Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות רכב ואני לא מבינה בזה כלום.

התקציב כ-40,000. אני אעשה 2-3 נסיעות בתוך העיר, לפעמים מחוץ לעיר. אני ירושלמית, אז שיוכל לעשות את העלייה. אני לא מכירה דגמים, אבל הייתי רוצה קטן ו"עגלגל".

חשוב לי שלא יתקלקל, כי אני לא אדע מה לעשות איתו.

אין לי משהו שיכול לעזור בחיפושים, אז אני צריכה לקנות ממקור ככל שיותר אמין.

יש לי אפשרות לייבא רכב מקנדה (באותו התקציב), ששם המשפחה שלי יכולה לבדוק לי את כל מה שצריך ולשלוח משהו טוב.

אז: לייבא או לקנות בארץ?

איזה רכב?

אם בארץ, אז כדי לקנות מליסינג או ממקור אחר?

תודה ענקית!!!!!

פורסם

אם כבר גישה של "עלמה במצוקה", אז תצייני את זה בכותרת. :-)

בתקציב הזה אין אפשרות לייבא רכב לארץ.

לא ציינת אוטומט או ידני? אם תבחרי באופציה הידנית יהיו הרבה יותר אפשרויות.

כמה ק"מ בממוצע תסעי?

כמה נוסעים ברכב?

אסף

פורסם

תודה על התשובה!

אתה צוחק, אבל אני באמת במצוקה, ובאמת אין לי את מי לשאול...:wink:

אני מעדיפה אוטומט.

אני אשע בתוך העיר נסיעות של 10-15 דקות, ואולי פעם בשבוע מירושלים לת"א (אין לי מושג כמה קילומטרים זה יוצא).

תודה שוב...

פורסם

אנא נסחי את שאלתך מחדש עם כותרת ראויה לשמה.

תארי לך שכותרות כל הנושאים בפורום היו "זקוקה לעזרה דחוף" או "רק אתם יכולים לעזור".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...