Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכונה ישראלית מטומטמת היא לא לשמור , להעיף לזרוק, לא להאמין אילו אוצרות אפשר למצוא במיזבלה, חלקם עם ערך כספי גדול.

אני מכורה לתוכניות שעוסקות בעניין בBBC PRIME.

יום שישי אתמול, החלטתי לטייל בשנקין ת"א על מנת למצוא שמלה משנות ה - חמישים/שישים לטובת האירוע שלנו ביום שני.

לא הייתי ברחוב שנקין שנים, לא להאמין כמה שהרחוב הזה מדהים, הצלילים, הריחות הצבעים, החנויות, בתי הקפה, האנשים לבושים אחרת, פשוט חו"ל.

בחנויות יד שניה, כל בגד יש לו היסטוריה ואישיות שהוא היה שייך לה, כל דבר שמדדתי, נתן לי את התחושה שאני לא לבד בתא המדידה, כל מיני מחשבות שעוברות בראש, מי הייתה האשה לה שייכת הייתה השמלה, האם הייתה מאושרת, האם הייתה FREE SPIRIT כמוני, לאיזו מטרה לבשה את השמלה הזאת?

בקיצור, קניתי שמלה משנות החמישים, והאישיות שבאה אתה ואני נהייה ביום שני, אני מתכוונת ללכת על הפרס הגדול ואתם?

חג שמייח

אירית

mich1950x6.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקיצור, קניתי שמלה משנות החמישים, והאישיות שבאה אתה ואני נהייה ביום שני, אני מתכוונת ללכת על הפרס הגדול ואתם?

חג שמייח

אירית

היי אירית.

האמת היא שרצינו גם אנו ללכת על הפרס הגדול.

אבל מתוך התחשבות במאמצייך וברצונך בפרס,

ומתוך הערכה כנה לפועלך בעבר הווה ועתיד,

לא נשים לך רגל... :lol:

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הלו הלו אבי!

לא מסכימה, אני אוהבת אתגרים, אז יאללה אתגרו אותי, ובכלל זו תכונה שלי ללכת על הדברים הגדולים ולכן נא לבוא מחופשים.

אירית

פורסם

מצורפת מפת הגעה לארוע.

שימו לב - חובה להביא תעודת חבר מועדון בתוקף. ללא תעודה לא תתאפשר כניסת הרכב לתצוגה.

(הש.ג. יאוייש ע"י טיפוס קשוח למדי, שלא יכניס אפילו את יו"ר המועדון בלי תעודה...)

מפת הגעה.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא יאומן.

אני עובד עד שעה 11 וחצי בלילה (יום ראשון),אז, החבר הכי טוב שלי שנגמר לו המלווה לא מסכים לוותר לי ומכריח אותי להיות איתו בנסיעה הראשונה,נסיעה לחוף פישמן(יומולדת לידידה).ואחרי כל זה,אני צריך עוד לנהוג בבוקר.

נו שויין...

מגיע עם כל המשפחה.

פורסם

9:15 עד 10:30 עם כרטיס חבר בתוקף...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תזכורת להודעה הראשונה על הארוע - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1068506#post1068506

לו"ז מתוכנן:

• 9:15 - 10:30 - כניסת רכבי אספנות, לחברי מועדון עם כרטיס חבר בתוקף.
  • 10:30 - 12:00 - פעילות כיפית/אומנותית.
  • 12:00 - 13:00 - רונדו מונחה של מכוניות נבחרות/מיוחדות/השקות.
  • 14:00 - חלון יציאה ראשון משטח התצוגה.
  • 15:00 - חלון יציאה שני משטח התצוגה.
  • 16:00 - פיזור סופי ויציאה של כל הרכבים שנשארו.

לא תהיה יציאה לפני 14:00 !!!

אגב - לירון - אני לא זוכר שראיתי את הקורטינה ברשימה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

האם הצבור הרחב(לא חברי מועדון) יוכל לצפות במכוניות מקרוב?

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
לא תהיה יציאה לפני 14:00 !!!

לכל הסקרנים שיירצו לראות את ה-914: עקב כך כנראה שאחנה בחוץ. אני חייב להגיע לעבודה עד 12:30 . אני רק מקווה שאמצא חניה בחוץ מספיק קרוב לשער.

חיים

פורסם

היה פיספוס. אתם לא ברשימה. לא נורא - תגיעו כמו גדולים, אבל רק בתנאי שאתם מביאים את שתי הקורטינות. לא נכניס אותכם עם אחת...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קצת בעיה!

השבוע היינו אמורים לעשות טסט לקורטיה ובגלל החג ועוד כל מיני סיבות,לא יצא לנו לעשות לה טסט.

לא נורא,שלי ממילא יותר יפה:lol:

פורסם
קצת בעיה!

השבוע היינו אמורים לעשות טסט לקורטיה ובגלל החג ועוד כל מיני סיבות,לא יצא לנו לעשות לה טסט.

לא נורא,שלי ממילא יותר יפה:lol:

ומה שבטוח - "שלך יותר שלך ..."

להתראות.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...