Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טנדר מרח' רופין ברחובות, בעל הרכב - עידו, לא מוכן בשום פנים לשמוע על מכירתו.

אגב, לאביו יש קטלאס 1971, יד ראשונה, - לא נוסעת שגם אותה הם לא מוכנים למכור.

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

סוברו XT שנת 1987 ברח' פתח תקוה בנתניה (אם באים ממחלף נתניה לכיוון קניון השרון ובצומת של הקניון פונים שמאלה) . לא היה שלט למכירה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
מיני שנת 84 במצב סביר+

ברחוב איתמר בן אבי 31 בנתניה

צבע סגול מזעזע - זכוכוית שבורות - מהר לפני שהגשם יתחיל

הבחור לא מעונין למכור בקלית מהמכונית היא ככה כבר המון זמן

אני יודיע עליה מלפני 3 שנים והייתי אצלו 6 פעמים

מצער שיש כאלה אנשים

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

וולוו בורדו שש ספרות ברחוב סן מרטין מול 9 בירושלים.

חסר אויר בגלגלים,לא זזה זמן רב.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

באיזור התעשייה הצפוני בחדרה באיזור של המוסכים עומדת פולקסווגן משנות השישים דגם לא מזוהה (לא חיפושית, לא טרנספורטר, לא קרמן גיאה) במצב די גרוטאתי.

עוד בחדרה, בגבעת אולגה עומדת פולקסווגן קוראדו שחורה עם לוחיות רישוי זרות (אדום על רקע לבן). נראית ברת תיקון. אומנם לא אספנות, אבל אוטו מיוחד.

עוד, בשכונת נווה עובד (אם אני לא טועה) עומדת בחצר בית פרטי טנדר שברולט משנות החמישים במצב אספנות (ראיתי אותה נוסעת גם) צבע ירוק כהה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביום ראשון הקודם (ערב יום כיפור) ,ראיתי סברבן תחילת שנות השמונים ברח' עמרם גאון בירושלים.

לא נראה שזזה הרבה זמן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
באיזור התעשייה הצפוני בחדרה באיזור של המוסכים עומדת פולקסווגן משנות השישים דגם לא מזוהה (לא חיפושית, לא טרנספורטר, לא קרמן גיאה) במצב די גרוטאתי.

.

ואריינט 1500 ... אני חושב שהיא למכירה.

באותו מוסך עמד מה שנראה כפורד קונסוורט' שהציעו למכירה ב 70K ש"ח.(נכון לשבוע שעבר). - אחד הבחורים במוסך אמר שנפח המנוע הוא 2.0 ליטר אבל עד כמה שידוע לי מנוע קונסוורט' אמור להיות בנפח 2.8 ליטר.

אין לי קשר עם המוסך והרכבים.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לא מדויק .

הפולקסוואגן בשיפוץ .

הסיירה קווזורט' לפני צבע .

והסיירה מנוע 2 ליטר טורבו . אז תשנה את הידע שלך . חוץ מזה שאתה מבטא לא נכון את הדגם .

ד"א , השבוע נכנסה עוד סיירה קוזוורט' למוסך לשם תיקון מכה קלה .

יותר מרשים ממפגש פורד המוסך הזה... :lol:

זהו .

חוץ מזה שזה מוסך ברמה מאוד גבוהה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
סוברו XT שנת 1987 ברח' פתח תקוה בנתניה (אם באים ממחלף נתניה לכיוון קניון השרון ובצומת של הקניון פונים שמאלה) . לא היה שלט למכירה

הבעלים לא מוכן למכור את האוטו. ניסיתי בעבר.

פורסם

איזה כייף ידידי הVW ששם היא שלי והיא בשיפוץ אצל הפחח ונכון רכב בלי כנפיים ובלי חלונות ערום לגמרי נראה גרוטאה אבל בלב שלו יש מנוע חדש גיר משופץ ריצפה חדשה ואולי עד סוף החג יהיה גם צבע חדש והדגם זה וריאנט נוצבאק (לימוזין) סאן רוף מקורי שנת 67

עוד בחדרה, בגבעת אולגה עומדת פולקסווגן קוראדו שחורה עם לוחיות רישוי זרות (אדום על רקע לבן). נראית ברת תיקון. אומנם לא אספנות, אבל אוטו מיוחד.

עוד, בשכונת נווה עובד (אם אני לא טועה) עומדת בחצר בית פרטי טנדר שברולט משנות החמישים במצב אספנות (ראיתי אותה נוסעת גם) צבע ירוק כהה.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...