונה עצמה אלה לרכב .

קודם אני מאוד מקווה שיהיה אפשר לשקם אותה מהתמונות שראיתי שלה נראת שהייתה

יפייפיה ...

ועכשיו לשאלה ללאנצ'יה בטה קופה וHPE יש הנעה קדמית או אחורית ?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.motorbase.com/vehicle/by-id/-1236224366/

Lancia added a further development of its Beta saloon to its range in 1975, the Beta HPE. The Beta HPE was essentially a sporting two door estate, along the same lines of the successful Scimitar and Jensen-Healey built in Britain.

The HPE shared its simple running gear with the rest of the Beta range, including the twin overhead cam, four cylinder engines which came in both 1585cc and 1995cc format. Like the other Beta models the HPE featured a well balanced front wheel drive layout and the later addition of a supercharged "Volumex" variant in 1983.

כנראה קדמית

NIR .Y

פורסם

חבר'ה אני קצת מבולבל...

האם כדאי ללכת על שמאי מ"יצחק לוי" - אמרו לי שיש שם מישהו בשם משה שהוא מומחה לרכבים אלו או לדויד שמש - שהוצע כאן בגוף השרשור?

מה אתם אומרים?

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

אני אומר לך- תשאל את ליאור ברוך! בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שאלתי אותו.

הוא מאוד עזר לי. הוא פשוט לא מכיר את השמאי הזה והוא עוד אמר שזה פחות משנה. מה שמשנה שצריך לעשות שיעורי בית. להכין חשבוניות ולהוכיח כמה יעלו החלקים בחו"ל + מחיר ברכב בחו"ל.

פשוט חשבתי שאולי עוד אנשים מכירים את דויד שמש...

פורסם

אם ככה- בהצלחה! חבל, שהאוטו יורד מהכביד רק בגלל אטימות של חברות הביטוח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מנסה למצוא את מחירון קראוס כדי לדעת כמה אמור לעלות הרכב שלי...האם מישהו יכול לעזור לי בזה?

הרכב הוא מדגם - לנצ'יה בטה HPE 1.6 מודל 83. היה לפני התאונה במצב מצוין גם מבפנים וגם מבחוץ :cry:

פורסם
השאלה היא, איך יעריכו את הנזק שנגרם לרכב שלי?
ישנו חבר הנקרא ליאור ברוך שפירט בפורום כיצד תוגמל ע"י חברת הביטוח על "טוטל לוסט" של פרינץ שלו וכיצד הסכום ששולם לו "יובא" למעשה מהערכת רכבים יחודיים זהיים בחו"ל - במקרה שלו רכב אספנות.

נסה לשוחח עימו ולקבל טיפים

מצא משה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סוף טוב, הכל טוב.

הבטה של יוני מצאה את מקומה אצלי.

אתמול נגררה ע"י ראובן (מומלץ! 050-5491914) מרעננה אלי הביתה.

האמת, לפי התיאורים של יוני בפורום הייתי בטוח שאקנה אותה לחלקים לבטה קופה העתידית, לכשתהיה.

אבל בנתיים אני מתחיל להתאהב בצורה (התחת שלה יותר יפה או יותר מוזר? עוד לא החלטתי...) והיא שמורה מבפנים כל כך יפה וכל כך נטולת חלודה מבחוץ שהכיוון מתחיל להראות ככיוון של שיפוץ.

מצרף כמה תמונות של הצד הפגוע (ימין) והלא פגוע (כדי להראות את הפוטנציאל), אשמח לדעתכם האם הנזק נראה טרמינאלי או שיש על מה לדבר, ביחוד לאור הקושי בהשגת חלקי פח בארץ, ואם שיפוץ, כמה להערכתכם צריכה לעלות עבודת הפחחות.

תודה.

שי

HPIM3300t.JPG

HPIM3299t.JPG

HPIM3298t.JPG

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

זה הכל?:shock:

לפי התיאורים הייתי בטוח שהרכב מעוך לקוביה. המכות שיש לרכב היפהפה הזה הן שום דבר.

ראיתי מכוניות עם פגיעות קשות מזו חוזרות לכביש כאילו כלום. גם אם יש פגיעה בקורת צד (ונראה לי שיש פגיעה קלה) מתיחה אצל מומחה תחזיר את המצב לקדמותו כמעט בשלמות. אמנם מתיחות של שלדה ובטח של רכב ישן אף פעם לא בריאות, אבל לחזור לכביש בכבוד הוא יוכל, וההוצאה לא תהיה סופנית.

פורסם

קראתי את השירשור עם דמעות בעיניים כואב הלב שבגלל אנשים טיפשים קורים דברים כל כך מצערים.

אבל המכה לא נראית-סוף העולם!!

אני מקווה שתחזיר אותה לכביש-זו תהייה אבידה אם לא תעשה כך!

שיהייה המון בהצלחה-מחזיק לך אצבעות!

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

מצטרף לאישפוז- זה הכל?! -בסיירה שלי בזמנה, לפני כמה שנים, כל צד הנהג נכנס לבפנים, כולל קורה, אפילו כסא נהג זז והתעקם- והיא אחרי "טיפול" בכפר בידיה חזרה כאילו כלום! ועוד בעלות של משהו כמו 1700 ש"ח, אם אני זוכר נכון! אז נכון, אפשר להגיד שעבודה הייתה בהתאם- אבל קודם כל- אי אפשר היה לראות בכלל, שהייתה פגיעה, ודבר שני- אפשר גם לעשות עבודה אצל פחח "הנחשב", העיקר- הכל אפשרי! לא הייתי משבית רכב מיוחד כזה בגלל זה!

• תוכן חדש...