Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לכל בעלי הקליאו(או לכאלה שיש לה חברים עם קליאו),

רציתי לדעת אם השטיחים בקליאו ספורט הם מגומי או מסוג כלשהו של בד.

בקליאו שלי יש שטיחים מגומי שלא מתלבשים טוב ונוגעים בדוושות, ולכן אני לא בטוח שאכן הם השטיחים המקוריים.

אז בקיצור בד\גומי?

תודה מראש, איתי.

פורסם

השטיחים הם מבד לא רע כ"כ.

אצלי השטיח של הנהג (בניגוד לאחרים שהם במצב ח-ד-ש) קצת בלוי בצד הימני שלו, ולכן לפעמים קצתת מפריע עם דוושת הגז.

עם 2 הדוושות האחרות (בלם ומצמד) הוא אף פעם לא מסתבך.

ואגב השטיח האחורי המקורי הוא שטיח בודד ארוך בעל צורה מצחיקה ולא 2 נפרדים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי ב-MK1 השטיחונים הם המקוריים והם בצבע השטיח הרגיל של האוטו, כלומר כחול כהה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פירוקיות...אולי תמצא איזה קליאו שהושבטה.

סדר גודל של 100/150 ש"ח אני מאמין לכל הסט שטיחים.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

תודה!

בפירוקיות אני לא מאמין שיהיה וגם ככה אני מעדיף חדש.

מחר אני ילך להזמין מהמורשה של רנו(מקווה שאני לא יקבל שחיטה:-( ).

איתי.

פורסם

תרשום לנו כאן בשרשור בבקשה את הצעת המחיר שתקבל מ-קרסו.

שיהיה צחוקים לקראת סוכות...

אני מהמר על 400 שקל לפני מע"מ ועבודה על כל הסט.

יש עוד הימורים בקהל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תרשום לנו כאן בשרשור בבקשה את הצעת המחיר שתקבל מ-קרסו.

שיהיה צחוקים לקראת סוכות...

אני מהמר על 400 שקל לפני מע"מ ועבודה על כל הסט.

יש עוד הימורים בקהל?

על איזה עבודה אתה מדבר?:shock:

אני מהמר שיקחו חצי שעת עבודה על לסדר את השטיחים ברכב:lol:

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

טוב כרגע חזרתי מקרסו...

אני עדיין בשוק מהמחיר.

1600 ש"ח!!!, כן כן זה 1600 עם מע"מ.:shock:

כשאחראי על מחסן החלפים אמר לי את זה ניכנסתי לתוך המחסן כדי לראות שזה באמת אמיתי.

אפילו הוא וכל העובדים נשפכו מצחוק.

עדיין בשוק, הם פשוט עברו כל גבול, כנראה שאני ישאר עם השטיחים שלי (פתאום הם לא נראים כל כד גרועים:cry: ).

איתי.

פורסם

זה כולל פירוק והרכבה...? :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נו סבבה, עכשיו תלך לעשות ב-400 אצל wil :smile:.

אבל ברצינות, הם לא מפסיקים להדהים אותי עם החוצפה שלהם. כנראה הם מכינים את השטיחונים האלה משטיח פרסי 5X4 :roll:.

ניר

פורסם

אני כל כך שמח שבסוף לא קניתי קליאו...

איך הם מרשים לעצמם להתנהג ככה בכלל תגידו לי?!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...