Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי הסט הזה, כאשר אני מחליט לעבוד איתו דרך חיבור של ביו אמפינג, האם הקרוס ממשיך לתפקד? אני מתכוון האם החיתוכים של הקרוס עדיין פועלים כאשר מחברים ביו אמפינג?

תודה מראש דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אם אני לא טועה - לקרוס של האוביישן יש אופציה של חיבור בי-וויירינג

אם אתה מגביר דרך הקרוס מן הסתם החיתוכים נשארים כשהיו...

בכל מקרה - ביו-אמפינג -הממממ מעניין

בי-אמפינג

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

BI - AMP = הגברה ע"י 2 מגברים, הטוויטר מחובר ישירות לערוץ במגבר והמיד באס מחובר ישירות לערוץ אחר במגבר. במקרה הזה לא משתמשים בקרוסאובר הפאסיבי של הסט והחיתוכים נעשים ע"י קרוסאובר אקטיבי שמחובר בכניסה למגברים. בחלק מהמגברים יש קרוסאובר אקטיבי אינטגרלי. בחלק מה - HU קיים קרוסאובר אקטיבי אינטגרלי.

BI - WIRE = בחלק מסט הקומפוננטים קיים קרוסאובר פאסיבי עם אפשרות לחיבור של 2 מגברים. מגבר אחד לטוויטר ומגבר נוסף למיד באס. במקרה הזה הקרוסאובר הפאסיבי עדיין פעיל, ולכן החיתוכים נעשים דרכו. השיטה הזאת מאפשרת שליטה טובה בעוצמה של המיד באס והטוויטר כל אחד בניפרד. בשיטה הזאת כאמור אין שליטה על תדר החיתוך של האלמנטים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אבל כפי ששמתי לב בהוראות מצוייר שבעצם BI AMP/WIRE הינו אותו חיבור שבאחד מהם יש מגבר אחד שמפוצל ולשני מחוברים שני מגבירם

פורסם

speedman,

בקרוסאובר הנ"ל יש חיבור נפרד ל - 2 מגברים, אחד למיד באס ואחד לטוויטר. בחיבור של מגבר אחד יש גישורים בין הכניסות הנ"ל, זאת אומרת מגבר אחד מפוצל (ע"י הגישורים הנ"ל) גם למיד באס וגם לטוויטר. במצב BI - WIRE מסירים את הגישורים ומחברים 2 מגברים, מגבר אחד לכניסת המיד באס בקרוסאובר ומגבר נוסף לכניסת הטוויטר בקרוסאובר.

שלו.

פורסם

BI AMP - שימוש בשני מגברים בין אם משתמשים בקרוס פאסיבי או אקטיבי.

BI WIRE - שימוש בשני זוגות חוטים עם מגבר אחד (2 יציאות). מיותר לטעמי אבל יש כאלו שאומרים שזה נותן שיפור כזה או אחר. זוג אחד לטוויטר ושני לוופר (2 חוטים בכל ערוץ במגבר). ברכב עוד לא ראיתי מישהו שעושה את זה, בבית יש רבים.

פורסם

אז מה אתם מציאים לי לעשות, יש לי מגבר JL 100X2 +25X2 חשבתי להגביר את הסט הזה ע"י BI AMP של 25 לטוויטרים ו100 למיד, עכשיו לשאלה מה עדיף לחבר דרך BI או להשאר בחיבור רגיל כי פשוט אין לי לאן לדחוף את ה 25X2 וצריך לנצל אותם למשהו

תודה דני

פורסם

speedman,

מכיוון שיש לך מגבר JL 100X2 +25X2, אני מציע לך שתחבר את הסט שלך ב - BI AMP. את ה - 2X25 תחבר לטוויטרים ואת ה - 2X100 תחבר למיד באסים. אם יש לך קרוסאובר אקטיבי, או קרוסאובר מובנה במגברים או ב - HU, תחבר את הרמקולים ישירות למגברים ותבצע את החיתוכים דרך הקרוסאוברים הנ"ל. אם אין לך את אחד מהקרוסאוברים הנ"ל תחבר את הרמקולים לקרוסאובר הפסיבי שמגיע יחד עם הסט ואת שני המגברים תחבר לקרוסאובר הנ"ל, כמובן שיש לנתק את 2 הגישורים שמגיעם בקרוסאובר הפסיבי.

בהצלחה,

שלו.

פורסם

אני יחבר דרך הקרוס הקיים למרות שהקרוס שיש במגבר הוא מצויין, פשוט אין לי כח להתעסק עם כיוונונים, זה הדבר היחיד שאני לא מצליח לעשות וכל זאת למרות שיש לי חוש מוזיקאלי :(

• תוכן חדש...