Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאתה רושם דבר כזה לאיזו תשובה אתה מצפה?

אם מישהו מגיע מתל אביב ואתה גר במטולה אז מה זה עוזר?

תרשום איפה אתה גר ואולי למישהו מהאיזור יש טרמפ להציע לך.

בהצלחה - תזכור תמיד יש אוטובוס, ככה אני הגעתי לאירוע של הפורום.

(מרחובות לאשדוד)

נ.ב.

אני עם אוטו מלא :) סורי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מגיע.

תבואו להגיד שלום ותעשו לי טובה, באמת באמת בקשה מכל הלב - נא לא להישען על מכוניות!

מכונית זה לא "ספפה" של עמינח!

אני לא רוצה (כמו בכל אירוע) להתחיל לריב עם אנשים שיקומו לי מהרכב.

תודה.

מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל עוד זו לא פגיעת שלדה - זה בסדר :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מגיע.

יהיה מתחם "קארז פורום" איפהשהו?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

31/8 אלטרנתיבי הצטרפה למשפחת נפגעי הספורט המוטורי ....

לכל חובבי הנהיגה וה DRIFT, ערב טוב !

היום בשעות הצהרים קיבלנו פניה ממשטרת כפר סבא ובא הם מודיעים כי הם אוסרים על קיום הארוע. אני חוזר עכשיו ממסע ארוך של כ 8 שעות בנסיונות להתמודד עם בירוקרטיית המשטרה.

ההסברים שלהם קשורים למס' הצופים ולעצם היות הארוע סוג של ספורט מוטורי "אסור".

לגבי מס' הצופים - לא עזר הסברנו שהובהר לנו בעבר שעד כ 300 איש אין צורך באישורים מורכבים.

לגבי נושא הספורט הם מתייחסים לג'ימקנה כמרוץ ("לא חוקי") ולכן וזוכרים לנו את הארוע לקידום הספורט המוטורי שהתבצע באפריל.

לא עזרו כל ההסברים שדריפט אינו ג'ימקנה. אפילו שאנשי המשטרה הראו רצון טוב לעזור לנו – אין להם לטענתם דרך להתמודד עם ארוע מהסוג הזה אלא בדרך של אישורים מורכבים שיש להתחיל לעבוד עליהם כשלשה שבועות לפני הארוע (כפי שעשינו כבר בעבר).

לסיכום – אנו נקיים מחר הדרכת DRIFT לכל הנרשמים ללא קהל.

אנו נאלצים בצער רב לבקש מהקהל שהתכוון להגיע – לא להגיע ולחסוך מכולנו חיכוך מיותר עם כוחות הבטחון.

אנו מבקשים לנצל את ההזדמנות ולהודות שוב לספונסרים "הגה" ו"פיטסטופ" שנתנו את חסותם לארוע ובחרו להמשיך ולתמוך בהדרכה שתתקיים באופן מצמצם וללא קהל. יישר כוח.

להתראות בארועים הבאים !

לילה טוב, איתי מנכ"ל אלטרנתיבי

פורסם

שוב פעם חזרנו - מאה שנה אחורה.

אך...אין כמו להיות מדינת עולם שלישי.

אין כמו לחטוב עצים ולשאוב מים.

מדינת משטרה לתפארת מדינת ישראל.

כל עץ שמנסים לנטוע נכרת וכל פרח שמנסים לשתול נקטף.

יחי הספורט המוטורי , תחי מדינת ישראל.

when you shoot shoot dont talk

פורסם

המארגנים פישלו.

חוק הנהיגה הספורטיבית עדיין לא בתוקף, המשטרה לא חייבת לאשר כלום.

נכון שלא לאשר אירוע מסוג זה זו זנות ממדרגה ראשונה, אבל להרים אירוע כזה בלי לוודא הריגה מראש בנוגע לעמדת המשטרה שמחוייבת מתפקידה לשמור על החוק זו פאדיחה אירגונית נטו.

דעתי בלבד,

מוטי

פורסם

אוף.

אמרו חכמים "יהיה טוב" - הם רק לא אמרו מתי.

יום יבוא ולא יהיו פה מלחמות, ויהיה פה ספורט מוטורי חוקי!

(הימורים מה יתגשם קודם? :lol:)

ניר

• תוכן חדש...