Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כואב הלב על המרצדס :cry: איזה אספן זה? חבל פשוט חבל.

שמישהו פעם יסביר לי, מה עובר בראש של האנשים, שכביכול מתיימרים להיות "אספנים", וטוענים, שאוהבים ושומרים על הרכב, אבל משאירים אותו לעמוד שנים עם חלונות הפתוחות?!

כל דבר אפשר להבין- אפשר להבין אדם, שמחזיק רכב ולא מוכן למכור, אפילו שאין לו כסף/אפשרות לשפץ אותו ולנסוע איתו. (טוב, גם אני כזה במידה כזו או אחרת, וגם חלק גדול מאחרים, שאני מכיר, מודה:cry::oops: ). אבל להשאיר אותו פתוח?!?! -לי זה נראה שיא הזלזול וחוסר אכפתיות, ולקרוא לעצמו "אספן" אחרי זה?! בעיה לסגור חלונות/לכסות איכשהו את האוטו?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

צומת אזור (הכניסה לכיוון מפעל אופיס..) , ישנו מגרש אשר קונה ברזל.

אתמול צפיתי שם ברכבים המיועדים ללכת בדרכם האחרונה, נצפו סובארו DL, רנו 5, ועוד מיני רכבים שונים.

אם לא לשיקום (סביר להניח..), אז אני בטוח שחלקי חילוף אפשר לפרק..

בהצלחה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום לכולם....

היום נסעתי לחפש סוסיתא לחלקים או לשיפוץ , וניתקלתי בכמה רכבים מאוד מענינים.....

סוסיתא רום כרמל סטיישן 77(+-)

סוסיתא קובייה 60 +-

סוסיתא כרמל דוכס שנת 71

גי'פ לדעתי זה וויליס 60+-

גי'פ ורוד אין לי שמץ של מושג איזה סוג יש לי תמונות..

רנו 4 צהובה לדעתי שנת 60 +-

יש לי תמונות של כל הרכבים הללו

מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי או פה

איי מייל [email protected]

user_online.gif __________________

בעלים של כרמל דוכס 1971!!!

TZVIKA740

פורסם

אובכן, אתמול סופסוף דיברתי עם בעל הפובדה (כן, הפובדה, האוטו הרוסי, שהיה עליו לא מזמן שירשור כאן, זה, שנראה כמו אמריקאית משנות ה-40, ואכן משנות ה-40-50). עשיתי סביבה כמה סיבובים, ואפילו ישבתי בה. האוטו במצב פח סביר (כלומר, לא ראיתי יותר מדי רקבונות, וזה גם "טנק", העשוי לא מפח, אלא מחתיכת ברזל. כל הפנים (ריפודי הדלתות וכאלה) מפורק, אבל הוא אמר, שיש לו את זה. יש את הפנסים, וכל המכוונים בפנים. כללית- האוטו די מוזנח מבפנים, אבל בסה"כ, נראה כפרוייקט נחמד לשיכום. לדבריו, מנוע עובד.

האוטו למכירה. לגבי המחיר- הוא אמר לי משהו כמו 20, ונראה, שייתגמש, אם יבוא מישהו עם כסף ביד. הוא נמצא בת"א, ושייך לבחור החרדי, שיש לו גם פיורי3- לימוזינה, ועוד כל מיני דברים, ובכלל, ממה שראיתי- חובב רכב רציני. הוא לא חבר מועדון, מן הסתם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מוגש כשירות (אין לי קשר לבעלים).

ניצפו 2 רכבים למכירה בחולון :

1.פורד קפרי מודל 1970 (רכב אספנות).

הרכב נראה במצב נסיעה עם נקודות חלודה ורקבונות.

לפי המדבקה הטסט נגמר באוגוסט 2006.

על השלט רשום : "בשלבי שיפוץ מיכני" למה הכוונה - לא יודע.

050-8425553

2.ביואיק פארק אבניו ברוגהם מודל 1984.

מנוע 5000 סמ"ק ויש לה טסט .

מצב סביר גג חיצוני סדוק (הציפוי) ויש נקודות חלודה עם סימני רקבונות.

050-7619877

בברכה

מוטי.

פורסם
הנה כמה מכוניות שמצאתי במגרש פירוקים אצלי בעיר(מעלות).

היום הלכתי לראות את ה124 ספיידר:

האוטו די סופני, צריך להחליף מכסה מנוע ומכסה תא מטען בגלל חלודה, מתחת לפנסים האחוריים יש חורים מרוב חלודה, ורוב האוטו עם צבוע מפוצץ שהולך עם המתכת.

לדעתי, מי שיכול להשיג את החלקים האלה, ויש מי שירתך לו את הקצה האחורי של האוטו כמו שצריך, לאוטו יש פוטנציאל. בדלתות (בכיוון הצירים) ובפנים החלודה היא שטחית וקטנה.

שיחה טלפונית של הבעלים לרעהו הביא למחיר המבוקש - 14K. אך אפשר להוריד בכייף.

אז מי שמעוניין, עדיף שיידבר עם הבעלים ישר: 0507383003. כבר שיגעו לו ת'שכל לגבי האוטו ובאו אנשים מתל-אביב.

בסמוך לאותו מגרש יש בית שבחנייתו חונה רנו 5 GT טורבו צהובה מודל 87' שאומנם הרוסה מבפנים אך מבחוץ נראית שלמה לגמרי, לא דיברתי עם הבעלים או משהו.

משכנתא זה קל

פורסם

וואו!!

היכן צילמת?? אני רואה בתמונה משאית נורא עתיקה ומאחורה רכב לבן לא מזוהה.

כמו כן מחפר של טרקטור או מה שנשאר ממנו ולחיות הרישוי שלו (לוחית שחורה לצמ"ה)

האם תוכל להגיד איפה צילמת ?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המשאית בתמונה שהעתקתי דומה מאד למשאית צבאית קלה בריטית ממלחמת העולם השניה, Morris Commercial

DSCF2414  עותק.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
וואו!!

היכן צילמת?? אני רואה בתמונה משאית נורא עתיקה ומאחורה רכב לבן לא מזוהה.

כמו כן מחפר של טרקטור או מה שנשאר ממנו ולחיות הרישוי שלו (לוחית שחורה לצמ")

האם תוכל להגיד איפה צילמת ?

כנראה המכוניות באיזור העיר רחובות, בקרתי שם בעבר?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...