Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש המלצה על קורס מנהלי רשתות, רצוי מניסיון אישי.

מטרת הקורס - לאו דווקא עבודה בתחום, אלא יותר להעשרת ידע וכתוספת למקצוע העיקרי שלי.

מגבלה חשובה - עובד עד שעות מאוחרות, ולכן לימודים בשעות הערב כמעט ולא באים בחשבון, אלא בימי שיש בלבד.

איזור בארץ - השרון והמרכז, וגם חדרה והסביבה.

תודה .

פורסם

אז מתי אתה כן מתכנן ללמוד ? (רק בימי שישי ?)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק בימי שיש זה המצב האידיאלי, אם לא תיהיה ברירה, אצטרך לפנות כמה שעות בערב, זה די לא קל בשבילי.

פורסם

מניסיון שלי, אמנם ליפני כמה שנים טובות, בית הספר של "סלע" היה פעם לפחות נחשב הכי טוב, ונותן את ההכשרה הכי מיקצועית ורחבה. הקורס כלל מבוא לתיכנות בכמה שפות, פיירוואל, ראטרים, שליטה במסדי נתונים, סביבת חלונות, UNIX וכמובן, הרבה לינוקס...

הקורס נימשך כ 1300 שעות, 3 ימים בשבוע. אבל אולי שווה ליבדוק איתם אולי יש להם משהו דומה.

בכל אופן, המלצה אישית, אם אתה מיתכוון לעבוד בתחום, ורשתות עושות לך את זה, תתחיל לילמוד לבד. עוד המלצה חמה, תיתמקצע בלינוקס, זה שווה. אין הרבה אנשים שמבינים את הנושא

(אבל יש הרבה שאומרים שהם מבינים), והדרישה לאשנים טובים רק גודלת.

ניתן לילמוד לבד, והדרך הכי טובה היא להתקין את המערכת בבית ולעבוד איתה, לנסות לשחק איתה ובעיקר, לחיות איתה, כאשר אתה תתירגל אליה, זה יזרום. וכמובן, ככל שתעבוד עליה יותר תרגיש יותר "בבית". יש לי חבר טוב שהתקין את מערכת הזו לפני 5 שנים, כיום הוא עובד רק עליה. הרמה האישית של ההבנה שלו במערכות לינוקס היא עצומה, וזה רק מהיותו מישתמש "חכם". זה לא ממש המיקצוע שלו, הבחור עו"ד במישרד של עורכי דין. אבל עדיין תותח קטן, ויש דברים שאני מיתיעץ איתו בנוגע ללינוקס.

בקיצור, אם לא תיתעסק, לא תדע.

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השאלה שעלו לי כרגע הינה: מה הידע שלך +- , כי יש קורסים שחייבים להגיע אליהם עם רקע מסויים כי אחרת לא תבין שם כלום.

אפילו יש קורסי הכנה לכאלו קורסים.

פורסם

יש לי, לפחות לדעתי, את הרקע הנדרש. הנדסאי אלקטרוניקה, עובד בתחום המחשוב והציוד ההיקפי.

פורסם

תוכל לפרט כאילו מה אתה יודע ברשתות ?

עובדים איתי מהנדסי אלקטרוניקה מוכשרים ביותר ואינם יודעים איך מתקינים כרטיס רשת במחשב.

נתחיל מזה:

אתה מכיר את מודל 7 השכבות על בוריו ?

איזה פרוטוקולי תקשורת אתה מכיר, באיזה רמה ?(להגדיר או עד לרמת הפאקטה וזמני הפצה)

פורסם

אמרתי, שיש לי רקע במחשוב, ידע ברשתות אין לי, ולכן אני מעוניין בקורס.

פורסם

רוצה לעשות משהו פשוט יותר ? , אתה יכול ללמוד לבד ? , קנה / תשאיל ספר קורס ב- CCNA

שם תמצא את כל מה שרצית לדעת על רשתות ולא העזת לשאול

תלמד טוב ואפילו תעבור את המבחן שלהם ואז אפילו תהיה מוסמך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בספרי CCNA הוא לא ילמד כלום על רשתות (ואם כן אז יהיה קשה לו מאוד להבין דברים ששם הם כמובן מאליו)

ב CCNA שזה ICND וגם הדרישות קדם שהם ICNDB (ושניהם משלימים את 2 חלקי הבחינה ל CCNA) הוא ילמד איך לתפעל ברמה גבוהה סויטשים וראוטרים של סיסקו (למרות שיש להם מוצרים בכמה רמות יותר מורכבים מאשלו הנילמדים בהסמכה) ושם הוא יתקל במושגים שהוא לא ניתקל בהם מימיו ואין להם הסבר בספר (בקורסים עצמם מיישרים קו עם המרצה)

מ ICNDB הוא אמנם כן יוכל לקבל רקע אבל זה קורס הכנה לקורס (למעשה ניבחנים על שניהם ב CCNA) ואותו אחוז קטן מאוד של אנשים לוקחים כו בדרך כלל מי שלומד ICND כבר יש לו רקע בתקשורת רשתות.

כדי ללמוד את הרשת מהבסיס עד רמה טובה, גם לרמת החומרה והגדרות תוכנה לדעתי יתאים לו יותר קורסים של מיקרוסופט. MCSA (מנהל מערכת ) או MSCE (מהנדס מערכת של מייקרוסופט) שניהם מתיחסים למערכת כרשת (כלומר מנהל רשת)

כמובן שאלו לא תארים לנפנף בהם אבל הם בהחלט מרחיבים ידע לרמה טובה.

למרות זאת CCNA של סיסקו ניראה טוב בקורות חיים וגם כמובן יש ממנה המשך ל CCNP ו CCIE שהם מקבילים לתארים של הנדסאי ו CCIE אפילו נחשב שווה ערך לתואר ראשון (אם לא יותר)

פורסם

אני יכול להמליץ בחום על ג'ון ברייס.

יש בכל הערים הגדולות בארץ.

לדעתי הכי רציניים.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...