Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי מרצדס 230E W123.

הוחלט לבצע יישור קו מייד לאחר הקניה, ולקראת הטסט המתקרב.

ראשונים הוחלפו ארבעת הצמיגים, אח"כ, אם כבר מטפלים בבטיחות - סודר המזגן.

הבא בתור - טיפול גדול, שכלל שמנים, פילטרים,נוזל קרור, 4 דיסקים, רפידות, נוזל בלמים, צנרת בלמים, והכל אצל מיודענו השריף בני ל, שהזהיר שמשאבת הבוסטר הראשית עלולה לקרוס.

קרסה.

המשאבה פורקה, ונשלחה לשיפוץ.

בהרכבה שלה בני ל ניסה לרצוח את האזעקה ע"י טפטוף נוזל בלמים על המסכנה, אבל לשמחתי היא ניצלה.

כמו כן הוחלפו בול-ג'וינטים חופשיים בפרונט, שגרמו לחופש בהגה, ככל הנראה עקב חיבת הבעלים הקודמים לעלות על מדרכות (החופשים היו בצד הנוסע בלבד).

האם בוצע אח"כ כיוון פרונט ? אין טעם לשאול.

הבא בתור היה הקרבורטור, שזכה לליטופו האוהב של צביקה, ששיפר את מנהגיו הבזבזניים.

בחיפושי אחר חגורת הבטיחות במושב האחורי, שנמצאה מתחת למושב בסופו של דבר, כבר פרקתי את המושב, ששקע עם השנים, ומלאתי ספוג חדש בינו ובין סליל הקפיצים שמתחת, והתקנתי כיסויי מושבים.

אחד הפרוייקטים הבאים יהיה הבאת הרכב לרפד וריפוד פנים חדש.

ההתנעות היו קשות למסכנה, ובדיקת המצבר הראתה שזמנו עבר (כבר ממזמן). הוחלף מצבר חדש, 72A במחיר שערורייתי.

בוקר אחד, לאחר שבערב הקודם מלאתי מיכל דלק מלא, (65 ליטרים, אם ממש מתעניינים), הגעתי אל הרכב. כבר מרחוק הרחתי ריח דלק חריף, וכשהגעתי אליו התברר לי שנקרעה צינורית דלק היורדת מהקרבורטור. משום מה, הצינורית הזו מסוגלת לרוקן את כל המיכל. ואכן התרוקנו להם 45 ליטרים במהלך הלילה.

הוחלפו צינוריות הדלק, שהיו במצב של יובש מתקדם מאוד.

אחרונות היו גומיות הציריות, שהיו במצב של קדם פוסט קריעה מתקדמת, והראו סימני גריז סביבן.

הגומיות הוחלפו, הודות לחן פרחי, שאין לי מושג מאיפה, אבל מייד שלף רביעיה בלי למצמץ.

למתעניינים, ההחלפה שלהן הרבה יותר מסובכת מההשגה שלהן, ומצריכה פרוק של הסרן האחורי.

דרך אגב, חן פרחי הוא זה שמצא את הרכב, בעזרת ג'ינג'י מסויים.

אחרי יישור הקו הראשוני הנ"ל, יומיים לפני תום פקיעת הטסט, היא נעמדה בגאווה היום מול בוחן רכב קשוח ומסוקס, שלא הייתם רוצים להתקל בו בסמטה חשוכה, או בפורום. :wave:

ועברה טסט.

עכשיו היא משרתת אותי כרכבי ביום יום, ונקווה לשבוע ממנה נחת.

תמונה שלה, לאחר שגוייסה להיות רכב חתונה לפני שבועיים.

סתם רציתי לשתף את אלו מכם שלא מתעצלים לקרוא.

L 034.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד אני נהנה לראות מרצדסים ישנות ושמורות.

בדיוק היום קיבלתי את הההזמנה שלי למפגש החצי שנתי עם ה"בוחן". המפגש הקודם, היה הפעם הראשונה שאני עובר טסט במכה אחת.

רז- סתם מתוך סקרנות, איזה קבוצת שימוש נחשב הרכב שלך?

סתם מסקרן אותי התמחור של הרכבים האלה כשהם נמכרו בארץ בראשית שנות ה 80.

הרכב שלי מופיע בתור קבוצה 6 והבן אדם שקניתי את הרכב ממנו סיפר שאבא שלו קנה את הרכב משגרירות מסוימת בשנת 84 (לאחר כמה חודשים בשימוש שגרירות) ב 60K דולר. נראה לי שבאותה תקופה היה אפשר להשקיע את הסכום בדירה :-) .

אסף

פורסם

סחתיין על רענון העלמה הקשישה, והצטערתי מקרב לב לשמוע על 45 ליטר דלק שחזרו לאמא אדמה על פארש (אאוץ', היום זה איזה 300 ש"ח...)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1. תתחדש

2. יפיפיה אמיתית

3. שווה להעלות סטיקי בפורום - שילמדו הילדים איך ליישר קו

רון.

נ.ב. - את אתה בעניין אני מארגן קבוצה לקנות פרווה מנומרת לדש-בורד ונעל של תינוק למאחורה

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
3. שווה להעלות סטיקי בפורום - שילמדו הילדים איך ליישר קו

תגיד לי, אתה השתגעת ?!

אתה יודע כמה משכורות צבאיות צריך בשביל לעשות כזה יישור קו ??

לא נורמאלי אתה, תאמין לי... עם קצת ספריי לצמיגים ואיזולירבנד לצינור דלק (ותרסיס קרבורטורים) היה אפשר לחסוך אלפי שקלים !

לא יאומן כמה משכורות צבאיות רז ביזבז ככה סתם על אוטו לא ספורטיבי. ביזיון !

איציק

:mm_tongue

;-)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

:-) :-)

לא נורמאלי אתה, תאמין לי... עם קצת ספריי לצמיגים ואיזולירבנד לצינור דלק (ותרסיס קרבורטורים) היה אפשר לחסוך אלפי שקלים !

לא יאומן כמה משכורות צבאיות רז ביזבז ככה סתם על אוטו לא ספורטיבי. ביזיון !

איציק

:mm_tongue

;-)

ממש ביזיון!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• אחראי פורום
פורסם

רז, אחלה! כבר ראיתי תמונות שלה אבל צריך לציין שהיא באמת יפה ושמורה.

וגם יפה שיש עוד אמיץ שחולק איתנו את הצבע הזה...(קצת כסף ואתה ואליבאבא נשארים לבד :twisted:)

תהנה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...