Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך המלצה לגלאי מכמונות מהירות טוב, וללא התראות שווא, ושמגלה את הקרניים ממרחק טוב ולא אחרי שכבר צילמו אותי.

אני לא מתכוון להוציא על זה אלפי שקלים, אז מאוד אשמח לשמוע על מכשירים טובים מתחת ל1000 שקל (אם יש).

אם תתנו לי שמות של דגמים ותרשמו אותם באנגלית אני אשמח.

ועוד שאלה קטנה, האם אני יכול להזמין מכשיר כזה מחו"ל והוא יתאים גם לארץ?

תודה מראש,

רועי.

פורסם

כמעט אותה רמה בגילוי מצלמות. פחות טוב בגילוי לייזר , אבל בכל מקרה גלאי אינו פתרון נגד לייזר.

בצע חיפוש על המילה בליינדר ותבין למה.

פורסם

לא התכוונתי שכל שאר הגלאים הם זבל, התכוונתי שאלה שמוכרים אותם בפחות מ 1000 ש"ח סטייל קוברה וכו' הם זבל. ואכן אין על הוולנטיין.

הרדאר טוב לגילוי מכמונות, משמע מצלמות הוא יגלה ותוכל לבלום, אבל את השוטר עם הלייזר הוא יגלה כאשר הוא כבר לזר בך .. מן "אכלת אותה!" כזה... כך שלליזר הוא לא טוב

בליינדר: בא ב 2 גרסאות למיטב ידעתי, M10 (הישן) ו M20 האחרון (החדש) , הבליינדר הוא 2 עיניות שמורכבות בפרונט , וכאשר שוטר לוזר בך, הן משבשות את הקריאה והוא מקבל קריאה של מכשיר לא יציב או מרחק לא מתאים, כאשר זה קורה, ישנו זמזם ואור אדום שנדלקים ועליך לכבות מיד את הבליינדר ולהוריד מהירות למהירות נורמאלית, כך שכשהשוטר ילזור בך שוב, הוא יקבל מהירות סבירה ולא יעצור אותך

אבל ... בזמן האחרון עלו על הקטע של הבליינדר, וסביר ששוטר יעצור אותך ויחרים לך אותם.

פורסם

אותי בדרך כלל מטריד הלייזרים....כי אני נוסע בדרך כלל בדרכים שהם אותו הדבר ומכיר את המכמונות....אבל לייזר זה תמיד הפתעה...

אז מה אתה ממליץ כדי לגלות לייזר בזמן? חוץ מבליינדר

פורסם

שלום לכולם , ולמחפשי הגלאים בפרט

ישנו גלאי ממש זול , שנימצא אצל כל נהג ונהג , שסך הכל צריך להפעיל אותו

והוא גלאי הרגש או גלאי הגבריות . פשוט סעו לאט , בארצנו עדין נהרגים הרבה אנשים בתאונות דרכים .

אני לא מאחל לאף אחד שהיות קשור איך שהוא לאדם שנהרג בתאונת דרכים , בן משפחה , חבר , ידיד , או סתם משהו שמכירים - זה פשוט הרגשה שהבן אדם נהרג סתם .

ויהיו כאלה שיגידו שאני יפה נפש שניתן לנסוע גם 150 קמ"ש במקרה הטוב ב 2 לפנות בוקר כי אין תנועה , אני לא מסכים עם האימרה הזאת , היו מקרים של איבוד שליטה מצד נהגים גם בשעות הללו .

אז לסיכום אל תבזבזו את הכסף על גלאי מהירות או מכמונות , פשוט סעו לאט .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

והוא גלאי הרגש או גלאי הגבריות . פשוט סעו לאט , בארצנו עדין נהרגים הרבה אנשים בתאונות דרכים .

אני לא מאחל לאף אחד שהיות קשור איך שהוא לאדם שנהרג בתאונת דרכים , בן משפחה , חבר , ידיד , או סתם משהו שמכירים - זה פשוט הרגשה שהבן אדם נהרג סתם .

ויהיו כאלה שיגידו שאני יפה נפש שניתן לנסוע גם 150 קמ"ש במקרה הטוב ב 2 לפנות בוקר כי אין תנועה , אני לא מסכים עם האימרה הזאת , היו מקרים של איבוד שליטה מצד נהגים גם בשעות הללו .

מינימן

אכן עצה טובה לאריכות ימים !...........במיוחד אם יש לך מיני. :roll:

עם מיני....אתה יכול לנסוע לאט ואתה יכול לבחור לנסוע..............לאט.

פורסם

מינימן,אתה חייב להחליף אוטו. במיני אין מספיק בידוד אקוסטי ,ושטיפת המוח של הרשויות חדרה למוחך דרך האוזניים.

סעו לאט זה יפה. אבל מה זה לאט?

50 קמ"ש זה לאט. לא?

איפה?

בכביש 6? מהירות צב.

ליד בית הספר הקרוב לביתך בזמן יציאת התלמידים הבייתה ? המון.

בכביש פתוח , מואר,דו מסלולי עם גדר הפרדה ותנאי ראות טובים ? זחילה.

ברחוב פקוק, בלתי מואר, עם ערפל סביב והולכי רגל לרוב ? יותר מדי.

בקיצור - זה לא רגש כלשהו , זו מחשבה וגם קצת הפעלה של שכל.

אין לי שום בעייה אם השוטרים היו עומדים ליד בי"ס ומזמברים את כל מי שהיה עובר על המהירות.

יש לי בעייה גדולה עם שוטרים עצלנים שיושבים בניידת הממוזגת ומנמנמים בשעה שהמצלמה לוכדת נהגים ממהרים כמו ברווזים במטווח. התועלת היחידה שצומחת מהפעולה המפגרת הזו היא אך ורק לקופת המדינה שתופחת בעוד כמה מאות שקלים.

חסכון בחיי אדם אין כאן.

פורסם

מינימן

קל לי מאוד לכתוב משהו בסגנון "מינימן ,אל תדבר שטויות, המיני שלך עגלה וכו"-אבל למען האמת, היום בבוקר חשבתי היטב על מה שאמרת.

נסעתי ברחוב סואן ברמת גן (דרך אלוף שדה מכיוון עזריאלי לכיוון כפר המכביה) בו המהירות המותרת היא 60 קמ"ש. 9 בבוקר. הכביש פנוי. התנועה נעה במהירות של כ 80-90 קמ"ש. יש כאלה בנתיב השמאלי שנסעו גם 100. לא מטורפים שזיגזגו 100 תוך שמיעת מוזיקת טראנס שמרעידה את השמשות במכוניות משופרות, סתם אנשים מן הישוב שנסעו עם המשפחה לכיוון כביש גהה ללא כל מפריע.

עשיתי ניסוי קטן-האטתי, התמקמתי כחוק בנתיב הימני, כיוונתי את הקרוז קונטרול ל 60 קמ"ש בדיוק ונסעתי. תוך 3 דקות התחילו לצפצף לי. כי גם בנתיב הימני נוסעים 80. כי הכביש פנוי. הסתכלתי במראה ושמתי לב שאנשים מנסים נואשות לעקוף אותי (ואני נוסע כל הזמן 60. בדיוק המהירות המותרת) ומסכנים את עצמם.

עיכבתי את התנועה (זו עבירה) ואפילו גרמתי לאנשים תמימים שנוסעים עם המשפחה לספארי ולטיולים לסכן את עצמם ואת מכוניתם.

למזלי האצתי למהירות בה כולם נסעו. אני לא רוצה תאונה על המצפון שלי.

תודה מינימן, על שגרמת לי לסכן חיי משתמשי כביש.

נ"ב-אני עורך ומוסיף: ליד הכניסה לגבעתיים יש בכביש הזה מכמונת. מדוע? כי כולם נוסעים שם מהר. לא משתוללים, פשוט נוסעים מהר. כי הכביש בהחלט מאפשר. את זה קל לאכוף. המכמונת נמצאת ליד סניף "מגה", באזור התעשיה של גבעתיים. למי שרוצה גלאי טוב, רק ולנטיין או אחת הסדרות הגבוהות של בל (כמו ה 65).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...