Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורד קורטינה שנת 73 1600 אוטומט יד שלישית . זה היה האוטו שלי כשלוש שנים אני מאוד היתי מרוצה ממנו .זה שקנה ממני מעונין למכור או להחליף ברכב אספנות אחר

מה שאני יכול להגיד על האוטו שהוא שמור ומטופל מאוד . האוטו נמצא באיזור חיפה לפרטים נוספים רק

נתן 0506986827

attach.walla.co.jpg

IMG_0016.JPG

IMG_0617_2.JPG

פורסם

שלום חברים,

אני זקוק לעזרת מי מביניכם המחזיק במחירון קראוס.

אשמח לקבל את נתוני המחירון לגבי שני הרכבים שלהלן:

1. מרצדס 450SL קונברטיבל משנתון 1976.

2. פלימות' פיורי (דגם ה"גראן פיורי" או "גראן סדאן") 4 דלתות הארדטופ (HT) משנתון 1973.

תודה מראש,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

שלום לקראוסים... :wave:

אבקש עבור חבר, מחיר של בל-אייר משנת 1953

תודה מראש - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות מנוע של סיירה - נפח 2000 סמ"ק ( דגם פינטו OHC גל זיזים אחד עליון) , לא משנה באיזה מצב המנוע אפילו גמור לגמרי וחסרים לו חלקים (גם ראש בלבד יתקבל בברכה).

אין לי צורך במנוע עם רשיונות אלא במנוע מפירוק לחלקים.

מי שיש לו מנוע כזה או יודע על מישהו שיש לו מנוע כזה , נא ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או בטלפון

תודה

אריק

0522775202

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות מנוע של סיירה - נפח 2000 סמ"ק ( דגם פינטו OHC גל זיזים אחד עליון) , לא משנה באיזה מצב המנוע אפילו גמור לגמרי וחסרים לו חלקים (גם ראש בלבד יתקבל בברכה).

אין לי צורך במנוע עם רשיונות אלא במנוע מפירוק לחלקים.

מי שיש לו מנוע כזה או יודע על מישהו שיש לו מנוע כזה , נא ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או בטלפון

תודה

אריק

0522775202

פורסם

שלום מי שיוכל לעזור לי למצוע את טנדר הויליס של סבא רבה שלי.

ויליס שנת 55 4*4 מספר הרכב: 12-773

052-5100081

תודה אסף.

[color=red]אסף אספן [/color][color=lime]הפורדים,[/color] :wink: [color=royalblue]אופנועים,מכוניות,[/color] [color=darkorange]ושאר הדברים שיש להם מנוע[/color] :-)

פורסם

הרבה אנשים שמתקשרים אלי בקשר לפיאט 850 ספורט קופה שנת 69 שואלים אותי איך הגעתי למחיר. כל ההסברים כמה שווה באמת האוטו וכמה שהשקעתי בו לא עוזרים הם אומרים ששוה להם לעשות יבוא .

אז כמה באמת שווה אוטו כזה בחו"ל וכמה יעלה להביא אחד כזה לארץ.

מכוניות 012.jpg

מכוניות 088.jpg

attach.walla.co.jpg

פורסם

אני לא חושב שהדגם הזה נמצא במחירון קראוס, משום שהוא לא נמכר בארה"ב.

בדקתי במחירון של העיתון הבריטי Thoroughbred & Classic Car. מכונית במצב ממוצע-פלוס עולה בסביבות 1500 ליש"ט, שערכם בערך 2900 דולר.

ב-EBAY יש כרגע כמה מכירות באיטליה של מכוניות כאלו: עבור שתי מכוניות מבקשים 3000 יורו ומעלה (אחת, והשניה), ובשלב זה אין אף הצעה. מכונית שלישית (ויפה!) עומדת כרגע על 2200 יורו, וסביר שתגיע לאיזור 2500 יורו - שהם 3200 דולר. אם תיקח 3000 דולר בתור בסיס, אני מעריך את העלות הכוללת של הייבוא מאירופה באזור 8000 דולר, עבור רכב במצב יפה, כלומר רמה 3 לפחות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...