Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצח זה לא, לפי הגדרת "רצח".

אבל סביר להניח שזו הריגה.

ההבדל, בקצרה הוא:

1. נהגת ברכב, ראית רכב אחר בכביש ובכוונה התנגשת בו והנהג השני מת=רצח.

2. נהגת ברכב, היית שיכור מהתחת, יצאת לעקיפה במקום עם אפס ראות, ונכנסת ברכב אחר והשני מת=הריגה.

3. נהגת ברכב, נפלה לך שקית במבה מהיד, הסטת את המבט לרגע, סטית ונכנסת ברכב אחר והשני מת=גרימת מוות ברשלנות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פירוט העברות (חלקי):

11 עבירות מהירות

13 נהיגה ללא חגורה

4 עקיפות שלא על פי החוק

2 חציה באור אדום

3 פניות בניגוד לחוק

רשיון הנהיגה נשלל 3 פעמים עד כה..

כמו כן יש לו 5 הרשעות על עבירות ביטחון, מוסר ועבירות כלכליות..

והכל ב 23 שנות נהיגה, כלומר 2.7 עבירות לשנה..

אני נוהג רק 18 שנה, מכסה כ 43,000 ק"מ בשנה, ובעל 2 עבירות , נסיעה בנת"צ, ומהירות.

וכן 3 דוחות חניה..

אם הממוצע שלי היה כמו של הפוגע אזי היה לי כ 48 עברות בתיק.

מצטער לי זה לא נראה הגיוני כלל.

2.7 עבירות בשנה זה המון, ומראה שהנהג בעייתי קמעה.

נכון , אני צברתי מ 1967 (רשיון משאית , אופנוע , טרקטור , כ 20 K קמ לשנה ) 8 עבירות קלות .

עברתי הרבה מאוד יותר עבירות שלא נתפסתי בהן . היות ואין לי אח שוטר , אני מניח שזה היחס הרגיל .

לפי זה היה עליו מזמן להיות בכלא בלי רישיון .

פורסם

פעם אחת נסעתי לצפון דרך הכביש הזה , הלוך וחזור , כולה פעם אחת, שבה ירדתי לפחות 3 פעמים לשוליים בגלל נהג שיצא לעקיפה מולי ולא נזכר לחזור ממנה

אין תקציבים לבניית גדרות הפרדה זה עולה סכומי עתק , בינתיים מי שיוצא חי זה מי שנוסע על רכב חדש וממוגן יותר זו האמת העצובה , אני באמת לא יודע איך אותו נהג שיצא לעקיפה בגילופין יכול לחיות עם עצמו לנוכח העובדה שקטל חיי 3 בני אדם , זה הדבר שהכי קשה לי להבין , כל העונשים שבעולם לא יצליחו להרגיע מצפון כזה , בהנחה שיש לו מצפון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
נכון , אני צברתי מ 1967 (רשיון משאית , אופנוע , טרקטור , כ 20 K קמ לשנה ) 8 עבירות קלות .

עברתי הרבה מאוד יותר עבירות שלא נתפסתי בהן . היות ואין לי אח שוטר , אני מניח שזה היחס הרגיל .

לפי זה היה עליו מזמן להיות בכלא בלי רישיון .

שמע, לא מנסה לתקוף אותך - אבל מה הנקודה שלך?

אתה אומר שיש לך ממוצע עבירות גבוה (אם כוללים גם את אלה שלא תפסו), ולפי כך אתה צריך להיות בלי רישיון. אתה חושב שמישהו יתווכח איתך על זה?

להיפך.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

טוב, עכשיו אחרי שנגענו בנושא מכל כיוון אפשרי.

אפשר לעלות נושא חדש?

איפה המנוע???

קצת עדויות לא יזיקו.

נפגע? לא נפגע?

והדיפרנציאל?

פרטים אנשים, פרטים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

איפה המנוע הא?

הרצחת וגם ירשת ????

אני מניח שזה היה בצחוק, בכל מקרה.

גם שמעתי שהוא מוכר את האוטו ושהשאסי נקי. (הוא מתחייב בבדיקה).

אגב, זה שברמזור מתחלף לכתום-אדום בדיוק שהשני אדום זה בסדר גמור, הרי אסור להכנס לצומת מרגע שהתחלף לאדום, והנהג חייב להאריך מתי הכתום יעבור לאדום ולבלום (או שלא) ככה שהכניסה לצומת תהיה עוד לפני ההתחלפות. וגם לאופנוע ספורט לוקח שניה וחצי לפחות מהזינוק עד שהוא באמצע הצומת.

אבל-

א) תמיד יש כאלה שנכנסים באדום, ולפעמים גם שתי שניות אחרי

ב) יש צמתים בהם הכתום-אדום מופיע עוד לפני שיש אדום לצד השני !!

למשל צומת רוקח-אבן גבירול. הבאים מתחנת רידינג יכולים להתחיל לנסוע בזמן שלאלה שבאים מהנמל עדיין אין אדום, וזה מסוכן. (אולי שייך לשרשור מפגעים בכבישים).

בכל מקרה, מי שכתב פה על עזרה ראשונה לפצועים,

שוב אני חוזר שחבל שמידע כזה לא מופץ בעיתונים ולא הופך לידע כללי של כל נהג ובכלל כל אדם.

פורסם
פעם אחת נסעתי לצפון דרך הכביש הזה , הלוך וחזור , כולה פעם אחת, שבה ירדתי לפחות 3 פעמים לשוליים בגלל נהג שיצא לעקיפה מולי ולא נזכר לחזור ממנה

אין תקציבים לבניית גדרות הפרדה זה עולה סכומי עתק , בינתיים מי שיוצא חי זה מי שנוסע על רכב חדש וממוגן יותר זו האמת העצובה , אני באמת לא יודע איך אותו נהג שיצא לעקיפה בגילופין יכול לחיות עם עצמו לנוכח העובדה שקטל חיי 3 בני אדם , זה הדבר שהכי קשה לי להבין , כל העונשים שבעולם לא יצליחו להרגיע מצפון כזה , בהנחה שיש לו מצפון

לא תמיד אשמה הדרך.

נסיעה לחופי אגם קומו באיטליה תמחיש את דבריי. אגם צר וארוך עם כבישים צרים ומתפתלים לחופיו. הכביש נטול שוליים ומדרכות והבתים בעשרות העיירות שלאורכו נושקים לשפת הכביש.

התנועה כבדה במרבית שעות היום וכוללת מלבד רכב פרטי, אוטובוסים, משאיות, כליי רכב דו גלגליים מכל הסוגים ובני אדם. הנסיעה שם הינה בפרוש במהירות גבוהה, בלא כל קשר להגבלת המהירות בתמרורים.

אם כן תשאלו ודאי כיצד במשך למעלה משבועיים של נסיעה בכבישים האמורים, לא ראיתי ולו מכונית אחת משופשפת, שלא לדבר על תאונה כלשהיא, לרבות תאונת נזק.

זאת ועוד משיחות עם מכר החי באזור הוברר לי שכשמדובר בתאונות דרכים הרי זו חיה נדירה מאוד.

לדעתי יש לכך תשובה והיא פשוטה להפליא. התכונה המדהימה יותר מכל אצל הנהגים שם היא הסבלנות. יכולה שיירה ארוכה להשתרך מאחורי זוג אופניים במשך 35 דקות, אף אחד לא יעיז לנסות ולעקוף, אם אין בטחון מלא בהעדר התנועה ממול. כל הנהגים בשיירה יודעים זאת, רוכב האופניים יודע זאת וגם כל הנהגים ממול. היכולת לדעת בבטחון כל העת כי חבריך לדרך הם בעלי התנהגות כביש צפויה ובעלת כללי התנהגות ברורים, היא המעניקה לך ולהם את היכולת לשמר את הסבלנות והרוגע שהם כה חשובים, במיוחד בתנאי דרך כה קשים.

לכן במקומות כאלו אינך רואה כמעט משטרה, היא פשוט אינה נחוצה.

הלוואי עלינו.

פורסם
אם כן תשאלו ודאי כיצד במשך למעלה משבועיים של נסיעה בכבישים האמורים, לא ראיתי ולו מכונית אחת משופשפת, שלא לדבר על תאונה כלשהיא, לרבות תאונת נזק.

די עם ההתממות הזאת. נהגים דפוקים יש בכל מקום.

ספציפית באזור שאתה מתאר גם אני הייתי. נסעתי לי במהירות נמוכה להחריד בגולף שכורה בלי שאף אחד היה לפני. פתאום, כאילו משום מקום צץ אחרי עיקול שלא היתה בו כמעט שום ראות אופנוע מולי (בכיוון הנסיעה ההפוך) במהירות מוגזמת בעליל, שהחליט לנצל את כל רוחב הכביש בשביל לקחת "קו". כמה חבל שהגולף עמדה לו בדרך.

האידיוט טס לתוך הפגוש, השאיר שם שקע חביב שעלה לי כמה מאות יורו (השתתפות עצמית בחברת השכרה), ועוד לפני שהספקתי להבין מה קרה הוא העיף מבט על האופנוע שלו, ראה שהוא עוד שלם, שם גז וברח בלי להגיד מילה.

מזלו שאני זחלתי. למי שמכיר, גולף TDI שוקל לא מעט, ואם הייתי נוסע שם מהר הוא היה עכשיו בר מינן. גם אני בעצמי בר מזל שנסעתי לאט, כי אני לא צריך את רגשות האשם על זה שהרגתי מישהו בגלל שהוא אידיוט.

אז די כבר אם "הדשא של השכן ירוק יותר".

אתה על הכביש ואני על הכביש. לא משנה כמה נחמד אתה או כמה נחמד אני, המדינה צריכה לדאוג ששנינו נוכל לחיות בשלום. זה אומר השקעה בתשתיות, וזה אומר אכיפה. אנשים לא מצפצפים על החוק כי זה כתוב להם בגנים והם ירשו את זה מהאבא או מהאמא - הם עושים את זה אם זה עובר להם בשתיקה.

ניר

פורסם

Roy - הרכב לא היה רכב ישראלי.. ככה שהשאלה אם הגרוטאה שהרכב הפכה להיות תשאר בארץ או לא..

בכל מקרה, יש ברכב את המנגנון שמפיל את המנוע במקרה של תאונה.. השאלה אם המנוע לא ניזוק כתוצאה מהתאונה..

הרי סה"כ התאונה הייתה חזיתית והמנוע נפל.. די הרבה פגיעות בשביל שהוא ישאר במצב תקין :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רכב ישראלי או, הוא כרגע גוש מתכת (אם זה אכן TOTAL).

לא יוציאו אותו לחו"ל בשביל לגרוס אותו.

חברת ביטוח תקנה אותו.

לגבי הפגיעות.

מכה מקדימה - מאוורר + קלאץ' שלו, נשברו (אני מקווה).

מכה מהנפילה למטה - קרטר שבור.

אם אלה כל הבעיות.

אז אני ממתין בתור לתרומת איברים, אי"ה.

אין מכה מאחור, ז"א שהדיפר' כנראה שלם.

אולי איתני יתחיל למכור בקרוב חלקים לBMW, אני יוצא לסיבוב שם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תנסה לפנות ישר למרסק האוטו..

בהצלחה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תצאו מהסרט על המנוע.

לדעתי, הוא מרוסק לחלוטין! בלוק פגוע כמעט בוודאות! (בקושי הצלחתי בכלל לראות מה קורה שם בתא המנוע)

הוא קרס אמנם, אבל הוא גם ספג את מרבית הפגיעה הישירה.

כל מערכת הקירור שיושבת מקדימה נעלמה קליל, מיד אחריה כבר נמצא המנוע.

מה בכל זאת שלם ברכב? כמעט הכל מהדש-בורד ועד החלק האחורי של הרכב.

הדיסקים המאווררים/מחורצים מאחור, המתלים האחורים, כל החלק האחורי ואפילו טאג M5 :-D .

אגב סלון הרכב כמעט שלם גם הוא.

כסא הנהג קרס, אך מושב הנוסע והמושבים האחורים מצופי העור שלמים.

אמיר.

• תוכן חדש...