Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בגוף הכותרת.

אני פשוט מסוקרן מהי ההגדרה המדויקת על התפרעות בכביש ציבורי- האם כיכר ב 50 קמ"ש זה התפרעות?

האם פניות חדות במהירות חוקית זה התפרעות?

תודה.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

הסעיף הוא "נהיגה בחוסר זהירות" ובגלל שהמושג מאוד רחב וניתן לפרשנות, דינו הוא העמדה לדין. השופט הוא זה שיחליט לפי העובדות והטיעונים מה העונש הראוי (או הזיכוי, לחילופין).

הסעיף הזה, בדומה לתמרור הזה

Hazara41.gif

הוא מעין ג'וקר. כשהשוטר רוצה לרשום לך דו'ח ואין לו סעיף ספציפי, סביר מאוד שהוא יכניס לך את הסעיף הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא יכול לרשום לך גם "נהיגה בקלות דעת" תלוי לפי הפרצוף שלך ותלוי איך עבר היום שלו אם אתה מספיק למלא את המכסה לאותו יום...

ככה שעדיף לא ל"זרוק" במקום ציבורי ולהשתולל ולחתוך...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

בקלות ראש לא בקלות דעת (ניסוח המחוקק)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ישנן סעיפים בפקודות העונשין שאין להן הסבר מדויק.

מצד אחד זה לא נכון משפטית ליצר סעיפים כאלו ויש לצקת לתוכן תוכן.

מצד שני, לא לכל מצב יש איסור מתאים ולכן קיימים איסורים כללים כמו "תקלה ציבורית" שמאפשרים למשטרה ולפרקליטות להגיש כתבי אישום בגין מצבים חריגים שלא מוגדרים באופן מפורש בחוק.

בסופו של דבר הפרשנות נעשית בבית המשפט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם אתה מפרפר, אפשר לתת לך דו"ח על "אי שליטה ברכב"

רואים שאתה לא מבין כלום .

אם אתה מפרפר אז מזמינים אמבולנס...

אם גרמת לצמיגי הרכב לפרפר אז אפשר לתת לך דו"ח על "אי שליטה ברכב"

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לפרפר? אני מתכוון לשריקה לא לפרפור אמיתי.

בכל מקרה אני מאמין שהבנתי את העיקרון.

תודה לכולם.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

• תוכן חדש...