Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קוראים לי יעל אני גרה כרגע בהרצליה ומחפשת רכב עם מספר דרישות:

עלות אחזקה נמוכה (תיקונים, דלק), רכב קטן (אני משתמשת יחידה ברכב)

נוחות (עורכת גם נסיעות ארוכות בממוצע נסיעה אחת לשבוע)

אוטומטי

משנת 2000 ומעלה

כל זה בסכום של 42,000-44,000 ש"ח.

לפי בירורים שערכתי אני מתעניינת בדגמים:

פולו 2001 (יש הרבה דגמים של פולו האם יש מומלצים יותר ופחות?)

יאריס 2000

בלנו 2000 (לא רכב קטן, מה דעתכם?)

פתוחה לרעיונות חדשים..

קצת היסטוריה:

לפני שבועיים העפתי פז'ו 405 שנת 90 עליו נהגתי 7 שנים. כמובן הרבה תיקונים, הרבה דלק אבל מצד שני נוחות של רכב גדול, 1600 סמ"ק. לכן, אל תציעו פז'ו מכל סוג שהוא אני עייפה ממוסכים..

מקווה שתוכלו לייעץ לי ויותר מזה להפנות אותי לאנשים שמוכרים..

תודה גדולה, יעל

פורסם

ממה שרשמת יאריס לא תמצאי בחיים, ופולו היא לא הבחירה הטובה. בלנו.....אולי. הייתי הולך על יפנית אוטומט במצב מכני טוב. לא כל כך משנה איזה שם יש לה..... טויוטה, שמויוטה.... מה שתמצאי מתוצרת יפן במצב טוב בתקציב הזה יהיה מצוין עבורך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ממה שרשמת יאריס לא תמצאי בחיים, ופולו היא לא הבחירה הטובה. בלנו.....אולי. הייתי הולך על יפנית אוטומט במצב מכני טוב. לא כל כך משנה איזה שם יש לה..... טויוטה, שמויוטה.... מה שתמצאי מתוצרת יפן במצב טוב בתקציב הזה יהיה מצוין עבורך.

שלום,

שוב יעל,

מה הבעיה עם קניית היאריס? היא כזו מוצלחת ולכן אין אותה בשוק? אולי אני צריכה לחכות קצת כדי למצוא?

לאיזה עוד אופציות יפניות התכוונת?

תודה !!

פורסם

זו יעל...

הרבה שאלות יש לי...

מדוע פולו אינה בהחירה הטובה לדעתך? שמעתי המלצות על הרכב הזה, אבל יש הרבה דגמים במחירון רכב ואני לא יודעת איזה טובים... מה דעתכם?

יעל

פורסם

פולו 1.4 אוטו' 75 כוחות סוס

רכב מצוין נראה טוב יחסית נוח טוב זה לא C5 אבל גם לא פיאט אונו

אממ לי יש תדגם הידני ואני יכול להעיד שהרכב משמש 2 אנשים ואנחנו ממלאים דלק פעם בשבועיים פול טנק אני יודע שזה לא בדיוק קנה מידה מכיוון שככה לא מודדים דלק אבל נגיד

אני בחור צעיר יצא מדיי ערב עם הרכב ואמא שלי נוסעת כל בוקר 20 דק' לעבודה

כמובן שהוא משמש לעוד דברים אבל זה העיקר

צחשבון תעשי לבד ד"א פול טנק עולה 250 ש"ח בערך כך שיוצא לנו 500 שקל דלק בחודש

פורסם

רק להזכירך שפולו היא נציגה של כמה מכוניות זהות: פאביה, איביזה, קורדובה. כולן טובות.

יש מגוון גדול של מנועים ותיבות הילוכים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...