Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים שבתור פתרון פשוט לרכבים עם סמי-סליקס אפשר להקפיץ קטגוריות.

אגב, בכל מקרה במסגרת הארגון מחדש של הקטגוריות אני חושב שהרכב הזה לא צריך להיות יחד איתנו (240 כ"ס, הנעה אחורית...).

מקומי בפודיום מובטח אבל אני צריך להזהר ממך ומדן מחר אז גם אני צריך לעלות לגמר.

לפחות ניב/תום/יוני עוזרים לנו ומפנים קצת מקום בגמר.

ניר

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שמח מאוד לדעת שהיא בסדר.

לפי איך שנהגת איתה אני בהחלט צופה קרב קשה על שני המקומות הנותרים בפודיום :-)

בהצלחה לכולם.

פורסם

סליחה על הבורות, אך, מי זה ניר (איזה רכב יש לו?)?

עמרי.

נ.ב.

איך רואים שכולכם מנותקים לגמרי משאר הפורומים באתר.. :shock: LOL!!!

כל הדיון הזה תכפילו בשניים על הקטע של צמיגי סליקס קטגוריות ו-וואטאבר דוסקס ונחפר ביסודיות בפורום ספורט מוטורי. :idea:

יופי שנזכרתם.

פורסם

אנחנו מנותקים ?

אתה שואל מי זה ניר ואיזה רכב יש לו, התכוונת אליי באמת ? כי יש לך פה בצד את התמונה של הרכב (אם לא ברור אז קליאו ספורט).

ואם התכוונת לרכב עם הסליקס אז מדובר על אמיר בקשי עם S2000.

לגבי פורומים אחרים באתר, גם פה אתה טועה, תבדוק מי המשתתפים בשרשור ההוא (רמז, גם שם אלה המתחרים ב-mdc).

אנחנו לא נזכרנו עכשיו בנושא הזה. דובר עליו הרבה ועכשיו הוא נהיה הרבה יותר מוחשי גם לקטגוריה שלנו.

ניר

פורסם
אנחנו מנותקים ?

אתה שואל מי זה ניר ואיזה רכב יש לו, התכוונת אליי באמת ? כי יש לך פה בצד את התמונה של הרכב (אם לא ברור אז קליאו ספורט).

ואם התכוונת לרכב עם הסליקס אז מדובר על אמיר בקשי עם S2000.

לגבי פורומים אחרים באתר, גם פה אתה טועה, תבדוק מי המשתתפים בשרשור ההוא (רמז, גם שם אלה המתחרים ב-mdc).

אנחנו לא נזכרנו עכשיו בנושא הזה. דובר עליו הרבה ועכשיו הוא נהיה הרבה יותר מוחשי גם לקטגוריה שלנו.

ניר

נעים מאוד ניר בהצלחה מחר..

וS2000 אני לא יודע אם ברוב הMDC שהיו עד היום (שהם לדעתי יותר טכניים) היה לה סיכוי,

לגבי הMDC הנוכחי, בהחלט S2000 יכולה לרוץ יפה לאורך המסלול, סליקס ישבו עליה יופי..

התבלבלתי, התכוונתי לאמיר :-D

סליחה,

עמרי.

פורסם

באופן כללי S2000 יכלה לנצח כל גימקנה שהיתה עד היום.

יש לה אחיזה טובה יותר, יציבות ויכולת שינוי כיוון עדיפות מהמתחרות וכוח הרבה יותר מהשאר.

הבעיה עם הרכב הזה הוא הקושי לשלוט בו ...

אני לא יודע אם אפשר להעביר את ה S2000 לקטגוריה אחרת. מה לעשות, כמו שיש רכבים חזקים וחלשים יותר ככה גם ה S בולטת בקטגוריה שלנו. מה שכן, עד החלפת הצמיגים היא בהחלט לא בלטה יותר מדי ...

אני בעד השארת הקטגוריות, הוספת קטגוריה לרכבי ליסינג והעברת מתחרים עם צמיגי סליקס לקטגוריה עליונה.

נ.ב מהתוצאות האחרונות של עומר ניר הוד נראה שעם הצמיגים הנ"ל הוא לוקח את רוב המתחרים בקטגוריה השניה ...

• תוכן חדש...