Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך משפט עקרוני (המתנהל למעלה משלוש שנים) אני צריך עד מומחה מהנדס אלקטרוניקה. התחום הנדרש הוא מעגלים ספרתיים ואנלוגים, המעגל עליו ישאל המומחה - פשוט להחריד.

התוצאה הצפוייה תרווח לכולנו, אני מאמין..

אם יש למישהו מכר בתחום - בהודעה פרטית או כאן. שכ"ט שביכולתי לשלם מצומצם, אבל הוגן. בסופו של דבר כולנו נרויח מכך.

תודה.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

ואיך זה קשור לרכב ?

ואם תוכל להגדיר את התואר הנחוץ לכך שאותו EE יחשב מומחה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ואיך זה קשור לרכב ?

ואם תוכל להגדיר את התואר הנחוץ לכך שאותו EE יחשב מומחה.

מהנדס אלקטרוניקה. כל מהנדס (BA / BSc) שיהיה מקובל על בית המשפט כמומחה. כדי שאדם ייחשב כמומחה על בית משפט הוא אמור לענות על קריטריונים מסויימים, ומהכרותי את התחום - כל מהנדס אלק' יוכל לענות על שאלות אלו.

איך זה קשור לרכב? מדובר על מעגל אלק' של מד מהירות. יותר מזה?

שם השוטר מחכה...

פורסם

מיצד אחד אתה אומר שמיבחינת בית המשפט הם צריכים ליקבוע שהו מומחה, ומיבחינתך כל אחד מומחה,

אז כל אחד יתאים או רק מה שמיבחינת בית המשפט יתאים שהוא עונה על קריטריונים שעדיין לא פירטת

מעגל אלקטרוניל של מדידת מהירות יש גם באופניים וגם במכונת כביסה, איך זה קשור למכוניות או לפה או למשפט ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מבין מה אתה רוצה לומר?..

עוד פעם:

1. צריך מהנדס אלקטרוניקה מתחום מעגלים ספרתיים ואנלוגים. מה לא ברור בזה?

2. בית משפט רואה בעד מומחה כאחד שעונה על מספר שאלות טכניות (האם העדות שלו עומדת בקרטריונים מחקריים וכו') וזה לא אני קובע. בית המשפט שואל את העד את השאלות האלו והוא עונה עליהם. מבחינתי כל מהנדס אלק' יתאים. מה לא ברור בזה?

3. שאלתי את אישתי, כי אף פעם לא הפעלתי מכונת כביסה - אין שם מד מהירות שמודד רכבים. גם לא באופניים (אם אפסיד במשפט - אצטרך זוג אופניים חדש). איך הפלת מכשיר למדידת מהירות רכבים קשור לפה?.. זה אתה תענה לי.

שם השוטר מחכה...

פורסם

כמה שאלות ואיזה חוסר אמון.

הבן אדם מבקש מהנדס שיוכל לעזור לו במשפט תחבורה כזה או אחר.

אתה מהנדס תחבורה? שלח לו ה"פ וקבל ממנו את כל הפרטים.

אתה לא? מה בעצם אתה שואל?

אני טכנאי אלקטרוניקה (אם אצליח למצוא את הדיפלומה בערימות הג'אנק אפילו אהיה מוסמך). אם זה עוזר - אז בכיף. אני מכיר גם כמה הנדסאים שיוכלו לעזור. מהנדסים טרם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמע, עד מומחה צריך אכן להיות בטוח שהוא מבין בתחום עליו הוא נקרא להעיד לפני שהוא עולה לדוכן.

לא חייבים להיות מהנדס מדופלם או אפילו בוגר כיתה א' כדי להיות עד מומחה. כל מה שצריך זה לשכנע את בית המשפט במומחיות וההבנה בתחום, וכמובן שתואר מהנדס יעזור לשכנע.

אם תקרא את המאמר המפחיד הבא: http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?FileName=/Plili/Public/art_bxay.htm

תראה שעדות עד מומחה היא לא סתם לבוא ולהגיד "אני מכיר מעגלים אנלוגיים וספרתיים. למדתי את זה לפני 7 שנים והיום אני מנהל מוצר" ועל סמך זה לקבוע אפילו דבר פשוט כמו "טמפרטורה משפיעה על דיוקם של רכיבים מסוג X". צריך לבוא מוכנים, אולי אפילו עם מאמרים מודפסים או לפחות חומר מצולם או מובאות מספרות מקצועית מקובלת.

אני מאוד אשמח לכל משפט שממנו אולי ייצא תקדים נגד אמצעי אכיפת מהירות. אבל יותר אשמח אם זה ייעשה בצורה מקצועית. האינטרס של כולנו הוא שזה לא ייפול.

אז עוד קצת מידע רלוונטי על הידע הנדרש מאוד יעזור למישהו עם ידע מקצועי מתאים לקום ולהתנדב.

פורסם

מכיר את עמיקם לוין. ההערכה אליו רבה, אולם לטעמי הוא לא האיש המתאים למערכה הזו (בשל היותו מעורב במערכה אחרת, מוצדקת לא פחות).

לעניין הפירוט: מעגל המורכב מכמה רכיבים סטנדרטיים, בינהם גביש, קבלים, נגדים, וצ'יפים המשמשים כמחלקי תדר. יש להוכיח כי תקלה באחד מחלקי המעגל אינה מתגלה בבדיקה הפשוטה שמבצעים במעבדה, ויכולה להשפיע דרמטית על התוצאה. וכיצד מוכיחים - חוו"ד, לא יותר. מקסימום עדות פשוטה (יש חובה ש"כל עורכי חוות דעת יעידו עליה" אז צריך להתייצב למתן עדות).

לא מסובך בכלל.

שם השוטר מחכה...

פורסם

לעניין המומחה-

המומחה צריך תואר מוכר בתחום.

מהנדס אלקטרוניקה הוא מומחה בתחום האלקטרוניקה, בדיוק כמו שרופא הוא מומחה בתחום הרפואה, רב חובל- יכול לשמש כמומחה בתחום הימאות ובוחן תנועה- מומחה לענייני תאונות.

תואר אקדמי הופך אותך למומחה, ידע- לא תמיד.

לא תמיד המומחה ניקרא להעיד, תלוי אם יזומן לחקירה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...