Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצוין:smile:

נראה לי שבחרתי לפי מה לעבוד סוף סוף..תגידו לי עם זה בחירה נכונה או לא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89151&page=1&pp=15&highlight=%F4%F8%E5%E9%E9%F7%E8+%F4%E5%EC%E5

המצב אצלו כמעט אותו דבר כמו אצלי..

לעשות ככה או לא? יש הצעות יותר טובות?

שאלה קטנה לקיקר או למישהו שמבין בבניות..שמת את המקל מעץ בהתחלה לרוחב התא חפצים בשביל למתוח עליו את הבד?

דרך אגב שאלה חשובה: איזה בד ציך בשביל זה?

אפשר להביא איזה סדין ישן?

(ילד שכונתי מצטער:razz:)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לבחור כמעט כל בד שאתה רוצה - העיקר שימתח בקלות ויהיה לך עם מה לתפוס אותו.

אני עובד עם גרבי ניילון 40 דנייר (חוזק הניילון) נמתחות בקלות - לא צריך לתפוס עם דבק חם או סיכות ואחרי זה העודפים נקרעים עם סכין יפנית כמו חמאה.

רק שזה קצת פדיחה לגשת לסופר ולעמוד בתור עם גרבי ניילון ולראות איזה מבטים אתה מקבל...:lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98507&highlight=%F4%E5%E3%E9%E5%ED+%EE%E2%F9+%E0%E7%E5%F8%E9

בניית מגש אחורי שלי - שתי שמיניות

אני גם אנסה למצוא את הת'רד שלי על הפודים של המידבאסים והטוויטרים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רעיון מאוד מאוד מאוד יפה אבל זה גרם לך לשים 3 שכבות של פיבר לא?

אם נגיד אני ישים איזה סדין או חולצה נגיד אני יוכל להשתמש בפחות שכבות פיבר או שזה לא קשור?

תגיד לי לא ממש הבנתי חלק אחד..בהתחלה היו 4 טבעות..ובסוף יש רק שתיים? מה קרה לטבעות האמצעיות? :-o

יש לי שלוש שאלות חשובות:

1. איזה עובי צריך להיות הMDF לבניה שלי?

2. איזה סוג פיבר גלאס צריך? והאם כתוב על האריזה איזה סוג הוא..ראיתי שיש 3 סוגים..

איזה הכי מתאים לי מבחינת חוזק..בגלל שהוא יכול לקבל מכות קטנות באיזור הזה מרגליים או דברים שבטעות נוגעים בו..שלא ישבר חס וחלילה וגם שיהיה נוח לעבוד איתו..

3. מה החומרים שצריך לבניה? אני מדבר רק על הפוליסאטר מקשה ומאיץ איך הם באים איך עדיף לקנות אותם ראיתי שחלק אמרו שלא צריך שאחד יהיה בתוך השני אלה בנפרד..ואיזה כמות לקנות מכל אחד?

והאם יש אותם בחנויות כמו ACE הוםסנטר או שעדיף לסוע לאיזה מוסך או משו כזה..

שאלות מאוד חשובות שאני לא יכול להתקדם בלעדיהם אל תתעלמו מהם בבקשה..ורק מי שמבין שיענה שאני לא יעשה טעויות בקנייה של הרכיבים ..

תודה ענקית לכל העוזרים!

פורסם
רעיון מאוד מאוד מאוד יפה אבל זה גרם לך לשים 3 שכבות של פיבר לא?

אם נגיד אני ישים איזה סדין או חולצה נגיד אני יוכל להשתמש בפחות שכבות פיבר או שזה לא קשור?לא קשור ממש,כמה שיותר שכבות תשים כך הפוד יהיה יותר חזק ואטום(אני תמיד שם בין 3-4 שכבות).

תגיד לי לא ממש הבנתי חלק אחד..בהתחלה היו 4 טבעות..ובסוף יש רק שתיים? מה קרה לטבעות האמצעיות? :-oשים לב שטבעת אחת יותר גדולה מהשנייה בקוטר הפנימי שלה כך שהיא באה מעל הטבעת בעלת קוטר פנימי קטן יותר וכשאתה תשים רמקול בתוך זה אז יצא לך כאילו שהרמקול מושקע בתוך הטבעת וכשתשים רשת(גריל) של הרמקול אז הוא לא יבלוט החוצה ויהיה גם מושקע.

יש לי שלוש שאלות חשובות:

1. איזה עובי צריך להיות הMDF לבניה שלי? 10-16 מ"מ יספיק.

2. איזה סוג פיבר גלאס צריך? והאם כתוב על האריזה איזה סוג הוא..ראיתי שיש 3 סוגים..

איזה הכי מתאים לי מבחינת חוזק..בגלל שהוא יכול לקבל מכות קטנות באיזור הזה מרגליים או דברים שבטעות נוגעים בו..שלא ישבר חס וחלילה וגם שיהיה נוח לעבוד איתו.. תיקנה סיבי פיבר 450 ופוליאסטר כ 5 ליטר זה יספיק לך להתחלה לבניית הפודים.זה יתן לך אחלה חוזק כך שאפילו אם תעמוד על הפוד לאחר הייבוש הוא לא יישבר.

3. מה החומרים שצריך לבניה? אני מדבר רק על הפוליסאטר מקשה ומאיץ איך הם באים איך עדיף לקנות אותם ראיתי שחלק אמרו שלא צריך שאחד יהיה בתוך השני אלה בנפרד..ואיזה כמות לקנות מכל אחד?

והאם יש אותם בחנויות כמו ACE הוםסנטר או שעדיף לסוע לאיזה מוסך או משו כזה.. תקנה 5 ליטר פוליאסטר אשר מגיעה כבר בתוכו עם מאיץ כי לא כדי לך על ההתחלה להתחיל לשחק עם המאיץ ללא ידע(אתה עלול להישרף כי זהו חומר מאוד דליק).כמו כן תצתרך בונדו(חומר פחחים) ונייר זכוכית לליטוש.אני לא הייתי קונה בהום סנטר או באייס כי הם ממש ממש יקרנים,הייתי מחפש במחסנים שמוכרים ומתעסקים רק בחומרים הללו וקונה מיהם,כי אצלם המחירים הכי טובים לאומת כל ההום סנטר ואייס.

שאלות מאוד חשובות שאני לא יכול להתקדם בלעדיהם אל תתעלמו מהם בבקשה..ורק מי שמבין שיענה שאני לא יעשה טעויות בקנייה של הרכיבים ..

תודה ענקית לכל העוזרים!

בבקשה!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

*** עריכה - קרא את כללי הפורום. בפעם הבאה שתכתוב גבר גבר / חחחחח / ... / אחי תמחק ההודעה שלך ***

צטט:

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.
  2. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים
    ורעיוניים בין המשתמשים.
  3. כבדו את חברי הפורום האחרים!
  4. אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות,
    אופנועים, או כל כלי רכב אחר. תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים.
    זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.
  5. לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה, למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום - ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד.
  6. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.
  7. חברים חדשים שמעוניינים להציג את עצמם, מתבקשים להעלות הודעות ברכה, שלום והגעה בשרשור (הארוך...) שבפורום הכללי:
    http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498
    טוב לדעת שאתם איתנו, אבל לא צריך להפוך את הפורום לצ'אט.
  8. במקרה שטעיתם בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקן את תוכנה. אין
    לפרסם הודעת תיקון נוספת!
  9. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו
    פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש. תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.
    בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).
  10. הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. במקרה שיש לכם
    משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בדואר אלקטרוני אל [email protected].
    כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים: אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.
  11. גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות
    שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף
    את המזיק לפעולה משפטית. לכן, חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.
  12. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,
    זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה
    כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".
  13. בכל בעייה ושאלה הנוגעת לתוכן פורום כללי יש לפנות לאחד מהמנהלים בהודעה פרטית.
    במקרים קיצוניים ניתן לפנות אל החתום על הודעה זאת דרך הודעה פרטית (לחצו על כפתור ה"פ אשר מופיע מתחת להודעה זאת).
  14. תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו
    מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא
    יתקבלו בהבנה. כנ"ל לגבי כותרת "ייעוץ בבחירת רכב" בפורום ייעוץ בבחירת רכב. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
    שינוי הכותרת לאחר עריכת הנהלה עלול להביא למחיקת השרשור או נעילתו.
  15. אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את
    תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון - אך
    במקרים אחרים, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים ובד"כ גורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  16. אין לקשר (בפורומים ואתרים אחרים) אל קבצים או סמלונים שמאוחסנים על שרת הפורום
    של CF, אתם גוזלים רוחב פס שעולה לנו כסף לתחזק.מי שיקשר אל הסמלון שמאוכסן על
    שרת CF יאבד את היכולת לשים סמלון. כנ"ל לגבי קבצים.
  17. אנא המנעו מתמונות בחתימה. אם ברצונכם ליצור הבדלה ויזואלית בינכם לבין משתמשים
    אחרים, השתמשו בסמלון. תמונות בחתימה מסיחות את העיניים ושוברות את רצף ההודעות של השרשור.
  18. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור מפורש!
  19. אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי (מינימום של 24 שעות, למי שלא הבין), אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.

פורסם

אני אענה לך רק על הטבעות הקטנות יותר בין שתי הטבעות הגדולות...

התכוונתי גם להתקין שם טוויטרים של זוג קומפוננט שהמידים שלו היו אומרים לשבת במקום הרמקולים האחוריים אבל ירדתי מהרעיון - אז סתמתי אותן בפיבר... בתכנון המקורי היו אמורים להיות בין שני הסאבים שני טוויטרים שזה גם היה אמור ליצור מאין אפקט לא ברור של סנטר - הבעיה היא שזה היה בכל מקרה מושך את הבמה אחורה ולכן ירדתי מהרעיון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

*** עריכה - קרא את כללי הפורום. בפעם הבאה שתכתוב גבר גבר / חחחחח / ... / אחי / תמערכת (במקום את המערכת) - תמחק ההודעה שלך ***

צטט:

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.
  2. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים
    ורעיוניים בין המשתמשים.
  3. כבדו את חברי הפורום האחרים!
  4. אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות,
    אופנועים, או כל כלי רכב אחר. תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים.
    זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.
  5. לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה, למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום - ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד.
  6. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.
  7. חברים חדשים שמעוניינים להציג את עצמם, מתבקשים להעלות הודעות ברכה, שלום והגעה בשרשור (הארוך...) שבפורום הכללי:
    http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498
    טוב לדעת שאתם איתנו, אבל לא צריך להפוך את הפורום לצ'אט.
  8. במקרה שטעיתם בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקן את תוכנה. אין
    לפרסם הודעת תיקון נוספת!
  9. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו
    פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש. תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.
    בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).
  10. הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. במקרה שיש לכם
    משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בדואר אלקטרוני אל [email protected].
    כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים: אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.
  11. גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות
    שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף
    את המזיק לפעולה משפטית. לכן, חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.
  12. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,
    זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה
    כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".
  13. בכל בעייה ושאלה הנוגעת לתוכן פורום כללי יש לפנות לאחד מהמנהלים בהודעה פרטית.
    במקרים קיצוניים ניתן לפנות אל החתום על הודעה זאת דרך הודעה פרטית (לחצו על כפתור ה"פ אשר מופיע מתחת להודעה זאת).
  14. תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו
    מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא
    יתקבלו בהבנה. כנ"ל לגבי כותרת "ייעוץ בבחירת רכב" בפורום ייעוץ בבחירת רכב. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
    שינוי הכותרת לאחר עריכת הנהלה עלול להביא למחיקת השרשור או נעילתו.
  15. אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את
    תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון - אך
    במקרים אחרים, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים ובד"כ גורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  16. אין לקשר (בפורומים ואתרים אחרים) אל קבצים או סמלונים שמאוחסנים על שרת הפורום
    של CF, אתם גוזלים רוחב פס שעולה לנו כסף לתחזק.מי שיקשר אל הסמלון שמאוכסן על
    שרת CF יאבד את היכולת לשים סמלון. כנ"ל לגבי קבצים.
  17. אנא המנעו מתמונות בחתימה. אם ברצונכם ליצור הבדלה ויזואלית בינכם לבין משתמשים
    אחרים, השתמשו בסמלון. תמונות בחתימה מסיחות את העיניים ושוברות את רצף ההודעות של השרשור.
  18. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור מפורש!
  19. אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי (מינימום של 24 שעות, למי שלא הבין), אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.

פורסם

אני ישתוק לגבי כל הצנזורים האלה..

אני מבקש יפה:

תענו לי בבקשה על מספר שאלות מאוד חשובות

1. האם אני צריך כמות גדולה כל כך של פיברגלאס( 5 ליטר)?

2. יש סוגים של פוליאטסר? איכותי יותר איכותי פחות יש מספרים כלשהם על הקופסא שמראים את זה?

3. איזה סוג בונדו אני צריך והאם יש בכלל סוגים?

4. יש סוגים של מאיץ שכלולים בתוך הפוליאסטר?

5. כתוב על האריזה של הסיבי פיבר איזה גודל הם,כתבת 450 אני אמור לראות את זה על האריזה או משהו?

6. מיצובישי לא התייחסת למקשה איזה אני צריך לקנות וכמה?

7. אם אפשר לדעת בבקשה מחירים בערך..של כל המוצרים האלה..ממש בערך..נגיד תכתבו בונדו סביבות ה40 שקל...(לא יודע אם זה נכון אבל ככה תכתבו בבקשה לגבי כל המוצרים שאני צריך לקנות)

אני מבקש לא לערוך את זה בפעם הלא יודע כמה זה ממש מעצבן.

נערך. בסוף משפט יש נקודה אחת. לא 3 נקודות ...

אם משהו לא מוצא חן בעיניכם(מנהלים) פשוט תערכו את זה ותשלחו הודעה פרטית ותראו לי איפה עברתי על החוקים.

אני לא שם לב פשוט זה בא לי בריפלקס כבר אמרתי את זה כבר..

תודה ענקית לכל העוזרים!

*** עריכה - קרא את כללי הפורום. בפעם הבאה שתכתוב גבר גבר / חחחחח / ... / אחי / תמערכת (במקום את המערכת) - תמחק ההודעה שלך ***

פורסם
אני ישתוק לגבי כל הצנזורים האלה..

אני מבקש יפה:

תענו לי בבקשה על מספר שאלות מאוד חשובות

1. האם אני צריך כמות גדולה כל כך של פיברגלאס( 5 ליטר)? אתה לא צריך אבל אם אני לא טועה הכמות המינימלית שניתן ליקנות זה ליטר שזה ממש לא יספיק לך ואחרי ליטר ישר בא 5 ליטר כך שתצתרך לקנות או ששתי ליטר או שחמש ליטר,אז עדיף כבר לקנות 5 ליטר.

2. יש סוגים של פוליאטסר? איכותי יותר איכותי פחות יש מספרים כלשהם על הקופסא שמראים את זה? יש כל מיני סוגים אבל לא אתה ולא אני לא יכולים להבדיל ביניהם,תחלס זה לא משנה אתה הרי לא הולך לבנות מעבורת אלא רק פוד לרמקול כך שכל פוליאסטר יתאים פה.

3. איזה סוג בונדו אני צריך והאם יש בכלל סוגים? תלוי על איזה גימור החלטתה,אם אתה רוצה לעשות צבע בסוף הבנייה אז תחפש בונדו יעודי שיהיה כמה שיותר נוזלי כזה(לא יודע איך להסביר לך) , אבל אם אתה הולך לעשות ציפוי כלשהו מבד אז תקנה כל בונדו יתאים לך.

4. יש סוגים של מאיץ שכלולים בתוך הפוליאסטר? יש סוגים של פוליאסטר שכוללים בתוכו מאיץ ולא להיפך.

5. כתוב על האריזה של הסיבי פיבר איזה גודל הם,כתבת 450 אני אמור לראות את זה על האריזה או משהו? תבקשה מהמוכר הוא כבר ידע למה אתה מתכוון.

6. מיצובישי לא התייחסת למקשה איזה אני צריך לקנות וכמה? ברגע שאתה קונה פוליאסטר כבר מגיע איתו בנוסף בקבוקון קטן של מקשה כך שלא צריך לקנות בנפרד.

7. אם אפשר לדעת בבקשה מחירים בערך..של כל המוצרים האלה..ממש בערך..נגיד תכתבו בונדו סביבות ה40 שקל...(לא יודע אם זה נכון אבל ככה תכתבו בבקשה לגבי כל המוצרים שאני צריך לקנות)

אני מבקש לא לערוך את זה בפעם הלא יודע כמה זה ממש מעצבן..אם משהו לא מוצא חן בעיניכם(מנהלים) פשוט תערכו את זה ותשלחו הודעה פרטית ותראו לי איפה עברתי על החוקים..אני לא שם לב פשוט זה בא לי בריפלקס כבר אמרתי את זה כבר..

תודה ענקית לכל העוזרים!

מחירים הם בערך כאלו:

בונדו: 60-80 ש"ח תלוי בגודל האריזה(5 קילו או 3 קילו).

פוליטסטר: אם אתה קונה מאייס או הום סנטר אז שם ליטר עלה 90 ש"ח אם אני לא טועה אבל אם אתה קונה ממחסן שמוכר רק חומרים הללו אז ליטר בערך עולה בין 20-30 ש"ח.

סיבי פיבר: 1X1.25 נראה לי שזו המידה,המחיר הוא 9 ש"ח אם אתה קונה מהמחסן אבל אם אתה קונה מהום סנטר או מאייס אז שם המחיר פי 2 או אפילו פי 3.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סבבה תודה ענקית עזרת לי מאוד!

יצא בסביבות ה200 שקל כל המוצרים.

אתה יודע אולי מאיפה אפשר להשיג את המוצרים האלה? כמו שהבנתי לא צריך להתקרב אפילו להום סנטר וכל שאר היקרנים.

יש לי עוד שאלה קטנה, שכנראה שחכתי אבל היא הייתה כתובה לפני שמחקו אותה,

הנייר זכוכית כמה הוא עולה? וכמה צריך? אם יש לי נייר שיוף רגיל זה אותו דבר?

יש לי גם דיסק והכול.

פורסם

התקשרתי אל אלגד עכשיו, יש להם מחירים לא משהו נראה לי, תגידו לי אם שווה

פייברגלאס 1*1.25 מטר ריבועי זה 33 שקל, היא אמרה לי שזה לא יספיק לי אז עדיף

שאני יקח 2 אריזות..66 שקל

פוליאסטר רגיל+ מאיץ 2.5 ליטר 140 שקל, יקר מדיי לא?

מקשה 50 גרם 14 שקל ואפילו פחות, מוזר שהיא לא יודעת תמחירים המדויקים.

לגבי הבונדו היא אמרה שיש שתי סוגים :

1. בונדו קרקיט עדין הוא בלי גרגירים קל למריחה, קילו וחצי 98 שקל יקר לאאלה לא?

2. בונדו רגיל 110 שקל 3 קילו ואין פחות

יש מקומות אחרים שאפשר להשיג מהם חלק או את כול המוצרים ביותר זול?

פורסם

לגבי הפוליאסטר - הפוליאסטר שאלגד מוכרים הוא מצויין! לכן הייתי ממליץ כן לרכוש אותו אצלם ולא בהום סנטר או אייס שמוכרים פוליאסטר שהופך את תהליך העבודה לארוך ומייגע כמעט פי 10.

לגבי בונדו - תיסע ליפו - רחוב סלמה 15 - חנות בשם "ברק"

תקנה את החומר הרך יותר (ביקורת או סיקנס בשפה מקצועית), קלף גומי למריחה (עצה מאוד ידידותית)

זאת חנות שמתמחה בצבע לרכב - הם מכינים צבע מקורי לרכב לפי מיקרופילם - לפי דגם הרכב, יצרן ושנת ייצור - הם פשוט מעולים!

והמחירים שלהם... יפו... לא צריך להוסיף

Pioneer TS-X150

פורסם

באר שבע לא צריך להוסיף. :D ( זה במקום צחוק ארוך שלא ימחקו לי את ההודעה עוד פעם:) )

אני ממש רחוק מיפו ומפעם שעברה שהייתי שם זה נראה לי כמו איזה כפר בדואי ענק לא ממש רוצה לחזור לשם

יש משהו באזור הדרום?

או שעוד איזה חנות שיש לה אתר איטרנט או שיש לך במקרה טלפון שלה?

השאלה מתייחסת לכולם לא רק ללנופורס..כל מי שיש לו המלצה על חנות זולה שקרובה לבאר שבע מוזמן להגיב:)

פורסם

בקטע של הכפר הבדואי... שמע - אצלך המציאות הזאת קצת יותר חזקה...

אבל כן - זה חור! ואני עובד ביפו - חוץ מהאוכל שהוא סבבה - זה חור!!!

תנסה אולי לפנות לbombass ותשאל אותם איפה יש ספקים קרובים ביפו... וגם אם לא למה שלא תעשה לעצמך "יום כיף" באזור התעשיה ב"ש???

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...