Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שעוד מישהו יגיד הוא בשטחים וזהו, הבנו את הקטע וזה לא תמיד ככה.

לנו יש DL 92 עם רב בריח, ידנית , יש קודן, ויש אזעקה.

ותמיד אנחנו מכניסים את הרכב לחנייה... למרות שיש לנו רכב יותר ייקר וחדיש שנמצא מחוץ לחנייה לפעמים.

אבא שלי תמיד אומר לי שיום אחד תקום בבוקר ותראה שהסובארו נעלמה. בגלל זה . בכל זאת היא שווה 16 אלף לפי מחירון וזה גם סכום.

אני לא כ"כ הייתי ממהר לחשוב שהוא בשטחים או משהו כזה, עכשיו זוהי תקופה מתונה והערבים קצת מפחדים להיכנס לתוך האיזורים החמים במרכז. תחפש טוב לך תדע אולי תמצא מי יודע מה צופן לך הגורל.

עוד דבר שאני מציע לך לעשות זה ללכת לרחוב במסגר בת"א או סתם בת"א יש שם מוסכים שיש בהם הרבה סובארו ואולי אותם "גנבים" או "ערבים גנבים" מוכרים אותם למוסכניקים באיזור המרכז ובכך חוסכים סכנה של תפיסתם.

פורסם

אני יכול לשפוך קצת אור על מה קורה בגניבות כאלה (אני עובד עם מערכות הרבה יותר מתקדמות ואיכותיות מאיתוראן)

אוקטביה טור 1.9TDI (מונית כמובן)

הנהג כיבה ונעל את הרכב ב-00:46 בדיוק (רחוב צדדי בבית שמש)

ב-01:03 הרכב הונע שוב, תוך 25 דקות הוא חצה את המחסומים לכיוון חברון

ב-01:45 האוטו עצר ב"מוסך" (יענו חניה סגורה) ותוך כ-10 דקות המערכת פורקה ולא שידרה יותר מידע

צה"ל קיבל ממני קואורדינטות מדויקות היכן פורק האוטו, שעות, מיקומים, מסלולים וכו'

בשעה 11:10 כוח של צה"ל היה במקום, מיותר לציין שלא נשאר שם כלום, בטח שלא המערכת שמחירה כ-4,000 שקל

אגב אם מישהו שאל את עצמו, לא אני לא עקבתי בזמן אמת, אלא בשעה 9:30 בבוקר אני ניתחתי את השעות והמסלולים שהמכונית עברה (המערכת שומרת את הנתונים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא כ"כ הייתי ממהר לחשוב שהוא בשטחים או משהו כזה, עכשיו זוהי תקופה מתונה והערבים קצת מפחדים להיכנס לתוך האיזורים החמים במרכז. תחפש טוב לך תדע אולי תמצא מי יודע מה צופן לך הגורל.

עוד דבר שאני מציע לך לעשות זה ללכת לרחוב במסגר בת"א או סתם בת"א יש שם מוסכים שיש בהם הרבה סובארו ואולי אותם "גנבים" או "ערבים גנבים" מוכרים אותם למוסכניקים באיזור המרכז ובכך חוסכים סכנה של תפיסתם.

גנב שמתפרנס מגנבה, לא ירתע "מהמצב" שבו אנו נמצאים.

הוד השרון נמצאת מספר דקות מהשטחים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גנב שמתפרנס מגנבה, לא ירתע "מהמצב" שבו אנו נמצאים.

הוד השרון נמצאת מספר דקות מהשטחים.

ל'

כן יכול להיות, אבל כמובן שיש רתיעה ומחשבה בשנית לפני שהם יוצאים לגנוב באזורי המרכז
פורסם

עד כמה עוזרת אזעקת ביפר כנגד הסיכוי לגנוב את הרכב?

ברגע שפותחים את האוטו השלט עצמו גם מצפצף? איך זה הולך בדיוק?

פורסם

לגבי התוכי, הוא מגיע גם הידראולי, ויש גם פנאומטי (לי יש פנאומטי- בלי שאלות מיותרות, תודה.)

ומניסיון, הוא חותך הכל, כמו גדול, וגם ללא מאמץ.

הכלים ההידראוליים והפנאומטיים נראים כמו הרגילים, רק שיש להם מנגנון שפועל על לחץ אוויר/ שמן (תלויי בסוג) ויוצר לחץ שמן/ אוויר, שמשתחרר בבת אחת, וחות כל דבר שזז. הדרך לזהות אותם, היא מיכל ללחץ שמחובר למנגנון מגודל שיושב על הכלי הנייד, או ע"י חיבור למשאבה הידראולית/ קומפרסור על הכלי הנייח.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
עד כמה עוזרת אזעקת ביפר כנגד הסיכוי לגנוב את הרכב?

ברגע שפותחים את האוטו השלט עצמו גם מצפצף? איך זה הולך בדיוק?

ואז יש לך 3 דקות לפעול\להגיע לרכב, יותר נכון,לקחת לום ולצאת לרכב, אם לא היספקת = הלך הרכב .
פורסם
בקיצור אחי (***ברור שאתה משתתף בצערו , אם אתם אחים, סימן שהרכב שנגנב הוא גם שלך בצורה כלשהי***) משתתף בצערך וגם לי נראה שהרכב בשטחים כי יצא לי לא פעם ולא פעמיים לפרוץ למשחתות רכב באיזור איו"ש.. ויש שם המון סובארו.

רגע של עברית:

משחתות יש בים , שייכות לציי מלחמה.

משחטות יש במקומות אליהם מובלים בעלי חיים בדרך כל סטייק או שניצל , ובהשאלה , גם מכוניות

המפורקות לחלקים.

אנשים שאינם שומרים על טוהר המידות הם מושחתים , לא מושחטים. אין מילה כזו בעברית.

רגע של סדר:

הבא בתור שיעלה פעם נוספת את ההשערה המקורית מאוד על היותו של הרכב בשטחים במצב זה או אחר - מקבל מחיקה + מעקב הודעות לשבועיים.

אפשר להמשיך , אם יש לכם מה לתרום.

פורסם

תקשיב לפני שבועיים הייתי בהוד השרון בשכונת הציפורים אצל מישהי .ב4 בבוקר בערך ישבנו במרפסת ודיברנו .פתאום ראיתי 3 ערבים יוצאים מאוטו מתקרבים לבורה .הם פתחו את המכסה מנוע ותוך 5 שניות גג האזעקה כובתה, אני בינתיים נכנסתי לתוך הבית כדי להתקשר למשטרה, והטעות שלי הייתה שהדלקתי את האור, כיוון שהם קלטו את זה וברחו .אנחנו חזרנו למרפסת, ורק שעתיים אחרי הגיע שוטר שמנמן שכל מה שרצה הייה ללכת הביתה ,הוא סגר את המכסה מנוע נכנס לניידת ונסע .בבוקר כשבא הבעלים של האוטו ,אני בידיוק הייתי במרפסת שתיתי קפה .הוא ניסה לפתוח עם האזעקה ,הודעתי לו על מה שקרה והוא צחק עליי וטען שנגמרה הסוללה בשלט.

סליחה על המגילה, אבל אם מישהו מעוניין בעוד פרטים, מוזמנים לשלוח ה"פ

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

מה זאת אומרת שהוא צחק וטען שנגמרה לו הסוללה בשלט, מה הקשר לניסיון הפריצה? ולמה לא רשמת את מס' הרכב שממנו יצאו הגנבים?

פורסם

השוטרים לא יידעו אותו שניסו לפרוץ לו לרכב וכשאמרתי לו שבניסיון הפריצה ניתקו את האזעקה הוא פשוט לא האמין הוא נשאר בדעה שהבטרייה שבשלט נגמרה ולכן האזעקה לא מגיבה (הקטע הדבילי זה שהוא פתח את האוטו עם מפתח והאוטו לא צפצף ,אפילו לא עלה בדעתו שהאזעקה לא עובדת)

ובקשר למספר הרכב הייה דיי קשה לקלוט אותו מקומה שלישית

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
ואז יש לך 3 דקות לפעול\להגיע לרכב, יותר נכון,לקחת לום ולצאת לרכב, אם לא היספקת = הלך הרכב .

לא תמיד רעיון טוב, מכיר אנשים שעשו את זה וסיימו בבית חולים וגם זה למזלם.

פורסם
לא תמיד רעיון טוב, מכיר אנשים שעשו את זה וסיימו בבית חולים וגם זה למזלם.

אין לך מושג כמה אתה צודק.

אני מכיר כמה אנשים שרדפו אחרי הגנבים/ניסו לעצור אותם וסיימו בבית חולים.

תקשיבו!

הרכב הזה, לא משנה כמה הוא חשוב לכם, נחשב כאפס לעומת החיים שלכם!

תעזבו את הרכב, תחזיקו את עצמכם ותשמרו על החיים שלכם.

חבל להיפצע ואף למות בשביל פיסת מתכת, יקרה ככל שתהיה מכל הבחינות.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...