Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני תמיד שוכח להפעיל תאימיול בלילה אז אף פעם אין לי סרטים.

יש דרך להפעיל את זה אוטומטית נניח ב2 בבוקר כל יום?

אני חושב יש אפש' כזו בווינדוס אבל לא מצאתי.

תודה רבה!

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בהתחשב בעובדה שאתה משאיר את המחשב דלוק לשעה זו, אבל רוצה שתחזור עליה כל יום מחדש באותה צורה (אתה סוגר את האמיול ביום?), יש לך בלוח הבקרה - >ביצועים ותחזוקה-> משימות מתוזמנות.

שם אתה בוחר את התוכנה ואת השעה.

בהצלחה.

פורסם

מול העיניים שלי ולא ראיתי.

תודה רבה זה בדיוק מה שהייתי צריך. המחשב שלי עובד 24/7 כבר מעל ל 3 שנים.

אני לא אוהב שהאימיול עובד ביום כי זה מאט את המחשב והאינטרנט. אי אפשר לשחק ולגלוש בכייף.

שוב תודה.

יש המלצות לסרטים טובים? פעולה מתח אימה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

תכנס לאתר seret.co.il , אתרי תרגום - ותראה מה הולך בחדשים.

בעיקרון יש את Silent Hill - מומלץ, למרות שהסוף היה לא ממש ברור. :?

The Hills Have Eyes, The Da Vinci Code, The Hard Corps.

זה על קצה המזלג, תעשה את מה שאמרתי לך, ותראה אילו סרטים "הולכים" כיום.

פורסם

לבקש עזרה בעניין משימות מתוזמנות במחשב זהו דבר לגיטימי וחיובי, אך בקשת המלצות מאנשים לעניין הורדת סרטים לא חוקית זהו דבר פסולsmily871.gif. אנא הפנימו שהפורום הוא לא במה ו/או מקום אשר מסייע לחברי פורום לעבור על החוק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...