Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לקנות את המגבר הזה גם בהרבה פחות.

תמונות שהבטחתי:

תמיר

SSA41014.JPG

SSA41017.JPG

פורסם

הוא לא דומה, הוא זהה!

שמעתם את המיתוס נשבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא זהה מבחינת הכרטיס המודפס והמיקום של כל הרכיבים,

אבל! השאלה היא האם הסלילים הם אותם סלילים... האם הקבלי הנגדים הטרנסיטורים כולם אותה איכות?

ולתמיר!

אני אשמח אם תגיד לי איפה אפשר להשיג אותו הרבה יותר בזול כי הוא מעניין אותי מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מישהו הגדיל לעשות בAmpGuts ונתן קישורים ללוחות המגברים השונים-זהים. אני מניח שההבדל בהספק נובע משימוש ברכיבים קצת שונים או שההצהרות הן פשוט שקר אחד גדול. הרי בתכל'ס לרובנו אין ציוד בדיקה מקצועי ע"מ לבדוק את ההספק האמיתי של המגבר, נכון?

http://ampguts.realmofexcursion.com/Lanzar_OPTI_4000D/

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רואים(אמנם רק מראה מרחוק) שהקבלים הגדולים שונים.

כמו כן סישו לב לאיכות ההדבקות.

הפולס אודיו משתמש בהדבקות לבנות מה שאין ב Z4200.

מה שאני מעריך זה שה PULSE AUDIO הם מגברי ריפרביש של Z4200.

מגברים תקולים אשר הוחלפו בהם חלקים עיקריים ונמכרו כפולס.

פורסם

ההספק בסופו של דבר יקבע הספק של המגבר, כמה מתח וזרם הוא מוציא, הספק של הפולס והספק של המאק אהודיו זהה לחלוטין ושוב כול הרכיבים שלו,

שניהם זה אותו המגבר עם אותם הרכיבים רק קופסא ושם אחר, המדבקות לא יעשו אותו מגבר אחר,

מי שלא מכיר אותי ממש טוב אני מתעסק באלקטרוניקה אם זה תיקון של מגברים - רכב , בית ולהגברות. וגם בניה. ויצא לי לתקן כבר שני מגברי פולס אהודיו, וZ4200 פעם אחת רק הגיע אליי, בד"כ רק מגברי זבל מגיעים כי הם נהרסים מהר. בכול מקרה זה אותם הקבלים ורכיבים :) אל חשש.

המגבר שצולם הוא של חבר שניקנה בתחנה המרכזית ת"א ב520 שקלים, או לחילופין אם אתה יודע לדבר קצת אז אפשר להוציא מהיבואן בורקס ב500.

אגב זה לא המגבר היחיד, הMAC AUDIO MX4000 נימכר בשם BOSS BA2900 או לחילופין בוס,

ויש עוד הרבה מגברים לאוסף אני רק צריך להיזכר.

תמיר

פורסם
ההספק בסופו של דבר יקבע הספק של המגבר, כמה מתח וזרם הוא מוציא, הספק של הפולס והספק של המאק אהודיו זהה לחלוטין ושוב כול הרכיבים שלו,

שניהם זה אותו המגבר עם אותם הרכיבים רק קופסא ושם אחר, המדבקות לא יעשו אותו מגבר אחר,

מי שלא מכיר אותי ממש טוב אני מתעסק באלקטרוניקה אם זה תיקון של מגברים - רכב , בית ולהגברות. וגם בניה. ויצא לי לתקן כבר שני מגברי פולס אהודיו, וZ4200 פעם אחת רק הגיע אליי, בד"כ רק מגברי זבל מגיעים כי הם נהרסים מהר. בכול מקרה זה אותם הקבלים ורכיבים :) אל חשש.

המגבר שצולם הוא של חבר שניקנה בתחנה המרכזית ת"א ב520 שקלים, או לחילופין אם אתה יודע לדבר קצת אז אפשר להוציא מהיבואן בורקס ב500.

תמיר

תמיר זו התגובה שלך בזאפ?

יתרונות:

קרוס אובר לתדרים גבוהים\נמוכים,

מגבר קצת יותר יציב מאשר מגברים "סיניים" האחרים

חסרונות:

המחיר שלו דיי גבוה למגבר 2 ערוצים פשוט.

עיצוב דיי מיושן, המגבר הזה בא בכמה שמות BOSS 2200

PULSE AUDIO 2200 וMAC AUDIO 2200

חוות דעת:

ההספק האפקטיבי של המגבר

כ40WRMS ב4 אום X2

וכ60-70WRMS ב2 אום X2

גישור כ120-140W ב4 אום

גם בוס זה אותם מגברים ???

***שימו לב על המאק אודיו רשום 1500 WATT ועל הפולס אודיו 1600 WATT,אם זה אותו מגבר מי מהם מפברק ?***

פורסם
רואים(אמנם רק מראה מרחוק) שהקבלים הגדולים שונים.

כמו כן סישו לב לאיכות ההדבקות.

הפולס אודיו משתמש בהדבקות לבנות לא הצלחתי לראות הדבקות לבנות , האם יכול להיות שאתה טועה כי הפלש בצילום גורם לסינוורים ולכך שזה יראה אחרת ? מה שאין ב Z4200.

מה שאני מעריך זה שה PULSE AUDIO הם מגברי ריפרביש של Z4200.

מגברים תקולים אשר הוחלפו בהם חלקים עיקריים ונמכרו כפולס בא נניח שכן , אבל אם הוחלפו בהם כול החלקים אזי אתה עדיין מקבל אותו מגבר בחצי מחיר לא?.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בקיצור תמיר.

תחנה מרכזית ישנה.

אתה בטוח שהפולס 4400 והמאק Z4200 אותו הדבר?! חיברת את שניהם לרכיבים כדי לשמוע את שניהם?

ההספקים שמדדת במוצא זהים?

מה היו ההספקים האמיתיים?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...